Miki RS Vloženo 26. Únor 2008 Vloženo 26. Únor 2008 Chlapi už máte přezuto na letní? Doufám že na tom srazíku nebudete šolichat zimáky Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Ja jeste posilicham zimacky pekne.. Pravdepodobne.Nebo ze bych to jen kvuli vam na nedeli prezul? Jinak sportmotor je rozjednanej,tak uvidime,jestli potvrdi...Ale pokud dorazi,tak jeste na zimakach 17" Spider a OZta necha doma.. Citovat
HONZA83 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Vloženo 27. Únor 2008 samosebou zimní začátkem března mají prý být ještě zimní teploty Citovat
Jakub - škodík Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Pokud dorazí zítra nebo v pátek poloosa, tak sem tam jak na koni - a na 100% na zimákách. Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Pokud dorazí zítra nebo v pátek poloosa, tak sem tam jak na koni - a na 100% na zimákách. Tak vem s sebou hever a klic na kola,at si MichalF muze zkusit,jak by jeho auti vypadalo na cernejch spiderech.. Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Tak vem s sebou hever a klic na kola,at si MichalF muze zkusit,jak by jeho auti vypadalo na cernejch spiderech.. Ale to neni spatnej napad ... hever bych mel Snad Citovat
HONZA83 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Vloženo 27. Únor 2008 Tak vem s sebou hever a klic na kola,at si MichalF muze zkusit,jak by jeho auti vypadalo na cernejch spiderech.. no toto? to je snad základní výbava vozidla, nee? Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 NO PROBLEM, líběj viď No prave, ze jeste envim jestli LIBI Citovat
JasteR Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Chlapi už máte přezuto na letní? Doufám že na tom srazíku nebudete šolichat zimáky To si pis ze budu solichat zimaky, v noci je tu kolem nuly a je porad jeste unor, tak nejsem blazen abych prezoval... Citovat
HONZA83 Vloženo 27. Únor 2008 Autor Vloženo 27. Únor 2008 (editace) co todle: Editováno: 27. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Hele zalezi hlavne co se libi tobe Jinak me se tydle Tomasony nelibi :/ Editováno: 27. Únor 2008, autor: MichalF Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 no toto? to je snad základní výbava vozidla, nee? Jj to je jasny..Ja myslel nejakej hydraulickej treba a klic aspon "kriz" ten votvirak plechovek (hever) a rovnak na vohejbak (klic) co je v aute z fabriky,to je podel...s tim,nez bych prezul cely auto,to by me mrdlo.. Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Ale to neni spatnej napad ... hever bych mel Snad Vid? To se kdyztak dohodnem.. Do nedele casu dost a vzit hever a klic je to nejmensi.. Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 co todle: Hele,rekl bych takovy trochu poupraveny Repliky A8.. Jak pise Michal,zalezi,co se libi hlavne tobe.. Ja bych koukal po jinejch. Citovat
Stasek Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Tak jsem včera nechal nachipovat u Sportmotoru mojí 1,8T 4x4 combi a tak trochu poreferuji. Dlouho jsem se rozmýšlel zda CIMBU nebo SPORTMOTOR reference na oba velmi dobré a tak rozhodla cena. CIMBU 1,8T do roku 1999 za 11 tis. a SPORTMOTOR 1,8T do roku 2005 za 10 tis. Mám rok výroby 2002. Co se týče jednání u Sportmotoru, tak nemám ani jednu připomínku, vstřícní, příjemní, uměj poradit a hlavně si na nic nehrajou. Při předání auta provedena celková diagnostika motoru po nachipování to samé. Při placení dodány papíry na záruku a informace na co se záruka vstahuje a na co ne. Další info o prpblematice měnění oleju ap. A nyní příjde to pravé ořechové, po předchozím svezení v chiplém 1,8T RS známého jsem čekal velké zlepšení, ale to co přišlo bylo něco neskutečného až brutálního. Neměl jsem skutečně odvahu na kousku mezi Zlíčínem a sjezdem na Baranďák vše vyskoušet úplně do maxima, o vypnutí ESP jsem přestal uvažovat hned po prvním silnějším sešlápnutí plynu. Dnes jde auto na výměnu brzd (kotouče a desky) se starými se bojim bojim. Pokud máte někdo dotazy, ptejte se. Jo a jinak je to verze 150 kW/5500 ot./min a 310 N.m/3000 ot./min. Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Stasek : Mooooc pekny .. u 110kW verze je ten rozdil po chipu opravdu hodne moc znatelnej. Vim u kamose, pred chipem line a po nem mazec. Tak bys to mohl v nedeli prijet projet do Mimone s nama Citovat
Stasek Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Stasek : Mooooc pekny .. u 110kW verze je ten rozdil po chipu opravdu hodne moc znatelnej. Vim u kamose, pred chipem line a po nem mazec. Tak bys to mohl v nedeli prijet projet do Mimone s nama Uvidim jak vše zvládnu, mam ještě nějaké povinnosti. Přjel bych rád. Citovat
Martyp Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Stasek : Mooooc pekny .. u 110kW verze je ten rozdil po chipu opravdu hodne moc znatelnej. Vim u kamose, pred chipem line a po nem mazec. Tak bys to mohl v nedeli prijet projet do Mimone s nama Jj presne..Napadl me i Milouss..ten ma to same.. 1,8T 4x4 Sportmotor.. Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Oficialni tema ke srazu v MIMONI : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40688 Citovat
Octavius84 Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Snad taky dorazim, ale uz na letnich... Citovat
Stasek Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Jj presne..Napadl me i Milouss..ten ma to same.. 1,8T 4x4 Sportmotor.. Tak tu neděli vidím černě. Komplet brzdy sice budou v pátek hotový, ale domluvil jsem si ještě koplet rozvody a to už se do neděle nestihne. Škoda, tak snad příště. Jinak tam příjdou kotouče Zimmermanny a destičky Textar. Kolega na této kombinaci jezdi na RS-u a je moc spokolenej, za slušný peníze hodně dobrý muziky. Citovat
MichalF Vloženo 27. Únor 2008 Vloženo 27. Únor 2008 Tak tu neděli vidím černě. Komplet brzdy sice budou v pátek hotový, ale domluvil jsem si ještě koplet rozvody a to už se do neděle nestihne. Škoda, tak snad příště. Jinak tam příjdou kotouče Zimmermanny a destičky Textar. Kolega na této kombinaci jezdi na RS-u a je moc spokolenej, za slušný peníze hodně dobrý muziky. Rozvody ?> Ty jsou pro profika za hodinu hotove Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.