Září 29, 201113 r tak nevím jestli si ze mně včera dělali pr ... srandu, ale dnes zase zpět 16,50 ... tak jestli měli nějakou sváteční slevu ... no kdybych se včera nedíval několikrát jestli mě nešálí zrak, tak bych skoro začal věřit že se mi to zdálo Nevim co je to za pumpu, ale na Lukoil (drive JET) maji ted akci (od 1.9. do 31.10.) kazdou stredu sleva 0,50 Kc na litr paliva (LPG, benzin, nafta).
Září 29, 201113 r tak je fakt že to Lukoil je, ceny jsem si ale prvně všiml naproti u Zerogas a pak teprve ještě naproti u Lukoil, ale jinou středu jsem to zatím neviděl, ale budu to včíl čekovat
Říjen 21, 201113 r Jsem se teď přestěhoval do Brna a sháním reference na čerpačky LPG v Brně. Kde tankujete a jakou máte zkušenost? Upraveno Říjen 21, 201113 r od ruger
Říjen 21, 201113 r od ledna jsem tankoval vyhradne u Shellky a zadny problem jsem nezaznamenal. Od te doby co mi Benzina dava slevu na jakekoli palivo, tankuju jen u Benziny, a opet zadny problem. Jinde jsem ltento rok netankoval. Drive jsem jeste braval u RobinOil ve Slatine u dalnice, a take to bylo v pohode - a ti byli myslim o 1 Kc lacinejsi nez konkurence v Brne, ale jak jsem psal, uz skoro rok beru jen Shell nebo Benzina.... Osobne by me take zajimalo, jestli nekdo tankuje u LPG Smolik v Bosonohach - jake jsou zkusenosti.... ten ma HODNE lacine LPG, ale nikdy jsem se "neodvazil" si to dat do auta
Říjen 21, 201113 r Ty Bosonohy by mě taky zajímaly co je to za plyn. Tankujete někdo u Čadka? Já teď beru na Lipůvce u Lukoilu a tam je to v pohodě. Berete někdo i naproti Lukoilu?
Říjen 22, 201113 r u Zerogas (naproti Lukoilu Lipůvka) beru dost často, střídám to dost často podle toho jak mám čas, zda ráno když jedu do práce (Lukoil), nebo když jedu domů (Zerogas), obojí naprosto v poho
Říjen 23, 201113 r Tankuju v Brně v AGW v Líšni, ulice Podruhova, a co se kvality plynu týká, tak naprostá spokojenost, nikdy za posledních 10 let se nestalo, že by plyn něco způsobil svou špatnou kvalitou
Listopad 13, 201113 r od ledna jsem tankoval vyhradne u Shellky a zadny problem jsem nezaznamenal. Od te doby co mi Benzina dava slevu na jakekoli palivo, tankuju jen u Benziny, a opet zadny problem. Jinde jsem ltento rok netankoval. Drive jsem jeste braval u RobinOil ve Slatine u dalnice, a take to bylo v pohode - a ti byli myslim o 1 Kc lacinejsi nez konkurence v Brne, ale jak jsem psal, uz skoro rok beru jen Shell nebo Benzina.... Osobne by me take zajimalo, jestli nekdo tankuje u LPG Smolik v Bosonohach - jake jsou zkusenosti.... ten ma HODNE lacine LPG, ale nikdy jsem se "neodvazil" si to dat do auta Ahoj, jelikoz se vyskytuji v Brne a tez cerpam LPG muzu alespon castecne "kvalitu" plynu, ktere znam posoudit takto: "bohuzel/bohudik" (at si to kazdy prebere sam) Cadek naproti makru Benzina Brno komin Vitogaz Smolik Bosonohy Prontogas smer bosonohy Brno Ponava - Paramo Pardubice Hunsgas Brno Kulkova kousek od kasaren Zerogas Brno Jihlavska smer brno Dale muzu rict, ze jsem bral v lipuvce lukoil a podle me nic moc - v tabulce na urovni mezi 4. a 5. Zerogas Brno jihlavska jsem vzal jednou plnou nadrz - toto byl nejhorsi plyn co jsem do auta kdy vzal!! pokles vykonu byl nehorazny, pokud to znate, ten kopec smer fakultni nemocnice Bohunice, mel jsem problem tento kopec vubec vyjet!! Dale jsem bral tez v Cerne hore (uz zavreno) kvalitativne mezi 3. a 4. pry meli flagu. Poznamky: Nejcasteji jsem bral tyto plyny: Benzina Brno Komin Vitogaz, Brno Ponava, Smolik Brno Bosonohy Plyn od Cadka jsem vzal asi 4x plnou nadrz a musim rict, ze auto jelo nejlepe; pry to byl Tomegas; bral jsem i tomegas u tank-ono v Praze a ve Vysokem myte, ale ten byl horsi!! Ted beru u smolika Brno bosonohy a zadny problem. Poznamku k Brno-Smolik Bosonohy - mela by to byt "podnikova cerpacka" spolecnosti Prontogas, ti se chlubi tim, ze berou ciste plyny z italske rafinerie a zasobnik maji ve Vysokem Myte; cena je ted 15,50 a dle meho nazoru je ta cena urcena pouze tim, ze naproti je zerogas s cenou 15,20, pokud zerogas skonci vyletne cena na 18 Kc! Jak poznam, ktery plyn je lepsi a ktery je horsi?: bohuzel pouze subjektivne jizdou; Felicie 1.3 BMM, BRC. Kdyz clovek jezdi Brno - Boskovice tak se pozna, zda to na jisty rychlostni stupen kopec vyjede ci nevyjede; pokud pri cerpani urciteho paliva kopec vyjedu vzdy a pri pouziti jineho defakto nikdy (a toto se nekolikrat zopakuje) -- neco to o kvalite paliva vypovida. To co bylo presentovano vyse pouze "hodnoti" "jaksi" palivo z vykonostniho pohledu. Dalsi pohled na vec muze byt z pohledu toho "kolik to zere" a z pohledu jak "to zasira LPG system". Me zkusenosti: Min to zere plyn od Cadka a Benzina Vitogaz; zbytek to zere vic LPG system vic zasira "Brno Ponava - Paramo Pardubice" - jezdil jsem na to delsi dobu (vic nez rok) a pri povoleni odkalovaciho sroubu tekl bordel ven; pri prechodu na Cadek/BenzinaVitogaz/SmolikBosonohy pri odkaleni zadnej bordel netece (at si toto kazdy prebere sam); odkaleni je provadeno vzdy 1x za rok. Toť vse pri zmenach se se vsemi rad podelim! Upraveno Listopad 13, 201113 r od ire
Leden 13, 201213 r čaute..takže Kolín "Lučebka" 16,50.... dále na Kutnou Horu ul.havlíčkova LukOil 16,30...a Kutná Hora Malín Shellka která se držela dlouho na 15.9 zdražila minulý týden na 16,50..
Leden 15, 201213 r nechci rozebírat diskusi o kvalitě plynu, ale jen pro Ire - když je v plynu hodně butanu, dojezdy jsou vždy lepší, odpařovací schopnosti horší, díky vstřikování to jde, jde jen o to za lacino koupit a pak prodat- viz Čadek, dále jak píšeš bordel v reduktorech, právě Flaga(někdy Primaplyn) dávají tuto přísadu do svých plynů dle předpisů, protože pak vstřikovae na autech fungují jak mají a nemají problémy, ale ceny jsou nejvyšší...
Leden 16, 201213 r čaute..takže Kolín "Lučebka" 16,50.... dále na Kutnou Horu ul.havlíčkova LukOil 16,30...a Kutná Hora Malín Shellka která se držela dlouho na 15.9 zdražila minulý týden na 16,50.. Kdyby někdo nevěděl, je tu celkem nová čerpačka - Tři Dvory u Kolína. 16,29 a údajně bere Tomegas nebo Optimagaz. Ještě bych zapomněl, že má "hru" - po natankování 350l, 150Kč sleva. Takže nějakých 0,4Kč sleva na 1l LPG... Upraveno Leden 16, 201213 r od 1Radar
Leden 18, 201213 r Cavte, takze momentalne som v Rumunsku, LPG cerpacka pri Satu Mare tesne za madarskymi hranicami 2,99 LEI, a v Sighetu Marmatiei maju za 3,59, to vychadza na 0,83 Euro... su dost drahi...asi ako dialnicne cerpacky v Nemecku...
Leden 20, 201213 r 1radar:o té čerpačceve Třech Dvorech u Kolína vím..jezdím tam kolem pořád....nevím jakej tam mají kvalitní plyn...asi se zastavím....vím že měliproblém s otevřením...
Březen 7, 201213 r nejak nam to zase podrazelo. vcera 0.7 eura s vernostnou zlavou, 1sps banovce . bez zlavy 0.73
Březen 7, 201213 r tak u nas je to tak Turna =flaga 0,70 Bierovce´= 0,67 ostatne pumpy medzi trencinom a kremnicou sa tocia v cene 0,70 az 0,73 tak si tu zijeme a sme neskutocne radi ze mame tu cest jazdit s autom na LPG
Březen 8, 201213 r Brno, Benzina Hněvkovského - ven z centra - aktuálně 18,90,- Brno, Benzina Hněvkovského - do centra - aktuálně 19,50,- se soudruzi už úplně zbláznili!!! Brno, AGW, Podruhova, Líšeň: 18,60,- po slevě pro jejich zákazníky 18,30,- Brno, u Červeného mlýna - Řečkovice, příjezd od Svitav 17,50,-
Březen 8, 201213 r vtipek na cenu PHM Ta nafta je letos levnááááááááááá, nepamatuju kdy naposledy stál litr jen šest vajec... a este tento Díky regulacím EU je cena vajec vyšší, než cena 9mm munice. Takže až zase politici vyjdou do ulic, je levnější je postřílet, než je vyhánět vejci.
Březen 9, 201213 r Kurna 16.50 to bych si hvizdal. V utery jsem jel vecer z prace a cena u HUNsGasu 18.40... rikam si, dom jeste dojedu, a natankuju rano. Rano jedu tankovat, nadrz skoro na suchu, a cena? 19.40 A protoze asi prestrelili, tak ve ctvrtek uz cena "jen" 18.80
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.