Luďa Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Rychle jedoucí řidiči mají malý penis, tvrdí australská vláda 04.11.2007 16:01 CANBERRA – Rychle jedoucí pány v Austrálii dokonale zkrotila nová reklamní kampaň dotovaná tamním ministerstvem dopravy. Od června letošního roku po zemi visí stovky billboardů, na nichž žena s pokrčeným malíčkem říká: „Jedete rychle. Nikdo si nemyslí, že ho máte velkého.“ V televizi se navíc objevil šot s několika rychle jedoucími mladíky, za kterými se ženy otočí a ukazují si stejné gesto. A že je to kampaň skutečně účinná, ví muži sami nejlépe. Podle nových průzkumů totiž kvůli tomu zpomalilo až 60 procent řidičů. Ženy si totiž gesto oblíbili a skutečně je na své protějšky ukazují. Zadavatel, ministr dopravy Nového Jižního Walesu, Eric Roozendaal je nadmíru spokojený. „Potřesení malíčku se skutečně promítlo u klíčové věkové skupiny mladých řidičů, kteří tohle gesto teď používají, aby zpomalili své vrstevníky a zastavili je v nezodpovědném chování na cestách,“ uvedl ministr pro Sydney Morning Herald. Řada mužů je však reklamou pobouřena a označují ji za sexistickou. Jeden z milovníků rychlé jízdy Simon Jardak se dokonce kvůli tomu dostal k soudu. Neznámá chodkyně ho tak naštvala, když mu gesto ukázala, že po ní mrštil ze svého vozu láhev. „Urazilo mě to… protože víte co… naznačovala, že mám malý penis,“ vypověděl u soudu Jardak. Zdroj: Famous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 nevím, že se tím někdo nechá vytočit a že to funguje. Mi by to bylo úplně u prdele. Možná to funguje na toho , kdo ho má opravdu malého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 nevím, že se tím někdo nechá vytočit a že to funguje. Mi by to bylo úplně u prdele. Možná to funguje na toho , kdo ho má opravdu malého Tak tak a to mi pripadaju take somariny ako vystrajaju amici. Ti stale daco riesia vypracuvaju studie atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 A jakyho ho ma teda Baros????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 A jakyho ho ma teda Baros????????????? 27,1 cm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 A jakyho ho ma teda Baros????????????? Ten tam teda nemá asi nic. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 A jakyho ho ma teda Baros????????????? 27,1 cm ? 0,271 mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.