smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Prosím Vás poradte mi niekdo čo mam robiť prerobyl som komfort z 1gen./2,5gen. presne neviem, na 3gen. všetko som zapojil ako písal vaša v tematu prerobenie komfortu na 3gen.,. Môj problém spočíva v tom že my nefungujú el. zrkadlá, kufor my nezamiká spolu s ostatnými dvermi, kufor sa dá zamknuť keď na klúči podržým odskok kufru, a ešte potrebujem vedieť aky odpor mam dať namiesto airbagu spolujazdca, a taktiež ešte jeden problém po odpojený pinu T23/5 na komfortu +12V ktorý ma slúžiť čisto na oživenie r.j. komfortu tak nejdu okna a ani nekomunikuje z diagnostikou r.j. komfortu už som stoho tak trošku na prášky prosím o pomoc, Octávka je r.v. 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 můžu poradit jen s tim odemknutím kufru takhle z hlavy a popisu... zkontroluj si jestli máš klíč, jehož číslo začíná 1J0... jestli začíná 1K0 tak Ti to chodit nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 klúč mam správny 1J0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 tie zrkadlá mohlo by to robiť aj to že mam ešte starý ovladač zrkadiel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Tak čo nikdo my stým nepomôže ??? potrebujem stým helfnúť moje autíčko kôli tomu stojí a ja po výkendu už idem do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 a vyměnil jsi i budíky??Tam je Gateway a úzce s tím souvisí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 vymenil ale ešte nenakodoval ani neprispôsobil, podla teba môže byť v tom problém ??? ale zatial dávam budíky bez maxidotu, aky kod mam dať na kodovanie zo starej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 komfortku musíš s budíky Canově propojit a pak by to mělo být OK a kódování najdeš na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Takže budíky musia byť prepojené canom aj keď nie su max-dot ??? priznám sa ja som s toho kodovania trocha vedla neviem ako sa sčítava ta výbava, takže starý kod zo starých budíkoch mi je na nič ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 straý je ti nanič.I obyčejné budíky musí být propojeny,ale musí být z modelového roku 2002,tedy z octy 08/01.proč jsi se do toho pouštěl.když o tom nic nevíš??Měl jsi si to prvně naštudovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Takže budíky musia byť prepojené canom aj keď nie su max-dot ??? priznám sa ja som s toho kodovania trocha vedla neviem ako sa sčítava ta výbava, takže starý kod zo starých budíkoch mi je na nič ??? Ano to nemůžeš kodovat podle starých budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 práve že som študoval dosť ale somzistil že to bolo stále málo, dorábal som tu klimu (climatronik) ktorý už našťastie funguje a sam som prišiel na to čo stým treba, tak som pri tej priležitosti sa rozhodol urobiť aj tu 3gen. komf. myslel som že to bude jednoduchšie ups. omil ale ako tu bolo x-krát spomínane každý s niečim začína prvý krát, takže trocha trpezlivosti a radi a mohlo by to byť v poriadku, aspoň ďalší ktorý sa budu do toho púšťať budú vedieť o tom viac, a možno si to rozmyslia a dajú to urobiť takým ako si ti cosby s vašom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Kódování ti dal Pepa.Musíš ještě ty budíky propojit,ale nusí,jak jsem psal být MR 2002 a nemusí to být maxík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Prosím Vás poradte mi niekdo čo mam robiť prerobyl som komfort z 1gen./2,5gen. presne neviem, na 3gen. všetko som zapojil ako písal vaša v tematu prerobenie komfortu na 3gen.,. Môj problém spočíva v tom že my nefungujú el. zrkadlá, kufor my nezamiká spolu s ostatnými dvermi, kufor sa dá zamknuť keď na klúči podržým odskok kufru, a ešte potrebujem vedieť aky odpor mam dať namiesto airbagu spolujazdca, a taktiež ešte jeden problém po odpojený pinu T23/5 na komfortu +12V ktorý ma slúžiť čisto na oživenie r.j. komfortu tak nejdu okna a ani nekomunikuje z diagnostikou r.j. komfortu už som stoho tak trošku na prášky prosím o pomoc, Octávka je r.v. 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 tak toto kodovanie už poznám, len som si myslel stále že môžem použiť staré (fakt neviem prečo som si to stále myslel) asi to bude tou mojou prepracovanosťou moje pracovné zaradenie je velmi zložité a namáhave na psichiku takže niekedy už fakt ani nepremišlam čo sa týka takýchto vecí, ale díki že mi pomáhate lebo by som sa s toho asi momentálne tak rýchlo nevimotal ako potrebujem ešte raz velki dik prípadne napady posielajte naďalej zíde sa to aj ostatným čo navštevujú forum a chcu prerábať generáciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 (editace) hodnota odporu namiesto airbagu je 2,7 ohmu (2R7) poradil vaša a je to tak už sním nieje žiaden problém , budíky mam m.r. 2002 na 100% tie som si už skôr zadovážil takže ich zatial dávam, kým kupim maxika ale ten už musí počkať chvílu Editováno: 2. Prosinec 2007, autor: smreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 super velki dík za hodnoty odporov , budíky mam m.r. 2002 na 100% tie som si už skôr zadovážil takže ich zatial dávam, kým kupim maxika ale ten už musí počkať chvílu Ještě nezapomeŇ přeházet piny na Maxidotu podle návodu od Vaši (přestavba na III. Generaci pinování MAxidotu)a tak jak říkal Cosby propojit CAN budíky s komfortkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak dnes som opäť o niečo postúpil, spravil som reset getwei reset nakodovanie can getwei a nakodovanie budíku vďaka čomu mi prestalo svietiť ABS (ktoré aj tak nemam), kontrola platničiek brzdových, a nakodoval som kluče budíky mam nakódovane na 00102 (motor 1,9 TDI/66kw), a mam problém že mi nefunguje otáčkomer a PP mi neukazuje momentálnu spotrebu a ešte mi po štarte začne blikať a pískať tlak oleja, a ešte mi nesvieti žhavenie, urobil som skúšku akčních členov a všetko fungovalo, nemôže mi to robiť aj to že nieje CAN prepojeny z R.J. motora??? pripadne ako to pripojiť ak je to nutnosť, lebo po diagnostike budíkoch mi vypisuje žiedna komunikácia z R.J. motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 inač tie budíky som už prepojil z komfortku canom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Tak dnes som opäť o niečo postúpil, spravil som reset getwei reset nakodovanie can getwei a nakodovanie budíku vďaka čomu mi prestalo svietiť ABS (ktoré aj tak nemam), kontrola platničiek brzdových, a nakodoval som kluče budíky mam nakódovane na 00102 (motor 1,9 TDI/66kw), a mam problém že mi nefunguje otáčkomer a PP mi neukazuje momentálnu spotrebu a ešte mi po štarte začne blikať a pískať tlak oleja, a ešte mi nesvieti žhavenie, urobil som skúšku akčních členov a všetko fungovalo, nemôže mi to robiť aj to že nieje CAN prepojeny z R.J. motora??? pripadne ako to pripojiť ak je to nutnosť, lebo po diagnostike budíkoch mi vypisuje žiedna komunikácia z R.J. motora. Pčepinoval jsi ty budíky podle Vašova návodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Poslední obrázek je kodováni Getwey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 na to som zabudol to môže byť tým??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Getwey somuž nakodoval vďaka tomu mi prestalo svieťiť ABS a brzdove obloženie, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 na to som zabudol to môže byť tým??? Samozřejmě. Tady máš Vašův návod Maxidot_pinov_n_.rtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Tak dnes som opäť o niečo postúpil, spravil som reset getwei reset nakodovanie can getwei a nakodovanie budíku vďaka čomu mi prestalo svietiť ABS (ktoré aj tak nemam), kontrola platničiek brzdových, a nakodoval som kluče budíky mam nakódovane na 00102 (motor 1,9 TDI/66kw), a mam problém že mi nefunguje otáčkomer a PP mi neukazuje momentálnu spotrebu a ešte mi po štarte začne blikať a pískať tlak oleja, a ešte mi nesvieti žhavenie, urobil som skúšku akčních členov a všetko fungovalo, nemôže mi to robiť aj to že nieje CAN prepojeny z R.J. motora??? pripadne ako to pripojiť ak je to nutnosť, lebo po diagnostike budíkoch mi vypisuje žiedna komunikácia z R.J. motora. žhavení u maxíku jede po CANu, stejně tak i komunikace s palubním počítačem, jak už tu psal někde Vaša, tak on měnil RJ motoru za faceliftovou Btw: mám za to, že komfort 3. gen s budíkama bejt propojený vůbec nemusí, pokud se kouknete do DP na chéma komfortu 3. gen., tak u propojené A-BUS a B-BUS je poznámka, že neplatí pro motor AEE (tato motorizace neměla nikdy CANové budíky) a mě komfort 3. gen fungoval kompletně sesazený v pokoji na podlaze i bez budíků - absolutně plná funkčnost. Editováno: 18. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.