Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vidím, že máš sestudováno na výbornou, tak to by mělo být vše v poho... :):palec2:

Tak hlavně ještě ať Vám vyjde počasí a přeji pěknou a pohodovou dovolenou :palec2:kol11

Laco to tvoje tankování po 70km mi připomíná, že jsem to míval při cestě do Chorvy podobně, brával jsme v Lipůvce před Brnem full a pak dotankovával v Mikulově opět do plna. Bylo to tak kolem 4 litrů LPG a vím že jednou čerpadlář prskal, že musel zvednout svoji zadnici a trmácet se dálku ke stojanu, aby mi natankoval 4 l lol. Jinak vím koho ti mám dohodit jako poradce :p, Honzo díky za vyčerpávající informace :palec2:

Martin,toto sa mi raz stalo na Slovnaftke zo Zlatých Moraviec na Nitru.Čakal som asi 25 min a potom som sa vybral za obsluhou a pumpárka že či si neviem sám natankovať (vtedy som si ešte netankoval sám):evidentne nasraná,pri platení som sa jej opýtal ako sa volá a že dám na ňu sťažnosť na slovnafte a vieš ako som obišiel,ospravedľňovala sa aspoň 4x a Cola grátis aby som sa nehneval.Bolo jej to treba.Bplo tam 2 pumpárky a jeden zákazník tankoval benzín a ja.A to som bral asi 30l.

:D

Rád se vyčerpám, když to pomůže... -_-

Niekde som sa dočítal že ten hraniční prechod starý Goričan-Letenye je naozaj iba pre dopravu nad 3,5t,no inde som sa zasa dočítal že cez sezónu ,tuším od 1.6.2011-30.8.2011 je aj pre osobnú dopravu,no ešte som vyčítal že pre osobnú ale iba pre priľahlé obce,čo sa mi zdá hlúposť.Tí čo nejdú po diaľnici potom kade prechádzajú hranice ak nechcú platiť slovinskú mesačnú známku.

Tak to vypadá, že se ceny přeci jenom začínají hýbat dolu. Na čerpačkách TANK ONO šli rovnou o korunu na 15,90 Kč.

U nás je to menší pokles ze 16,50 na 16,30 Kč, alespoň něco.

Niekde som sa dočítal že ten hraniční prechod starý Goričan-Letenye je naozaj iba pre dopravu nad 3,5t,no inde som sa zasa dočítal že cez sezónu ,tuším od 1.6.2011-30.8.2011 je aj pre osobnú dopravu,no ešte som vyčítal že pre osobnú ale iba pre priľahlé obce,čo sa mi zdá hlúposť.Tí čo nejdú po diaľnici potom kade prechádzajú hranice ak nechcú platiť slovinskú mesačnú známku.

Je to tam volaaké dojebané :feve: Když jedeš od Lenti (kdybys jel vnitrozemím HU bez známky), tak prý rychlostní úsek Lenti-Letenye/Goričan je nezpoplatněný do 3,5t, ale jsou to informace per huba z benzinky.... Tak nevím :feve:

Jenže kdybys jel tuto trasu (což jsem dvakrát už jel), tak už to člověka svádí jet na přechod Redics (Lendava-SLO) a švihnout to cca 20km přes SLO na Čakovec a nezajíždět si až na Goričan... Jenže před 2 a 3 lety, kdy jsem to testoval, tak začali slovinci vyšilovat s těma poplatkama a nikde jsem se nedopátral relevantních informací, zda je ten 20km úsek pře SLO zpoplatněn či nikoliv... ;) Takže jsem jel stejně na Goričan...

Ale neboj, přes Letenye/Goričan se teď v sezoně určitě dostaneš :palec2:

Tak som moju trasu skompletizoval a možno sa niekomu moje info hodia.Trasa od Komárna do Crikvenice po maďarskej a chorvátskej diaľnici a hlavne tankovanie LPG.Sú tu fotky aj s pridaním popisom.Na trase sú aj nejaké benzínky typu Esso,Shell ale nedozvedel som sa či majú LPG tak som ich tam nedal.Sú tam aj dve benzinky MOL Páty a Sukoró na maďarskej A1,ale tiež neviem či majú LPG ale tie sú tam.

Mesto Vzdialenosť Poloha Otv. doba Palivo

Csém 65km LUKOIL 0-24 LPG obojsmerné

Tatabánya 92km MOL-zísť z M1 0-24 LPG obojsmerné

Zsámbék 126km AGIP-M1 0-24 LPG obojsmerné

Páty 130km MOL-M1 0-24 ??? obojsmerné

Sukoró 176km MOL-M7 0-24 ??? obojsmerné

Szabadbattyán 194km AGIP-zísť z M7 0-24 LPG obojsmerné

Siófok 220km AGIP-M7 0-24 LPG obojsmerné

Le/Go st.3,5t 360km INA-zísť z M7 0-24 LPG obojsmerné

Lučko 470km TIFON-podľa GPS 0-24 LPG obojsmerné

Donji Desinec 495km PETROL-A1 0-24 LPG smer Rijeka

Ravna Gora 568km TIFON A6 0-24 LPG obojsmerné

Kraljevica-Crikvenica 20km TIFON na most na KRk 0-24 LPG obojsmerné ešte pred mýtnicou

post-43820-0-98589600-1308493069_thumb.j

post-43820-0-41400500-1308493075_thumb.j

post-43820-0-85026500-1308493081_thumb.j

post-43820-0-81628900-1308493091_thumb.j

post-43820-0-83191100-1308493097_thumb.j

post-43820-0-27567300-1308493102_thumb.j

post-43820-0-95078100-1308493106_thumb.j

post-43820-0-17012100-1308493111_thumb.j

post-43820-0-54472700-1308493118_thumb.j

post-43820-0-48279300-1308493123_thumb.j

• 2 týdny později...

Ahoj vespolek,

můžete mi prosím někdo poradit, kde najít seznam čerpacích stanic LPG na slovensku? Něco jsem na internetu našel, ale je poměrně "chudý". Konkrétně bych potřeboval poradit kde natankuji v okolí Velkého mederu. Jedu trasu CZE-SLO-HU (Balaton) a zpět přes Gyor a Velký Meder.

Předem díky za odpovědi.

no já co si pamatuji, co jsem tam byl naposled (Velký Medér), je to tak 10 let zpátky :feve:, tak po trase Blava-Medér bylo několik čerpaček. tehdy jsem bral po trase ale naposled v Blavě, páč tehdy těch informací bylo ještě méně a nechtěl jsem spoléhat na nějakou náhodnou po trase, takže ti neřeknu zda je přímo i v Medéru. Ovšem dnes už to zase může být jinak

Malta díky, přesně tohle jsem potřeboval :-)

není zač -_- , šťastnou cestu ... kdy vyrážíš?

Když bude dobré počasí tak v pondělí, jinak v úterý. Jedeme jen tak nezávazně pod stan, takže nejsme ničím vázani.

no kooooooonečněěěěěěěěěěěěěěěěěěěě :D, Zerogas naproti Lukoilu v Lipůvce dnes odpoledne 16,50 :rock::specool::clap: z původních 17,90

Upraveno od Malta

A jezdis na ten plyn a je kvalitni??

Tak Ti Malto děkuju za zprávy :aggressive: ... Právě jsem nabral plnou za poctivých 17,80 v Letovicích na cestu k Balatonu abych ráno zbytečně nezdržoval...

Ale tahle cena potěší, předpokládám že dolů půjdou i ostatní pumpy v našem okolí.

A já dnes bral za 15,80,- Kč na Oboře u Prachatic. :palec2:

pri otazke polozenej par prispevkov hore - ci je ten plyn kvalitny, napadlo ma ze ked som bol na lpg kontrole po 30tisic km, plynar vyvaloval oci aky cistucky mam filter kvapalnej fazy. tankujem totiz velkou vacsinou ten lacnejsi 1.SPS, co kazdy o nom hovori ze je to polsky spinavy smejd. plynar hovoril, ze den predtym tam mal typka co tankoval LEN ten slavny eco+ na slovnafte a filter mal uplne cierny po 20tisicoch. :crutch:

tak i dnes Lukoil Lipůvka drží stále statečně 17,90 :p

Ještě, že Brno už má standardně 16,60,- až 16,90,- ;):palec2:

no ani teď ráno ještě Lukoil nevyměkl ;), jsem zvědavý jak jim to bude dlouho trvat lol

Kurna odkud jsi, ze tam mate tak draho? U nas v Ostrave taky zadna slava, ale Lukoil ma uz min.3 mesice 16.70 a pod Svinovem 16.90 s tim, ze po 100 litrech mi vrati 40 kacek... Neni to nic extra, ale dostanu se tak na 16.50,-, plyn maji od Primagas a vypada to, ze je dobry, spotreba se mi o trosku snizila oproti Lukoilu... Klep klep klep :-)

Kdyz uz jsem tu, na konci cervence jedeme do Chorvatska, vybral jsem cestu pres Madarsko a jelikoz nemam klimatizaci, chtel bych jet pres noc, pocitam, ze tak mezi pulnoci a druhou hodinou ranni budu v Bratislave, poradte mi prosim, kde presne je nejaka LPG cerpacka nonstop. Cetl jsem ze OMV, ale kdyby mi tu nekdo hodil mapku s presnou polohou, byl bych vdecny ;-)

Diky.

Upraveno od Manek88

Kurna odkud jsi, ze tam mate tak draho? U nas v Ostrave taky zadna slava, ale Lukoil ma uz min.3 mesice 16.70 a pod Svinovem 16.90 s tim, ze po 100 litrech mi vrati 40 kacek... Neni to nic extra, ale dostanu se tak na 16.50,-, plyn maji od Primagas a vypada to, ze je dobry, spotreba se mi o trosku snizila oproti Lukoilu... Klep klep klep :-)

to jsi se nedíval včera na zprávy na Primě, že Jižní Morava má celorepublikově nejdražší benzín a naftu fuck ... no a s tím jde i ruku v ruce i LPG. Ale dnes o pů třetí odpoledne už bylo 16,50 i na Lukoilu :rock:.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.