Fire Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Ahoj, mám oktávu 4x4 PD rok 01. Mám najeti cca 90 tis. Vadí mi, že na sešlápnutí psojky musím moc tlačit ...dá se to nějka nastavit či ovlivnit ??? sem tam jezdím dvojkovou oktávou a tam to jde úplně lehoučko, i když chápu že je to nový auto... díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Myslím, že se spojkou nic neuděláš. Je hydraulická a ani se nedá nastavovat. Je pravda, že na oktávkách jde trochu ztuha proti třeba třeba felicii, kde mi i tátovi jde lehce. Ale je to asi tak stejné jako Fabia I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Spojka jde ruzne podle toho jaky mas motor. Treba u fabie 1.2 jde ultralehce oproti fabii 1.9 TDi. Stejne tak treba Renault Megane 1.4 ma superlehcejdouci spojku, pak presednu do sve FRS a mam pocit, ze jde hrozne tezce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Buď v klidu, spojka jde ztuha - to je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál Ano neco na tom pravdy bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Díkec za uklidnění, ono v podstatě 4x4 má jednou tak velkou spojku jak klasická TDi tuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Čím větší sílu motor má, tím silnější jsou pružiny na spojce a tím tužší je pedál Kde jsi zase na tohle přišel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 ///M5: Tak poraď, víš-li víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Comeback Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 mno tady de spis o to jestli ti jde najednou ztuha nebo jsi toho vsiml az tedka pokut ti jde najednou tak vim ze tam je takova mala vecicka ,ktera se mneni jenze sem to nikdy nedelal pak trebas vymnenit olej.) a nebo tonechat nekomu zkouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.