Piaggio Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 My to v robote volame :"únava materálu" resp dorazili odliatky z ficovho šrotovného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 to by mě zajímalo, jak jim to vysvětluješ. Nebo už předem vědí, že se zákrok nemusí zdařit dávam im na výber..buď origo diel,alebo náhrady z mototechny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 mě spíš šlo o to, jak se smiřují s dodatečnými náklady. Jednou mi zubař vrtal zub, pak najednou řekl "a sakra, budu to muset vytrhnout", a také jsem to musel chvíly rozdýchávat. Trochu mi spravilo náladu, že to bylo zadarmo, plomba se připlácela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 musím povedať,že to zobrali v pohode ...čo im inšie zostávalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 Tak mě v autorizovaném servisu namontovali silentbloky o 90° pootočený (dorazy mám tedy nahoře a dole). Tuší někdo, proč by to dělali? Vadí to hodně? Dojedu se jich zeptat, ale počítám s tím, že si něco vymyslí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 dorazy? Myslíš ty gumový závěsy, na kterých visí střed? Ty mají být nahoře a dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
9martin Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 (editace) Ne, naopak. Radši přidám fotku, at je to jasné... Editováno: 25. leden 2015, autor: 9martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. leden 2015 Sdílet Vloženo 25. leden 2015 má to byť takto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Nemáte někdo utahovací moment na šroub M12x1,5x100 spodního ramene (ten vepředu na rameni)? Předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 70Nm+90° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 mozno otazka mimo toto tema ale chcel by som vediet ako casto je odporucane menit silentbloky alebo co suvisi s geometriou riadenia. na F I myslim ze by uz bolo na case cosi vymenit tak len premyslam co vsetko menit? ak clovek chce na leto obut nove pneu najlepsie asi na novu geometriu nie? pripadne najprv skontrolovat ci su tesnenia a capy atd atd v poriadku ??? Kde by mi urobili taku kontrolu geometrie resp by mi povedali co vsetko by bolo treba vymenit okrem origo servisu skoda (BA, TN, MA) ... da sa ta vymena zvladnut aj nejako DIY po domacky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 preventivně nic neměň - nový díl stejně nezaručuje prodloužení životnost. Silentbloky se mění až se utrhnou (resp. natrhnou). A moje praxe s geometrií je taková, že během cca 10 let jsem na svojí vlastní Fabii geometrii nedělal ani jednou a to jsem měl dvakrát vymontovanou celou přední nápravu. Nerovnoměrné sjíždění pneumatik jsem přitom nikdy nespozoroval. Tuto praxi však v žádném případě nelze doporučit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Taktéž jsem měnil silentbloky přední nápravy+ dvakrát čepy ramene a nedělal jsem geometrii, žádné sjíždění, pouze když jsem měnil čepy řízení, tak za originál a to jsem si zapůjčil domácky vyroběný forichtung na geošku a přeměřil jsem geošku a nemusel jsem dolazovat. Na STK jsem tektéž prošel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Dik za info a nazory tak stare pneu boli zvnutra osuchane viac neviem ci je to bezna prax u F I ale asi to dam premerat aspon nech vieme na com sme, myslim ze asi tak 9 rokov moze byt co sa menili capy a silentbloky atd atd sem tam je pocut buchanie niekde vpredu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 bežné to nie je ..ak ich máš opotrebované viacej zvnútra,tak tam bude rozbiehavosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Zdravím pánové (a dámy),mám dotaz ohledně vrzání nápravy,vrže mi to při pomalé jízdě spíše vlevo,včera jsem měnil kosti a uložení stabíku a vrzání stále pokračuje,zadní uložení ramen je měněné cca 2 roky za ty zesílené a na pohled jsou v pořádku. Myslím si že by mi to mohlo dělat uložení ramene v předu,tyto gumy http://www.skoda-dily.cz/eshop/6q0407182-silentblok-luzko-ramene-predni.html je to možné? Jinak už fakt nevím. Když stojím na místě a houpu autem,tak to taky vrže,ale nejde pořádně určit místo. Jak je těžká výměna těch předních lůžek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Ty přední by vrzat neměly. Stím jsem se nikdy nesetkal. Vydrží celou životnost auta. Co spodní kulové čepy na ramenu měnil jsi? Ty rádi vržou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Do stříkačky olej,slabší jehlu a namazat spodní čepy.Když to vrzat přestane,tak jsi doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 (editace) Spodní čepy byly měněný minulé léto za originály,ale to s tím olejem skusím,je možné že by mohly být suchý.Je fakt že to občas malinko vrzne i když točím volantem. edit: Tak jsem se byl dneska podívat na ten čep a asi bingo,díky standavfr. Krycí guma na kloubu totálně roztrhaná,takže kloub zralý na výměnu,netušil jsem že vydrží tak krátce a tak mě ani nenapadlo se na něj koukat. Provizorně jsem to prostříkl bílou vazelínou ať to nevrže a obědnám nový klouby. Nemáte nějaký tip který by vydržel déle než ty "origo" co jsem tam dával? Kupoval jsem je na skoda-díly.cz Editováno: 11. Květen 2015, autor: Albín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Ahoj, neni tu nejaky sikula ktery by mi vymenil ty silentbloky za plne z cupry ? A celkove omrknul jestli neni potreba jeste neco na predku. Mam 1,4TDI, 2007 Praha a okoli , Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Pod motor 1,4TDi je zbytečný cpát plný silentbloky - není ještě tak těžkej, aby je vyžadoval. Něco jinýho je samozřejmě 1,9TDi, což je na nápravu původem z Pola agregát nadměrně těžkej (jako kráva...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 navíc je to tříhrnek, tak aby jsi pak nepociťoval negativní vibrace od motoru, jako to měli ti co si dali plné do haťapky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4422442255ps Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 (editace) Aha, takže pokud jsou špatný tak vyměnit za origo a bude to ok, to už nechám na normální servis. Vibrace pociťuji všude ,mám pocit ze je nejspíš vadný silntblok motoru co je dole taková ta tyčka. Jenže nemám s čím porovnat. Editováno: 24. Červen 2015, autor: 4422442255ps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 tyčka? jsi si jistý, že to je od motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 tak s plnýma by to bylo ještě extrémnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.