Publikováno Prosinec 5, 200717 r Zdravím všechny, potřeboval bych poradit nevím jak odpojit konektor z váhy vzduchu O1 1,6i, zkoušel jsem to různě, ale mám strach abych ho neulomil, nevím co tam zas může být za fintu. Poraďte díky Upraveno Prosinec 5, 200717 r od Alesss
Prosinec 6, 200717 r Shora a zespoda konektoru jsou takové plastové výčnělky: Zmáčknout je a vytáhnout konektor
Prosinec 6, 200717 r Autor Shora a zespoda konektoru jsou takové plastové výčnělky: Zmáčknout je a vytáhnout konektor Super díky, toho spodního výčnělku jsem si vůbec nevšiml. Myslíš zmáčknout proti sobě? že ju
Prosinec 6, 200717 r Super díky, toho spodního výčnělku jsem si vůbec nevšiml. Myslíš zmáčknout proti sobě? že ju Jasně.
Prosinec 8, 200717 r Autor Jasně. ¨ Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím
Prosinec 8, 200717 r ¨Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím to je divný, mě to šlo samo.. chce to trochu škovnosti - jednoduše ten výčnělek zmáčkni a současně s tím táhni takovou tu malou plastovou packu směrem, kam konektor vytahuješ. Zkus si s tím pobojovat klidně i celej den = musí to jít. Trpělivost
Prosinec 8, 200717 r Takze zmackni ten vycnelek a zatlac do konektoru jakoby smerem do vahy a pak to pujde.
Prosinec 8, 200717 r to je divný, mě to šlo samo.. chce to trochu škovnosti - jednoduše ten výčnělek zmáčkni a současně s tím táhni takovou tu malou plastovou packu směrem, kam konektor vytahuješ. Zkus si s tím pobojovat klidně i celej den = musí to jít. Trpělivost To se nedivim ze vaha stoji v Kladne 5tis, kdyz jen konektor tahas cely den.
Prosinec 8, 200717 r attachment=50893:konektor.JPG] ¨Tak jsem na to koukal, a mám tam výčnělek pouze jeden, na hoře. Tam jsem zkoušel různě mačkat a nic. tak envím Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Upraveno Prosinec 28, 200717 r od milix
Prosinec 13, 200717 r Autor Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Ok, dík zkusím to
Prosinec 27, 200717 r ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak.
Prosinec 27, 200717 r ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak. Tak to jste nemehla chlapci! Mám-li být upřímný
Prosinec 27, 200717 r ) Já když ho sundaval, tak to taky udělalo "lup". Samozřejmě se mi ulomila ta pacička, ale na funkci to nebude mít vliv. Taky jsem to jemně páčil šroubovákem, jinak jsem s tim lomcoval půl hodiny na všechny strany a nic. Dělal jsem to u tdi a tam to vypadá o fous jinak. to nas...... , jedině zkusit sehnat z vrakáče a ten konektor přehodit. Na funkci to vliv nebude mít, jen aby se při jízdě konektor nevytřepal.
Prosinec 27, 200717 r Sice nevím kterou 1,6 máš ale u 74kw (a většina konektorů je podobných) stačí pokud to nejde jen rukou vzít tenký šroubovák, strčit do mezery viz foto a lehce zapáčit-lup zatáhnout a je venku. Foto mírně mázlé ale už se mi do garáže nechce. Tyto rady jsou opravdu tak jak to nejlépe ulomit Správně to říká TDIfun. Konektor dotlačit ,tím se zajišťovací pacička odlehčí a potom to jde snadno odjistit.
Prosinec 28, 200717 r Tyto rady jsou opravdu tak jak to nejlépe ulomit Správně to říká TDIfun. Konektor dotlačit ,tím se zajišťovací pacička odlehčí a potom to jde snadno odjistit. OK omlouvám se za nevhodnou radu. Myslel jsem to dobře a chtěl pomoci a ne uškodit. Mě to bohužel jen tak rukou taky nešlo a pomohl až ten šroubovák. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout.
Prosinec 28, 200717 r OK omlouvám se za nevhodnou radu. Myslel jsem to dobře a chtěl pomoci a ne uškodit. Mě to bohužel jen tak rukou taky nešlo a pomohl až ten šroubovák. Samozřejmě to chce ten konektor nejdříve dotlačit, pak odjistit a vytáhnout. Pokud si to dokážeme v klidu vysvětlit je to OK
Prosinec 28, 200717 r Pokud si to dokážeme v klidu vysvětlit je to OK JJ- upravil jsem i původní příspěvek. Někdo to taky nemusí dočíst až sem, tak snad to bude lepší k pochopení a nepoškodí si konektor.
Leden 2, 200817 r Hele jen aby bylo jasno, tak mě to křuplo ještě, než jsem začal číst tohle téma. Jen aby si třeba někdo nekladl za vinu, že mi špatně poradil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.