Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pokud dáš maxidot na 2.5gen komfortu tak na maxidotu ti nepůjde akorát signalizace otevřených dveří a nepůjde výstražný pípak rozsvícených světel při vytáhnutí klíčku. Pokud se pletu, tak zkušenější odborníci ať mně opraví.

tak pokud mi tam zustanou vsechny funkce jako mam ted na palubnim pc-dojezd,stupne,prumerna spotreba,okamzta,dlouhodoba,kolik minut jedu atd...tak je to dobre

tak pokud mi tam zustanou vsechny funkce jako mam ted na palubnim pc-dojezd,stupne,prumerna spotreba,okamzta,dlouhodoba,kolik minut jedu atd...tak je to dobre

To jo zustanou. Jen musíš přepinovat budíky

To jo zustanou. Jen musíš přepinovat budíky

super diky moc!!!

Dá se dát MAXIDOT RS do 1.8T 20v 110kW.

Teď tam mám budíky RS bez MAXIDOTU. Už jsem to tak před lety koupil.

Díky za radu.

super diky moc!!!

Ještě jsem se díval na tvůj rok a měsíc výroby. Airbagovka by měla být Canová tedy bez problémů, ale nevím jak immo. Asi bys musel ještě vyměnit klíče.

Ještě jsem se díval na tvůj rok a měsíc výroby. Airbagovka by měla být Canová tedy bez problémů, ale nevím jak immo. Asi bys musel ještě vyměnit klíče.

jak to myslis klice?nekdo mi rekne vymenit cip immo dalsi ze to staci napojit a napinovat...mam v tom bordel sakra

jak to myslis klice?nekdo mi rekne vymenit cip immo dalsi ze to staci napojit a napinovat...mam v tom bordel sakra

Jsou tři generace Immobilizeru podle roku výroby. Ke každému typu musí být příslušný transponder ( čip klíče). Immobilizer je součástí budíků. Dáš nové budíky s Maxem . Ty mají nový Immo 3. generace. Takže buď nové klíče s odpovídajícím transponderem pro 3. generaci. Pokud už máš ve starých budíkách Immo 3. generace tak klíče můžou zůstat, jenom je přizpůsobíš. Nebo jak jsi říkal do starých klíčů můžeš přendat transponder(čip)

Aby jsi se trochu orientoval tak viz příloha

post-1028-1203797886_thumb.jpg

post-1028-1203797896_thumb.jpg

Zdravim, vi tadi nekdo jak se da dodelat dojezd na nadrz pro maxidot immo3? diki

Zdravim, vi tadi nekdo jak se da dodelat dojezd na nadrz pro maxidot immo3? diki

ještě sem neviděl maxidot kterej by neměl dojezd na nádrž

ty takovej máš ?

zdar chlapi.-...ja jak hledam tak stejne tu nemuzu najit ..nechce se mi delat nove vlakno a tak se ptam:mam OI 1.9 tdi ALH r.v. listopad 2000 model 2001-faceliftovanej....chci maxidot,ale nechce se mi vyhazovat mega penez za komfortku.chci se zeptat co tam budu mit za funkce ma maxidotu?zustane mi aspon vse co mam ted na palubnim pc??mam tam ted dojezd,teplotu,spotreba okamzita,na 100km,na 1000km,jak dlouho jedu atd atd.....docetl jsem se tu ze me nebude fungovat zobrazeni otevrenych dveri.......byla by montaz jednoducha?nakodovani pripojeni a hotovka?diky moc

Je to presne jak sis sam napsal ;)

Ehm... trošku bych to přirovnal ke koupi bytu. Byt taky nekoupíš s nábytkem. ten se dokoupí časem. Hlavně aby byt byl hezký v dobrém prostředí atd. atd. Zbytek se dodělá časem. Tak samo to beru u auta... Hlavně ať je motor v dobrém stavu není vylovené od někud z rybníka atd. atd. Výbava mě tolik nes... Ta se dá dodělat. Já bych si nové auto nekoupil ani omylem. A u těch starších, asi nikdy člověk nekoupí na 100% co si od toho slibuje.

a svým způsobem, koupit to v plné, tak bych se ochudil o tu "dětskou radost", kterou mám když něco nového v autě přibyde.

Je to presne jak sis sam napsal ;)

Myslíš že máš pravdu. Je ti jasné, že mu nemusí souhlasit immo a transponder? Přečet jsis co jsem psal v předchozích příspěvcích,

Dá se dát MAXIDOT RS do 1.8T 20v 110kW.

Teď tam mám budíky RS bez MAXIDOTU. Už jsem to tak před lety koupil.

Díky za radu.

Pokud mas MR2002 vejs tak aby ti ukazivali vse, tak pujdou...

Myslíš že máš pravdu. Je ti jasné, že mu nemusí souhlasit immo a transponder? Přečet jsis co jsem psal v předchozích příspěvcích,

Ctu poprve ze by nekdo potreboval nakej transporder u facelifove Octy kuli Maxidotu... jestli se pletu at me Mr. Vasa nebo Cosby opravi ti vi asi nejvic..

Upraveno od JasteR

čtetcí cívka je stejná je jen jinej konektor ale starší tam jde taky ale je dobré ho zajistit proti vypadnutí

čtetcí cívka je stejná je jen jinej konektor ale starší tam jde taky ale je dobré ho zajistit proti vypadnutí

to jsem chtel slyset.porad me tady nekdo mate palici s nejakym transpanderem bo ci...proste dam maxika do sve OI a bude!!pojede vse krom otevirani dveri

Ctu poprve ze by nekdo potreboval nakej transporder u facelifove Octy kuli Maxidotu... jestli se pletu at me Mr. Vasa nebo Cosby opravi ti vi asi nejvic..

pro doplnění

pokud někdo má 3g a mení jen budíky tak transponder nemění protože nemění ani klíče

pokud má cokoliv jiného než 3.g mění klíče kvůli immu a tím pádem i transponder kterej je součástí zámku spínací skřínky

pro doplnění

pokud někdo má 3g a mení jen budíky tak transponder nemění protože nemění ani klíče

pokud má cokoliv jiného než 3.g mění klíče kvůli immu a tím pádem i transponder kterej je součástí zámku spínací skřínky

No to je právě ono . Burek má 2,5 generaci. Proto transponder.

Zdravim,

Chtěl bych se zeptat co bych musel udělat pro dodělání maxiku a kolik by to cca stálo??? Mám Škoda Octavia Tour 1,6 75kW rv. 2005

Díky :)

koupíš budíky a přispůsobíš je autu

je to tu snad 10000000x tak trošku hledej

ja myslel ze na moji 2.5g - OI 1.9 66kw r.v.listopad 2001 model 2001-facelift bude stacit koupit budiky napinovat nakodovat a hotovo.pojede vse krom signalizace otevrenych dveri?!!!!

ja myslel ze na moji 2.5g - OI 1.9 66kw r.v.listopad 2001 model 2001-facelift bude stacit koupit budiky napinovat nakodovat a hotovo.pojede vse krom signalizace otevrenych dveri?!!!!

pokud je výroba listopad 2001 měla by to být už MR02 a tím pádem 3. gen dej si VINko do dekoderu, co z něj vypadne ;)

vysvětloval jsem ti to X krát v SZ a už ti to bylo řečeno i tady a je tu x témat kde to máš taky napsaný že pokud nemáš 3.g. tak budeš muset koupit klíče

tak se zkus zeptat ještě x krát možná se něco změní

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.