Dakie Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Jardo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Mrknete na tohle, objevilo se to na DP foru, pry nove silentbloky primo by Skoda .. Cislo dilu nevim, zitra snad dotycny dopise - http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?...60&start=30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 To je ze Supa. Rozumný kompromis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 tak ja to asi zkusim, jsem netusil, ze na supu je stejnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 jeste by me zajimalo, jestli to tam fakt pasuje, nemate nekdo na aute ty silentbloky ze supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dann Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak aj ja mam výmenu za plné za sebou. Auto je stabilnejšie v zákrutách a na nerovnostiach ale aj trošku hlučnejšie v kabíne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Já měnil poprvé silentbloky ve 120tis. a mám najeto zatím 167tis. a jsou v pohodě. Dával jsem opět origo škodovácké a spokojenost. Kolega měnil na haťapce při 60tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Mám 1,4 MPI 50 Kw naj 99 tis. dnes som objednal silentbloky z cupry vraj za 2 dní budem mať. Na druhý týždeň idem vymeniť potom podelím sa s vami s vlastnými skusenostami. Vyťahovák a sťahovák už som dal spravit kamošoví na sustruhu snad takto práca bude lahšia. A cena za kus 15 € origo Seat servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Pánové....ohledně silentbloku to asi nejvíce "vře" zde... Měnil z vás už někdo silentbloky na zadní nápravě ? Asi se do toho vrhnu. Našel jsem jen téma kde to cosby dělal na Boře. Myslím ale ,že na 99,9% to bude na Fabii to samé. Stejná torzní náprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Láďo, už sme to tu řešili s najmisem a JaKr nám poradil právě cosbyho téma, mělo by to býd hodně podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojer Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Ahoj, může mi někdo prosím poradit, kde si mohu objednat ony zmíněné silentbloky z CUPRY? Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 v seatu, kde jinde, když je to z Cupry. Někde tu máš orig čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 dobrý dotaz zda ano dají se dát nějaké lepší Pánové....ohledně silentbloku to asi nejvíce "vře" zde...Měnil z vás už někdo silentbloky na zadní nápravě ? Asi se do toho vrhnu. Našel jsem jen téma kde to cosby dělal na Boře. Myslím ale ,že na 99,9% to bude na Fabii to samé. Stejná torzní náprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Dají se dát lepší...ale když jsem zjistil cenu..komplet silentbloky dělá firma Powerflex ale například jeden zadní stojí 1230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojer Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 v seatu, kde jinde, když je to z Cupry. Někde tu máš orig čísla. Seat byl jasný, číslo dílu jsem měl taky, ale mnou oslovení prodejci autodílů se nechytali...Teď už je to OK, pošle mi je jeden kolega tady z fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 když ja jsem byl v seatu ve frýdku tak pani na mě taky koukala co že to chci - nakonec to teda našla, ale........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Počítal sem s výměnou silentbloků na mé ibize, ale na odkazy z cupry jsem narazil až potom co jsem si objednal komplet na přední nápravu od Powerflexu. Nakonec jsem k těm novým silentblokům, po přečtení příspěvků na zdejším fóru, pořídil ještě nový přední stabilizátor z cupry (průměr 20mm na místo 18mm) a na přední nápravě jsem se ještě rozhodl otestovat změnu sbíhavosti z origo +1.5° na -1° (teď tam je nastavená rozbíhavost). Výsledek je naprosto skvělý, v zatáčkách je auto daleko jistější a navíc byla potlačená nedotáčivost (teď se auto do zatáček úplně vrhá). Náklady rozumné (cca. 7kkč), výsledek skvělý (aspoň pro mě). Jen pro toho kdo by měl v plánu objednávat ten komplet od powerflexu, tak doporučuju místo zadního silentbloku na přední nápravě koupit ten plný z cupry. Nedodávají totiž celý silentblok pouze jakýsi adaptér, který se zastrčí do toho originálního děleného. Teď jsou na řadě tlumiče od KW se snížením 30mm . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 (editace) na zadní nápravě je stejný silentbloku jako na předku ? přesněji 1 a 4 z nákresu http://speedpro.cz/download/powerflex/skod...ex_speedpro.pdf Editováno: 2. Březen 2009, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 3. Březen 2009 Sdílet Vloženo 3. Březen 2009 To je len nákres.Pozri si čísla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jELDA Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 tak kuci jen pro zajimavost akce : http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-guma-kov-1_1.html jsou skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1soda Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Dají se dát lepší...ale když jsem zjistil cenu..komplet silentbloky dělá firma Powerflex ale například jeden zadní stojí 1230 Ak zhanas silenbloky na zadok tak daj s fabie RS,ta ma tuhe s vymedzenim do stran ako ma ibiza cupra . (teda pocitam ze nemas RS,ale 16v s naraznikom RS) A ja mam este zlepsovak,k tym silenblokom dost pomozu rozpery napravnice.Predna aj zadna.Auto ma stabilnejsi predok ,lepsie zabaca a je menej nedotacave. Editováno: 5. Březen 2009, autor: 1soda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarka Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 Pokud to myslíš s potlačením nedotáčivosti vážně, tak zkus na přední nápravě nastavit rozbíhavost. Je to pak sice trochu řidičsky náročnější, ale funguje to. A když budeš chtít, tak na brzdách je to krásně přetáčivý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1soda Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Pokud to myslíš s potlačením nedotáčivosti vážně, tak zkus na přední nápravě nastavit rozbíhavost. Je to pak sice trochu řidičsky náročnější, ale funguje to. A když budeš chtít, tak na brzdách je to krásně přetáčivý . ,ano ano,poznam ...mal som ibizu cupru tdi a ta bola dost ostra na volant pri rozbiehavosti,ale ja sa rad drzim original parametrov a mam rad svoje predne pneumatiky .A je rozdiel mat stabilnejsie auto na nerovnostiach a vyjazdenych kolajoch,ako ho mat este nestabilnejsie zlou geometriou Editováno: 6. Březen 2009, autor: 1soda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissj Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 v seatu, kde jinde, když je to z Cupry. Někde tu máš orig čísla. Dnes som menil kupované v Seat cuprácke cena bola 13 €. Niekto tu hladal číslo tovaru : 6LL 407 183 a takto to vyzará po nalisivaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarka Vloženo 7. Březen 2009 Sdílet Vloženo 7. Březen 2009 ,ano ano,poznam ...mal som ibizu cupru tdi a ta bola dost ostra na volant pri rozbiehavosti,ale ja sa rad drzim original parametrov a mam rad svoje predne pneumatiky .A je rozdiel mat stabilnejsie auto na nerovnostiach a vyjazdenych kolajoch,ako ho mat este nestabilnejsie zlou geometriou Proč by se měli víc opotřebovávat gumy, když původně tam bylo +1.5° a teď tam je -1°. Budou se víc sjíždět na místo na vnějšku na vnitřní straně, ale síla by měla být stejná. Nebo tam funguje ještě nějaký jiný mechanismus o kterým nevím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.