MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Známému přestala fungovat zvuková signalizace z budíků, nefungují zvuky ani PP ani směrovky nic. Vypadá to na odešlý repráček. V servise Škoda se kroutí jako hadi a odkládají to, že auto si budou muset nechat dva dny a budou muset rozebírat celou palubku. Já měl za to, že repráček je součástí budíků, kdy výměna budíků je bez rozebírání palubky a je to otázka 5 minut. Dá se repráček dát samostatně nový, nebo je pevnou součástí budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Repráček je skutečně součástí budíků a ty se podle DP neopavují, ale vyměňují. A to jsou 2 šroubky a 2 konektory a nakodovat a přizpůsobit. Takže buď lžou a nebo to neví. Nevím co je v tomhle případě horší. Jinak repráček jde po rozebrání budíků odletovat a vyměnit. Horší ale asi bude ho sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Dík za info, já si to myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 mám ten repráček doma Daruji Jinak s tím co píšou v DP to tak prostě je, budíky vyrábí jiná firma jako komplet, tak co by se v tom škodovkáří rejpali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Dík, ale Fabku má ještě v záruce, tak se do toho nechce vrtat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Takže to v servise rozloupnou a dají mu tam vejškáč. Protože repráček origo jako takovej neseženou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Takže to v servise rozloupnou a dají mu tam vejškáč. Protože repráček origo jako takovej neseženou Tak předpokládal bych, že mu dají nové budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 nový budíky mu dávat nebudou, přeci kvůli něčemu za max 10 korun nebudou dávat budáky za škodováckých 10 tkč známe šejdíře v servisech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No pokud je autí ještě v záruce, tak bych se s nějakým výškačem nespokojil. Jen ať je to origo jak to má bejt. Jinak ale na druhou stranu, když jim DP říká, že se budiky nedají opravit, tak to stejně nebudou umět rozdělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 No sám jsem zvědavý, jak se s tím popasujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 No sám jsem zvědavý, jak se s tím popasujou. Dej pak vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petbor777 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nazdárek chlapi! Tak to ste ma teda "potešili". Som zo SR, takže ani "repráčik" si od Vás nemôžem "zobrať" )) No je mi jasné, že pri najbližšej prehliadke si to musím dať spraviť. Mám totiž Fabku, ktorú mam len 1 mesiac, no je 4-ročná a pri kúpe som si nevšimol, že nejdú tzv. "servisné tóny". . . . Pri pípnutí rezervy mi to až tak neva )))) No už viackrát som zabudol smerovku, alebo svetlá (našťastie som si to vždy všimol - veď to poznáte, ešte posledný pohľad na rozlúčenou so svojím autíčkem). No je mi jasné, že to bude chcieť urobiť . . .. CAFTE P. S. Nie som tu dlho registrovaný, ale len zíram, čo všetko sa tu jeden doví . . . )) hi-hi-hi DIKES! Petbor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 jaký veseláčik lol mylsím že nejaký repráči aj mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Repráčik má odpor 42 Ohm, kúp nejaký podobný (napr. čo býva vo všelijakých hračkách) magnetodynamický, dostať ho do pôvodného plastového držiaka by nemal byť problém. Nerozoberal som to ešte, ale vyzerá to, že tam aj taký nejaký bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Pokud je to v záruce tak nic nekupovat a nevrtat do toho. Ten auťák jsi zaplatil . V ceně vozu je záruka. Je to povinnost servisu. To je na výměnu přístrojovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Malo to byť pre PETBOR777 a tam asi záruka ťažko. To, že opravovať svojpomocne počas záruky je blbosť hádam vie aj malé decko ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.