Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Už, už jsem cimbulín :palec2:

Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně :) . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. :worthy Je to profík.

Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku ;). Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad :) a frčel dom.

Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost.

Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš ;) Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině?

Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím.

:band

Vloženo
Bimboun: jsem vítán v klubu MR.C ? Musíme to zase otestovat, teď už mi neujedeš ;) Mohli bychom se tentokrát sejít v Bílině?

Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět :)

Vloženo
Už, už jsem cimbulín :palec2:

Jsem v euforii, tak budu psát možná zcestně :) . Včera jsem se nedostal na net, proto píšu až dnes. Byl jsem tam od 8 do cca 10, ne že by to trvalo 2 hodky, ale docela dobře jsem si s MR.C. pokecal. :worthy Je to profík.

Jinak jestli je zájem,tak to trochu přiblížím. Zkušební jízda s měřením hodnot, kontrola všech fcí a diagnostika s prohlídkou motoru před úpravou (zda je vše OK, jinak by úpravu neudělal), pak vyndání ECU, naletování centimetrového čipu a namontování zpět do vozu (cca hodka). Podotýkám úprava mé ECU! Poté opět kompletní diagnostika, kontrola všech fcí se zkušební jízdou a měření hodnot po úpravě. Toť vše. Docela mne to překvapilo, jak to šlo hladce. Taky musím konstatovat, že mam vůz v naprostém pořádku ;). Dostal jsem pár reklamních předmětů a rad :) a frčel dom.

Co se týče úpravy, je to znát okamžitě! Bez diskuzí, při mírně větším sešlápnutí už to letí. Rozdíl je obrovský. Mé hodnoty po úpravě byly naměřeny 149Kw a 330Nm. Trakže veliká spokojenost.

Zatím, kdyby nějaká otázka, tak rád odpovím.

:band

Ahooj, to vis, ze jsi vitan :palec2: Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK.

Vloženo
Ahooj, to vis, ze jsi vitan :palec2: Taky me zajima srovnani hatch / kombi, takze urcite na to mrknem. V Biline samozrejme OK.

čaues, tak OK, zítra jedu lyžovat, co takhle o víkend?

Vloženo
Ahoj, hele já s bráchou sme z Bíliny a docela bychom taky radi otestovali chip cimbu s brachovo seriovkou. Tak kdyz se tu objevíte, tak určo dejte vědět :)

Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky :) Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo?

Vloženo
Jojo, proc ne, jen houst a vetsi kapky :) Ale ja myslel, ze bracha nema RS, bo jo?

Ne ne,Kuba ma ve skodikovi 1,8T AGU..Ale jeho upravy jsou trosku jinci.. :D

Kuci,vy me teda davate..Asi zacnu kurva setrit.. :D

Vloženo

149 kW ??? Nebo to melo byt 139 kW ?>

Vloženo

K tomu srázku v Bílině bych jen dodal - Škodík je stále rozmontovat mrtvý ( i když motor už zase po kompletní GO a vyčištění přede jek kotě ) a já mám angínu - takže na auto z vysoka kašlu, ale určitě se s bráchou stavíme.

Vloženo

Tý jo když koukám na ten graf tak to je mazec ten výkon co polkne převodovka a diferák - nechcu radši ani vědět kolik mi na autě spolkne koníků pohon quattro :kol-26:

Jinak když jsem měřil svůj bike tak na klice výkon skoro 180 PS, na spojce nějakých 169 PS a na zadním kolcu 162 PS. Tam jsou ty stráty trochu menší.

Honza, Bimboun a Mustafa nezapomeňte ten srovnávací test pořádně zdokumentovat :excl: ať si to můžem vychutnat i my ostatní. Takže kameru s sebou ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...