Říjen 17, 201212 r V: "prosímtě nikomu to nikde neříkej....bude mě mít za kokota" Tak jsi to hnedle napsal na forum
Říjen 17, 201212 r jak je na tom ta cerpacka TANK ONO u vysokeho myta? Je tam vzdycky plno, ale nikdy jsem tam jeste nenatankoval... Jezdite nekdo na to pravidelne? Jak jsou zasrane filtry kolik na to najedete? Jeden kamarad na to pravidelne jezdil, ale jeste jsme se mu v aute nehrabal... Pak jsem slysel jednu hodne starou zkusenost ze udajne kvalita nic moc, ale jak rikam stara neoverena informace neznameho puvodu... jinak myslim ze nikdo se nemusi rozcilovat nad cenama, prece kazdy ujede na nadrz 400-600km takze to je poradny radius kde clovek muze za levno natankovat... jinak ceny maj na netu: http://www.tank-ono.....php?page=cenik Upraveno Říjen 17, 201212 r od silarm
Říjen 17, 201212 r no já tam beru občas, když jedu na Prágl, nebo teď naposledy, když jsem jel na sraz do Bolky. Bral jsem tam plnou (teda to tam beru vždycky ) a najel jsem na ní 560 km což mi dávalo průměrnou 7,85l což vzhledem k jízdímu stylu jak jsem jel jsem bral jako normální spotřebu, takže na toto tankování nemohu říci, že by bylo špatné. Fronty tam bývají, ale spíš na beneli a naftu. Občas jsem tam natrefil, že bylo jedno nebo dvě auta na LPG ve frontě, ale z toho tam přijedu sám ... a ten pocit, když se prosmýknu kolem všech těch čekajících na benzín, ke svému stojanu, naberu plnou a ještě mi na to stačí osm stovek teď tam budu brát v sobotu, jedeme do Kerska, také na sraz a pak do Práglu za kultůrou Upraveno Říjen 17, 201212 r od Malta
Říjen 17, 201212 r podivej... ja bych to řekl asi takhle. i když s plynem nemam moc dlouhou zkušenost- vybrat si jednu čerpačku, pokud bude vše OK- auto necuka, ujedeš relativně normalni vzdalenost s normalni spotřebou, pak tankovat tam.. ja mam v brně nejlevnější čerpačku, mam ju po cestě, tak tam prostě jezdim- mam reference od kámoše, kterej jezdí s plynem ve 2 autech,. že bere jen tam, najel 35t na plyn s plynem převážně od nich, s druhým 27t. s plynem od nich a vše OK.. na výměně filtrů a revizi nebyl 30t km, protože mu vše funguje.. Ok, ja bych třeba jel, jen tak pro sichr, aby se mrkli na filtry, ale je to jeho auto, at si ss tím dela co chce.. takže vyzkoušej a uvidíš... někdo má takové ceny, někdo makové.. není nikde napsáno, že nejdražší plyn je nejlepší a naopak... malto, budme rádi, že LPG zatím není tak moc rozšířeno, už vidím naše mocipány, jak uvalují na plyn dan.. :-(
Říjen 17, 201212 r no já tam beru občas, když jedu na Prágl, nebo teď naposledy, když jsem jel na sraz do Bolky. Bral jsem tam plnou (teda to tam beru vždycky ) a najel jsem na ní 560 km což mi dávalo průměrnou 7,85l což vzhledem k jízdímu stylu jak jsem jel jsem bral jako normální spotřebu, takže na toto tankování nemohu říci, že by bylo špatné. Fronty tam bývají, ale spíš na beneli a naftu. Občas jsem tam natrefil, že bylo jedno nebo dvě auta na LPG ve frontě, ale z toho tam přijedu sám ... a ten pocit, když se prosmýknu kolem všech těch čekajících na benzín, ke svému stojanu, naberu plnou a ještě mi na to stačí osm stovek teď tam budu brát v sobotu, jedeme do Kerska, také na sraz a pak do Práglu za kultůrou ....souhlas. Take tam beru,kdyz jedu kolem a nikdy zadny problem.
Říjen 17, 201212 r tak jestli myslíte cenu v tom Mýtě 16.90, nepřijde mi to nijak divný, pražáci maj i 15.90... prostě maj dobrý ceny plynu, protože toho vytočí moc, asi platí úměra- čím víc prodaj- tím maj lepší nákupní ceny- tím můžou dát lepší cenu na stojanu Upraveno Říjen 17, 201212 r od JirkaBrno
Říjen 18, 201212 r uvalují na plyn dan.. :-( a kterou dan myslis? DPH a spotrebni dan se plati jiz davno a jedine u silnicni dane jsou vozidla s LPG prozatim osvobozena. Upraveno Říjen 18, 201212 r od Malta smazány ironické poznámky
Říjen 18, 201212 r a kterou dan myslis? DPH a spotrebni dan se plati jiz davno a jedine u silnicni dane jsou vozidla s LPG prozatim osvobozena. Takze mam pocit, ze se Karel moc nepletl, kdyz psal, ze mluvis o necem o cem nic nevis :-( . ... je vseobecne znamo, ze EU prozatimne podporuje alternativni paliva.. nekdy v roce 2020 se ma zvysit dan na tyto paliva.. kdyz uz, precti si tento clanek. cng ma dan 0kc, v roce 2020 bude 3.4kc... nikde neni napsane, ze dan nebude vyssi, nebo ze se v roce 2021 zvedne o dalsich 100 procent.. http://www.e-flotila...jte-s-cng-a-lpg myslel jsem to vseobecne, pokud bude vypadek ve vyberu dani, tak driv nebo pozdeji se vymysli nova dan na lpg a cng a nazve se treba eko dan.. Upraveno Říjen 18, 201212 r od Malta smazány ironické poznámky
Říjen 18, 201212 r ale kluci, už zase jitříte vášně ... já vám ty ironické poznámky začnu mazat, popř. celé příspěvky ... já myslím, že jde diskutovat naprosto normálně a ne se tady vzájemně slovně napadat a popichovat edit: fakt jste mě už naštvali, zatím jen promazáno Upraveno Říjen 18, 201212 r od Malta
Říjen 18, 201212 r na tom tank onu jsem v lete zaregistroval i 14,90Kc, ale jeste nikdy nenatankoval... nevim proc nerad kupuju drahe veci ale z hodne levnych veci mam taky strach jinak palec nahoru za kroceni vasni
Říjen 18, 201212 r Malto zerogas měl přes léto standartně 15.90, zdražili začátkem října na 16.90 a cenu zatím drží-.-
Listopad 21, 201212 r Nazdar pánové, auto na LPG mám sotva dva měsíce. Za nedlouho jedu do Rakouska do Zell am See. Cestou jsem si našel pár čerpacích stanic přes tento odkaz http://www.fluessiggas.net/tankstellen.php Nejel jste někdo tuhle trasu? Nějaké doporučení kde natankovat apod.? Potřebuji do Rakouska nějakou redukci?
Listopad 21, 201212 r Ahoj..V rakousku redukci není třeba.Já jezdim kousek od Zell am See a vždy tankuji v Německu ve Freilasingu.Je to asi jen5 km od sjezdu z dálnice v Salzburku ,navíc otevřeno až do půlnoci.Redukce je ale třeba.Já mám svojí vlastní,ale normálně je mívají na čerpačkách a za kauci ti ji půjčí.Jinak druhá co vím je vedle salzburku,ale je pěkně zašítá.Sjíždí se z dálnice před salzburkem,pak jedeš asi 8 km po okrsce směr Salzburk,až dojedeš k Jet benzínce,za ní je opravna aut a tam v garáži ti načepujou.Nikde ale žádný ukazatel nebo tak.Pozor je tam otevřeno jen v pracovní dny asi do 17 hod a v sobotu do 12hod.
Listopad 22, 201212 r Aktuální ceny LPG v oblasti Vysokých Tater: většinou 0,719E - např.LPG Smižany, já tankoval za 0,760E v Novém Smokovci (ČS Slovnaft), což při kurzu 25,50/Euro vychází na 19,38,-Kč/litr, což taky není hrozný... Jinak AGW Brno-Podruhova ul.: stále 18,20,-Kč/l, pro stálé zákazníky 17,90,-Kč/l
Prosinec 24, 201212 r zdravím, ma někdo typ na kvalitní plyn v okolí Otrokovice, Malenovice, Zlín, Napajedla ? nechci zbytečně sam zkoušet všecho v okolí a čekat co bude dobre a co nikoliv, děkuji za typy
Prosinec 24, 201212 r Slovenské ČS LPG http://www.autolpg.s...ce-lpg-na-mape/ Heh, v tejto firme mi robili prestavbu, stazovat si nemozem Pre tych ako ja co tankuju tomegas kde sa len da https://maps.google.sk/maps/ms?msid=215146740587372110354.0004c23207093563e662c&msa=0
Leden 20, 201312 r Nazdar plynari, ceny Polsko, okolie Rybnika su tak 2,62-2,67 PLN co je pri kurze 4,05PLN na 1 Euro 0,65 - 0,66 Euro/liter... to sa celkom da. Inak ked som doma tak bezne tankujem na CS Jurki v Novej Dedinke, liter maju za 0,679 Euro...inak BA sa drzi v rozmedzi 0,709-0,76 EUR/liter
Únor 14, 201312 r Tak jsem se dival na stranky pana Cadka.. pro sve zakazniky ma LPG za 16.29.. coz nepopiram tezka zavist... ja beru za 17.70.. jinak v brne nejlevnejsi 17.40.. jak jste na tom ve Vasich koncinach??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.