Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 roky později...
Vloženo

právě, že od MR98 mají CAN pohonu mezi ABS a RJ motoru všeny motorizace mimo 1,6/55kW.

Musíš zkontrolovat konektor na ABS, svorky v meziprostoru a konektor na RJ motoru

Zdravím,chtěl jsem se zeptat.Chyby 1312 na ABS ve Vag se opět oběvila.A začalo to tak že najednou autu zhasne motor.Chybu vymažem a neoběví se dokud motor zase nezhasne.Muže to být touto chybou. :help: Díky

• o 3 týdny později...
  • o 4 roky později...
Vloženo

Ahoj. Octavie II MR08.

Pred tydnem se mi rozlo ABS +ASR. Po ujeti par km a znovu nastartovani tyden nic nesvitilo. Dnes se rozly obe kontrolky a uz nezhasly. Dnes jsem provedl diagnostiku a naslo to sporadicky - chybny signal od praveho predniho cidla G45. Chci vyloucit vadnou kabelaz abych nekupoval zbytecne nove cidlo. Dnes jsem cidlo demontoval ocistil a prostrikal kontakty ale zavada pretrvava.

Otazky:

1. Da se nejak promerit vlastni cidlo? Jaky by melo mit odpor?

2. Da se nejak promerit kabelaz k cidlu? Kde je umistena jednotka do ktere jde kabelaz z cidel?

Diky

Vloženo

Vymena cidla je pro me az posledni vec :-) Chci to promerit. Predpokladam ze cidlo je po kabelu nejak napajene. Jake by melo byt napeti mezi svorkami kabelu? Pripadne cidlo musi mit nejaky odpor ktery se s otacenim bude menit. Jde mi o to, jestli to nekdo vi at se to sem napise a pomuze to hodne lidem. Taktika pokus omyl a vse hned menit dle me neni idealni. Nerikam ze to nakonec cidlem nebude, ale chci to promerit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...