pavek.1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 No zkusím to co říkáš, ale myslím že jsem to už zkoušel. Na 3.gen to překopávat nechci, právě proto jsem si pořídil maxe na 2.5 gen aby mi šlo všechno bez překopání.... Bylo by dobré, kdyby si zjistil jestli máš toho maxe opravdu 2.5 gen......? Nemáš někde číslo toho maxe...? Koukli bychom do etky...? Jde to poznat podle toho jak se ti zobrazuje otevírání dveří, u maxika 2.5 gen se zobrazují zvlášť dveře řidiče. Pokud otevřeš ostatní tak to na tom maxiku ukazuje otevření všech dveří kromě řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 mam prvni ALH tudiz 2000 rok 11mesic myslim nejsem si ale jist....vim ze mam 2.5gen,ze jsem to tu dokonce kdysi stebou konzultoval a i jeden clen zde na foru mi rekl ze mam 2.5gen ..montoval me i maxidot....opravdu vse jede krom funkci jak jsem vyse psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 mrkni sem kdysi jsem to tu psal..ale neni tam nic s maxem tusim... ale je tam ze mam 2.5gen stopro http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44470 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 A jak se ti zobrazují ty otevřené dveře......? Pokud tak jak jsem psal výše, tak bys mněl mít maxik 2.5 gen.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ja mam maxe na 2.5 gen a vse funguje jak ma....dam sipku dolu a jsem v nabidce...zkus drzet sipku dolu a zaroven reset...kdysi jsem to tak delal nez jsem se naucil mackat jenom sipku dolu treba to pomuze...jinak netusim...jen me to nepipa kdyz necham rozle svetla a neukazuje me to otevrene dvere...zkus to predelat na 3g nekde jsem tu videl tusim cosby ze prodaval komplet Burku, podle toho co píšeš - tak to nevypadá, že by jsi měl Maxidot 2.5G, protože kdyby jsi měl, tak by s ti zobrazovali otevřený dvěře a řvalo by to když necháš svítit... Podle příznaků máš DOT 3G na 2.5G komfortu A jak se ti zobrazují ty otevřené dveře......? Pokud tak jak jsem psal výše, tak bys mněl mít maxik 2.5 gen.....? Podle toho co píše, tak nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 pokud ti teda maxidot neukazuje dveře a nepípá ti bzučák při zap. světlech, tak máš maxidot 3.gen. Je tu někdo na fóru, kdo má maxidot 2.5 gen........? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 tak to se omlouvam..bude to tak jak pise lukash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zdar, mám možnost koupě maxidotu do Octavie I rok 2001, stačí pouze vydělat ty původní budíky a dát tam ty nové a maxidot pojede? Nebo je nutné ještě něco dalšího přes VAG nebo podobně... Díky za každou radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 je nutne prizpůsobeni Vagem, hlavne immobilizer - když pouze vyměníš tak nenastartuješ, znát původní PIN i PIN nového maxidotu... a nakodovat nový maxidot. zda máš kontrolu brzd. desek, hladinu ostřikovače, servisní interval atd... odkud jsi, můžu to vše udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 (editace) Valašské Meziříčí Editováno: 31. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan1 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Zdravim pocul som ze sa daju napojit budiky 3gen. na 2.5 gen. komfortku. Chcel by som sa spytat ci je to naozaj mozne a ci mi okrem toho ze nebude zobrazovat otvorene dvere pojde vsetko ako na klasickom PC (tam kde su hodinky). OI 1,9TDi 81kW, 2001 cislo komfortky je 1J0 959 799 AH . Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 (editace) Valašské Meziříčí Frýdek-Místek, udělám ti to tam... Editováno: 1. Červen 2010, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Zdravim pocul som ze sa daju napojit budiky 3gen. na 2.5 gen. komfortku. Chcel by som sa spytat ci je to naozaj mozne a ci mi okrem toho ze nebude zobrazovat otvorene dvere pojde vsetko ako na klasickom PC (tam kde su hodinky). OI 1,9TDi 81kW, 2001 cislo komfortky je 1J0 959 799 AH . Dik. Nebude Ti pipat pri zapnutych svetlach a otvorenych dverach, bude stale svietit kontrolka airbagu (ak to neodkodujes, alebo nepouzijes tu na fore spomenuty "Hviz-DOT". Vsetko je to tu uz velakrat popisane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michhhalll Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Frýdek-Místek, udělám ti to tam... volej 776200941 Ozvu se ti...A máš i maxidoty nebo to jen montuješ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humik Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Taky bych mel zajem o maxidot do Fabia I. ale nemam ho k dispozici :-/ Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HEMI-426 Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Interface je dost. dodavka do 48 hodin od objednani. staci napsat Mněl bych zájem o ten Interface na Can BUS pro motory agu . Díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Cau, Mam moznost dat do octavia I budiky s maxidot (je to rv. 2004 tdi 81kw,motor asv...je tam aj pal.pocitac) S vymenou budikov nebudem mat problem... Viete mi pomoct ako to rozbehnut cez vag ? (Vraj netreba nic kablovat, len plug 'n' play a kodovat s vag) Chcel by som mat tie km co mam doteraz.... Je to vobec mozne ? Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 presne jak pises jsem to delal ja kdyz jsou budiky novy (prehrany) tak do najeti 100km si muzes nastavit libovolny pocet najetych km pres vag nejlepsi je postupovat podle VISu: * nez odpojis stary budiky tak z nich zjisti par udaju: z kanalu cislo: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 (pokud nevis zadas 00000, pak je potreba vymenit olej) * vymen budiky spoj se diagnostikou, zadej login, zde PIN NOVYCH budiku (vzdy 5mist napr. 00836) prizpusobeni kanal 50, zde zadej pin STARYCH budiku pak je potreba naucit znovu klice, pouziva se puvodni pin, ten ze STARYCH budiku kdyz vse funguje, tak do novych budiku do kanalu 09 si napises kolik chces mit najeto km (zadava ji se 10km napr. 50786km se zada 05079) a doplnit udaje do kanalu 40 az 48 vse hotovo melo by bez problemu fungovat jediny zadrhel muze byt pokud nevis puvodni pin, ten jde z auta vycist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeeBee008 Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) mam necele 150 000km, tak tolko sa neda napisat ? Editováno: 10. Březen 2010, autor: TeeBee008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 dá, pokud je maxidot nový.. to můžeš vagem.. pokud je maxidot starší tak to vagem neuděláš, potřebuješ jiný program k tomu určený.. ... dále potřebuješ pin nových a starých budíků.. ten se dá taky zjistit.. ale ne vagem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) napsat se da cokoliv, jen se u novych budiku pres vag pisou bez posledni cifry, takze 150t km napises: 15000 pokud mas k dispozici jen VAG, tak potrebujes vedet pin k autu a mit budiky nove (kuli nastaveni km) a znat jejich pin, nez budes cokoliv delat do najeti 100km znamena, ze muzes vymenit budiky, projet se a nez najezdis 100km tam muzes pres vag zmenit udaj, pozor pouze 1x Editováno: 11. Březen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewy Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 šel by dat maxidot taky do O1 ale rok 97,benzín nejsilnější motor ?? budíky jsou s palubním počítačem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 šel, přečti si zde o přestavbě na 3. generaci!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crewy Vloženo 12. Březen 2010 Sdílet Vloženo 12. Březen 2010 Milhausek: jo díky já právě nevědel jak to mám najít a ty moje příspěvky s tečkami jsou že proto že se mi to odeslalo vícekrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike83 Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Dobře a když mám maxidot použitý tak čím na stavým Km??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.