Publikováno Říjen 29, 200717 r prosim radu, dal jsem misto ...799 ...799B, vse maka, jen mi nejde otevrit vystrelovakem kufr
Říjen 29, 200717 r Autor divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel
Říjen 29, 200717 r Ahoj, scháním řj. 1j0 959 799B kdyby si o nějake funkčni vedel tak prosim napis moc děkuju. ozimy@seznam.cz divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel
Říjen 29, 200717 r Autor Ahoj, scháním řj. 1j0 959 799B kdyby si o nějake funkčni vedel tak prosim napis moc děkuju. ozimy@seznam.cz divné.A držíš prostřední tlačítko cca 2-3 sec,?? tyjo ted si me dostal, to jsem netusil, ale myslim, ze jsem to zkousel a nic jinak mam 2 komfortky obe ...799B a nevim z ceho jsou, ale kdyz jsem zkousel tu 2., tak se zase kufr oteviral sam a porad dokola, jakmile jsem ho zabouchl, tak se zase sam hned otevrel zkus: http://sgs-servis.cz/kontakty.html
Říjen 31, 200717 r Autor uz to slape A co si s tym mal? Ale nic, sem si myslel, ze kdyz zmacknu prostredni tlacitko na ovladaci, ze odskoci kufr, ale on vlastne nema jak. Uz vim, jak to ma fungovat a tak to taky funguje. Pri zamcenem aute, pri delsim stisku prostredniho tlacita se odemkne pouze kufr a po jeho zavreni se sam zase zamkne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.