driver Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Mám problém mám na autě najeto 150000 koupil sem si ho zrovna a zjistil sem,že v něm jsou v háji všechny tlumiče.Auto se houpe na nerovným povrchu,hrozně skáče.Zajímalo by mě jaký tlumiče tam mám dát,nebo s jakýma máte dobré zkušenosti.Myslel sem tam dát Monroe REFLEX ale jsou příšerně drahý.Nechci žádný snížení auta spíš bych bral aby bylo o trochu víc zvedlý.Problém je ve financích.Dát přes 10000kč za tlumiče je moc.Děkuji předem za vaše názory.Jsem tu na fóru nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. A to sou přední dvouplášťový a zadní jednoplášťový.A má někdo s níma zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. A to sou přední dvouplášťový a zadní jednoplášťový.A má někdo s níma zkušenost? Tady na foru se to dost probíralo, tak si to pročti. http://www.mjauto.cz/tlumice.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sebo Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Já se taky chystám na výměnu tlumičů,rozhodl jsem se pro KAYABY EXCEL-G. Nabízí je Sebo odtud z fora za 1290kč/ks. Jenom upřesním, cena je stále 1250,- kus, viz momentálně nabídka v bazaru - prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.