Seiger86 Vloženo 13. Listopad 2007 Vloženo 13. Listopad 2007 Ahoj, bydlím v malé vesnici u Brna a jezdil svoji první škodovku (fabii) jsem kupoval v Autosalonu Hora, všechno OK, až do první reklamace. (vypínající se tempomat a při spuštěné klimatizaci při rozjezdu, nebo při nízkých otáčkách vydávalo něco zpod kapoty skřípání. Řekli mi, že je to normální, že s tím nemůžou nic udělat a co se týče tempomatu, tak že na diagnostice nic nevyběhlo, takže tempomat nevymění. Pak jsem zajel na doporučení známýho do Top autosalonu v Blansku a tempomat vyměnili bez řečí, dokonce vyměnili kompresor klimatizace. Bohužel se ukázalo, že kompresorem to nebylo, protože divné zvuky přetrvávaly, i když už byly o moc potišší. Nakonec to vyřešila nová napínací kladka rozvodového řemene. Teď mám čerstvě OII, tak jsem zvědavej, jak bude probíhat servis, případně reklamace u OII. Otázka na vás, co jste z Brna a okolí. Kam jezdíte do servisu a jak jste tam spokojení, popř. jezdíte někdo do Blanska do Top autosalonu? Citovat
Rorejs Vloženo 13. Listopad 2007 Vloženo 13. Listopad 2007 Ahoj, bydlím v malé vesnici u Brna a jezdil svoji první škodovku (fabii) jsem kupoval v Autosalonu Hora, všechno OK, až do první reklamace. (vypínající se tempomat a při spuštěné klimatizaci při rozjezdu, nebo při nízkých otáčkách vydávalo něco zpod kapoty skřípání. Řekli mi, že je to normální, že s tím nemůžou nic udělat a co se týče tempomatu, tak že na diagnostice nic nevyběhlo, takže tempomat nevymění. Pak jsem zajel na doporučení známýho do Top autosalonu v Blansku a tempomat vyměnili bez řečí, dokonce vyměnili kompresor klimatizace. Bohužel se ukázalo, že kompresorem to nebylo, protože divné zvuky přetrvávaly, i když už byly o moc potišší. Nakonec to vyřešila nová napínací kladka rozvodového řemene. Teď mám čerstvě OII, tak jsem zvědavej, jak bude probíhat servis, případně reklamace u OII. Otázka na vás, co jste z Brna a okolí. Kam jezdíte do servisu a jak jste tam spokojení, popř. jezdíte někdo do Blanska do Top autosalonu? Ja jsem z oktavkou odnova jezdil do Automedie na Lesne a v podstate spokojenost, ted jak to ma uz skoro 5 let tak uz to tak nedodrzuju a jezdim do Zidenic na Samalovu za garaznikem. Mrkni semka tady je kontakt i jiny alternativy : http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=10873 Citovat
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Vloženo 16. Listopad 2007 Doporučuji téma v Lampárně, tam se servisy řeší. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.