Publikováno Listopad 24, 200717 r při jízde v alpach pří 10km stoupáni skoro až nahoře přehřátí a zmizení vody z nádržky pří každem vyjezdu,dochlazovací vrtule v pořádku ,při cestě zpět 400km po dálnici 150vše ok. napadlo mě víčko od nádržky chla.kapaliny, motor 1.9TDi 81kw 01 vsem dik za radu
Listopad 27, 200717 r při jízde v alpach pří 10km stoupáni skoro až nahoře přehřátí a zmizení vody z nádržky pří každem vyjezdu,dochlazovací vrtule v pořádku ,při cestě zpět 400km po dálnici 150vše ok. napadlo mě víčko od nádržky chla.kapaliny, motor 1.9TDi 81kw 01 vsem dik za radu Já bych ti doporučil nechat v servisu udělat tlakovou zkoušku chladící soustavy-ukáže příčinu netěsnosti.
Listopad 27, 200717 r při jízde v alpach pří 10km stoupáni skoro až nahoře přehřátí a zmizení vody z nádržky pří každem vyjezdu,dochlazovací vrtule v pořádku ,při cestě zpět 400km po dálnici 150vše ok. napadlo mě víčko od nádržky chla.kapaliny, motor 1.9TDi 81kw 01 vsem dik za radu Já bych ti doporučil nechat v servisu udělat tlakovou zkoušku chladící soustavy-ukáže příčinu netěsnosti. Tak, tak Jinak se to zjistit nedá..
Listopad 27, 200717 r Chce to pořádně prolézt. Pokud by ti voda vytekla přes víčko nádržky, tak by byla nádržka potřísněná fridexem. Prohlídni celou chladící soustavu a hledej skvrny a fleky od kapaliny, je dobře vidět.
Listopad 27, 200717 r Autor Chce to pořádně prolézt. Pokud by ti voda vytekla přes víčko nádržky, tak by byla nádržka potřísněná fridexem. Prohlídni celou chladící soustavu a hledej skvrny a fleky od kapaliny, je dobře vidět. jo jo mrknul jsem na to nikde nic neteče ,zajdu na tu tlakovou zkoušku.dik všem za radu.
Listopad 27, 200717 r Chce to pořádně prolézt. Pokud by ti voda vytekla přes víčko nádržky, tak by byla nádržka potřísněná fridexem. Prohlídni celou chladící soustavu a hledej skvrny a fleky od kapaliny, je dobře vidět. jo jo mrknul jsem na to nikde nic neteče ,zajdu na tu tlakovou zkoušku.dik všem za radu. ono se to může stihnout odpařit a tak to není vidět. Podobně se mi ztrácela voda na fačku a ne a ne na to přijít. Narazil jsem na to až na zahřátém motoru, že zpod 1 hadice prolínala kapalina.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.