Seiger86 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ahoj, bydlím v malé vesnici u Brna a jezdil svoji první škodovku (fabii) jsem kupoval v Autosalonu Hora, všechno OK, až do první reklamace. (vypínající se tempomat a při spuštěné klimatizaci při rozjezdu, nebo při nízkých otáčkách vydávalo něco zpod kapoty skřípání. Řekli mi, že je to normální, že s tím nemůžou nic udělat a co se týče tempomatu, tak že na diagnostice nic nevyběhlo, takže tempomat nevymění. Pak jsem zajel na doporučení známýho do Top autosalonu v Blansku a tempomat vyměnili bez řečí, dokonce vyměnili kompresor klimatizace. Bohužel se ukázalo, že kompresorem to nebylo, protože divné zvuky přetrvávaly, i když už byly o moc potišší. Nakonec to vyřešila nová napínací kladka rozvodového řemene. Teď mám čerstvě OII, tak jsem zvědavej, jak bude probíhat servis, případně reklamace u OII. Otázka na vás, co jste z Brna a okolí. Kam jezdíte do servisu a jak jste tam spokojení, popř. jezdíte někdo do Blanska do Top autosalonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rorejs Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ahoj, bydlím v malé vesnici u Brna a jezdil svoji první škodovku (fabii) jsem kupoval v Autosalonu Hora, všechno OK, až do první reklamace. (vypínající se tempomat a při spuštěné klimatizaci při rozjezdu, nebo při nízkých otáčkách vydávalo něco zpod kapoty skřípání. Řekli mi, že je to normální, že s tím nemůžou nic udělat a co se týče tempomatu, tak že na diagnostice nic nevyběhlo, takže tempomat nevymění. Pak jsem zajel na doporučení známýho do Top autosalonu v Blansku a tempomat vyměnili bez řečí, dokonce vyměnili kompresor klimatizace. Bohužel se ukázalo, že kompresorem to nebylo, protože divné zvuky přetrvávaly, i když už byly o moc potišší. Nakonec to vyřešila nová napínací kladka rozvodového řemene. Teď mám čerstvě OII, tak jsem zvědavej, jak bude probíhat servis, případně reklamace u OII. Otázka na vás, co jste z Brna a okolí. Kam jezdíte do servisu a jak jste tam spokojení, popř. jezdíte někdo do Blanska do Top autosalonu? Ja jsem z oktavkou odnova jezdil do Automedie na Lesne a v podstate spokojenost, ted jak to ma uz skoro 5 let tak uz to tak nedodrzuju a jezdim do Zidenic na Samalovu za garaznikem. Mrkni semka tady je kontakt i jiny alternativy : http://forum.skodahome.cz/index.php?showuser=10873 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Doporučuji téma v Lampárně, tam se servisy řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.