Publikováno Prosinec 12, 200717 r Nazdárek pánové,nenašel by se nekdo šikovnej v okolí Hodonínska co opravdu umí delat se škodovjenkama? potřeboval bych skontrolovat autíčko--konkrétne mne to blbe startuje za studena a taky my to pár krát spadlo do nouzáku.Múj známej co to delá na mne pořád nemá čas a už ho naháním přes měsíc aby se my nato koukl. Chlapi,už sem to tu před nedávnem psal,ale páni moderátoři my to z nepochopitelného dúvodu zamkli. Takže je to stále aktuální
Prosinec 12, 200717 r Taky mám něco podobného, za studena to horší chytá a někdy to doslova zatřepe s autem , jako kdyby to nechytlo na všechny válce.První co mě napadlo, a to mě radili i jiní, že žhavící svíčky, ale kámoš mi je proměřával a prej jsou dobré.Díval se mi i na předvstřik a prý taky je tak jak má být, tak fakt nevím , co se děje. Nejvíc mi na tom vadí, to jak to zadýmí když nastartuju.Očividně to špatně zapálí a dostane se do výfuku asi nafta, protože ten smrad, je jiný, než jak má diesel smrdět. Definoval bych to tak, jako když se škrkne benzínovým zapalovačem a on nechytne, ten smrad z toho zajiskření kamínku. Jinak jsem z Veselí n/Moer.
Prosinec 13, 200717 r Autor Žhavičky sem už vyměnil všechny ,znatelne se to zlepšilo ale pořád to není ono, stále za studena jakoby na 3 válce a koudel dýmu jak ze starého traktoru. Ale ohledne toho dýmu se domnívám že tam nemám asi ten olej co tam byl před tím,dal sem tam 5W-40 a ono se my za cca 12000 km stratilo púl litru oleja.Takž mne ted čeká výmena a dám tam 10W-40 a uvidíme či to nejak pomúže.
Prosinec 15, 200717 r Taky mám něco podobného, za studena to horší chytá a někdy to doslova zatřepe s autem , jako kdyby to nechytlo na všechny válce.První co mě napadlo, a to mě radili i jiní, že žhavící svíčky, ale kámoš mi je proměřával a prej jsou dobré.Díval se mi i na předvstřik a prý taky je tak jak má být, tak fakt nevím , co se děje. Nejvíc mi na tom vadí, to jak to zadýmí když nastartuju.Očividně to špatně zapálí a dostane se do výfuku asi nafta, protože ten smrad, je jiný, než jak má diesel smrdět. Definoval bych to tak, jako když se škrkne benzínovým zapalovačem a on nechytne, ten smrad z toho zajiskření kamínku. Jinak jsem z Veselí n/Moer. Sice nevím kolik máš nalítáno, ale asi budeš mít špatný některý vstřik, možná i všechny. Jestli máš možnost od někoho půjčit tak to vyzkoušej, ale na devadesát procent je v háji vstřik.
Prosinec 17, 200717 r Autor Sice nevím kolik máš nalítáno, ale asi budeš mít špatný některý vstřik, možná i všechny. Jestli máš možnost od někoho půjčit tak to vyzkoušej, ale na devadesát procent je v háji vstřik. Já vím,ono to múže delat cokoliv, ale právje proto potřebuju sehnat nekoho kdo tomu opravdu rozumí.
Prosinec 18, 200717 r Těch podobných problémů s tím startováním je tady docela dost, nemůže to být i naftou? Myslím třeba tím , přidáváním té bio do normální nafty.
Prosinec 19, 200717 r Těch podobných problémů s tím startováním je tady docela dost, nemůže to být i naftou? Myslím třeba tím , přidáváním té bio do normální nafty. Ne nemyslím bude to určitě tím starterem--je to už odzkoušeno..přesně jak rikal lupíno
Prosinec 19, 200717 r Autor Ne nemyslím bude to určitě tím starterem--je to už odzkoušeno..přesně jak rikal lupíno Startérem?? o tom dost pochybuju, v léte to je maximálne v pořádku a jak se ochladí od 8-0 stupňú tak to blbne.Teťkon když je venku -3 tak to chytí na šupu a bez drncání.
Prosinec 19, 200717 r Je to určitě tím strartérem.I když ti to připadá jako hloupost.Známáho 1.9 TDi to začala dělat při 170 000Km taky.Už má opravu asi dva měsíce hotovou a Ok Zkoušel pro mě jednu dovozovku 1.9 TDi a hned mi říkal že budu muset (pokud ji koupím) udělat ten startér taky-jako on.
Prosinec 31, 200717 r Stále nikdo???????????? jestli ti to tam nikdo nechce zpravit znam vic lidi od uh co sou dobri,sice je to asi 60km ale jinak ti nepomuzu,prece tam u vas musi byt nejaky servis ne
Leden 1, 200817 r Žhavičky sem už vyměnil všechny ,znatelne se to zlepšilo ale pořád to není ono, stále za studena jakoby na 3 válce a koudel dýmu jak ze starého traktoru. Ale ohledne toho dýmu se domnívám že tam nemám asi ten olej co tam byl před tím,dal sem tam 5W-40 a ono se my za cca 12000 km stratilo púl litru oleja.Takž mne ted čeká výmena a dám tam 10W-40 a uvidíme či to nejak pomúže. Ano vyměň 10W40 mělo by to pomoct
Leden 1, 200817 r Autor jestli ti to tam nikdo nechce zpravit znam vic lidi od uh co sou dobri,sice je to asi 60km ale jinak ti nepomuzu,prece tam u vas musi byt nejaky servis ne Jo ono servisú je tady dost,ale co když sou to samí lempli a alchimisti. Jestli máš na mysli Uherské Hradište, tak to by šlo. UH je odemne cca 30km.Takže když budeš tak hodnej šupni mi sem nejaký kontakt.
Leden 1, 200817 r takze autoservis elis 603480752 servis je v tucapech v podstate to mas po ceste kdyz pojedes pres jezov,pak autoservis hastik 777556594 ten je z hluku k tomu jezdim ja,jinak je tady toho vic ale tyto dva sou asi nejlepsi tady v uh a okoli oba znam,jinak je jeste dobry servis mannitech primo v uh-maratice sou to byvali zamestnanci skodovky co si udelali vlastni servis parkrat sem tam byl a spokojeny ale osobne tam nikoho neznam cislo na ne nemam najdes na netu
Leden 3, 200817 r Autor takze autoservis elis 603480752 servis je v tucapech v podstate to mas po ceste kdyz pojedes pres jezov,pak autoservis hastik 777556594 ten je z hluku k tomu jezdim ja,jinak je tady toho vic ale tyto dva sou asi nejlepsi tady v uh a okoli oba znam,jinak je jeste dobry servis mannitech primo v uh-maratice sou to byvali zamestnanci skodovky co si udelali vlastni servis parkrat sem tam byl a spokojeny ale osobne tam nikoho neznam cislo na ne nemam najdes na netu Dík za info.Skusím se na to podívat
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.