Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

uz aj syn bude mat vodicsky preukaz a je mensi ako ja,

tak spekulujem, ze by som kupil vyskovo nastavitelny spodok sedacky

vodica (len ta konstrukcia pod sedakom) a prerobil pevnu sedacku na nastavitelnu.

skusal to uz niekto ?

da sa to vobec ?

treba tam nieco pilit, rezat, zvarat ?

alebo sa to len prehodi ?

help

Editováno: , autor: colins
Vloženo

vodica (len ta konstrukcia pod sedakom) a prerobil pevnu sedacku na nastavitelnu.

skusal to uz niekto ?

da sa to vobec ?

help

robko

QUOTE(Filini @ 7.11.2007, 10:01 ) *

QUOTE(colins @ 7.11.2007, 9:36 ) *

skusal si to niekedy prehodit ?

z pevnej sedacky na posuvnu ?

islo to ?

ak ano, beriem.

neskusal, ale podla mna by to ist malo

skus zistit na fore

ja som to teda neskusal, ale ked som bol v skodovke tak mi povedali, ze to predavaju aj zvlast (myslim len to zdvihanie pod sedacku)

a chlapik mi vravel ze je to kompatibilne a staci to len premontovat z nezdvihatelneho na zdvihatelne a uz sedis vo vyskas smile.gif

malo by to sedet

inak v skodovke to maju za strasne prachy, aspom podla toho co mi povedal chlapik za pultom icon_lol.gif

Vloženo

skusal to uz niekto ?

da sa to vobec ?

help

robko

QUOTE(Filini @ 7.11.2007, 10:01 ) *

QUOTE(colins @ 7.11.2007, 9:36 ) *

skusal si to niekedy prehodit ?

z pevnej sedacky na posuvnu ?

islo to ?

ak ano, beriem.

neskusal, ale podla mna by to ist malo

skus zistit na fore

ja som to teda neskusal, ale ked som bol v skodovke tak mi povedali, ze to predavaju aj zvlast (myslim len to zdvihanie pod sedacku)

a chlapik mi vravel ze je to kompatibilne a staci to len premontovat z nezdvihatelneho na zdvihatelne a uz sedis vo vyskas smile.gif

malo by to sedet

inak v skodovke to maju za strasne prachy, aspom podla toho co mi povedal chlapik za pultom icon_lol.gif

jj presne tak :)

a ten chalan co to ponuka to dava za dobru ak je to teda funkcne :)

• o 6 let později...
Vloženo

Dobry den. Mam vysedenu a aj predratu soferovu sedacku. Mozem kupit zachovalo spolujazdcovu sedacku. Myslite ze by som dokazal to poprehadzovat vsetko? Podla toho co pisete asi hej len sa informujem. Dakujem

Vloženo

Bacha na to. Pokud chceš přehodit kus za kus, tak spolujezdec má všechno opačně. Kolečko na štelování opěradla a pokud je vejškově stavitelná tak i páku a to , pokud si dobře pamatuju nejde přendat.

Pokud budeš kuchat a seš aspoň trochu zručnej a nepropíchneš si ruku vo šroubovák tak to zvládneš. :-)  Až ji budeš mít venku, tak si ji pootočíš a pak už uvidíš co a jak.

Vloženo

Ja som to chcel spravit tak ze moju povodnu sedacku si neham ( je vyskovo stavitelna) a z tej kupenej len poprehadzujem politan na sedenie s latkou a tiez chrbtovu cast. Zadne sedacky som mal odcalunene uz, predne by mali byt na ten isty princip. alebo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...