Březen 24, 201510 r karel nemyslel blafnout, to nejde, ale když se ti pistole při nasazování sekne a fučí ti ven to co máš v nádrži, tak to se můžeš parádně "popálit" a mít omrzliny.
Březen 25, 201510 r Když jsem byl v Rakousku nebo i v Německu tak si musíte natankovat sami, nikdo se o vás nestará a nenatankuje. A další perlička stojany na lpg jsou postaveny hned u benzínových a ne u nás bokem.Nádrže taky nikde nevidíte,taky jsem hledel a musel se zeptat kde to vůbec najdu a natankuji.
Březen 25, 201510 r Ono spíš jde o to nasazení pistole. Když se podaří nasadit na méně "pacek" tak začne syčet plyn ven, rovněž tak, když už netěsní ta přechodová guma. Navíc, když se ktomu přidá majitel, který to vidí poprvé - podruhé a začne panikařit z ucházejícího plynu a chytne tu pistol rukama (bez rukavic). A teď je tu česko, kde se hádá každý s každým o všem možném a nemožném.....kdo za to bude, až si amatér pomrací ruky, díky tomu, že se mu to poprvé nepodařilo nasadit? A nebudeme chodit daleko, nejmenovaná stanice LPG ve Veselí nad Moravou měla dokonce i ceduli, kde si zákazník může tankovat sám......zkončilo to po půl roce, kdy si nějaký chlap pomracil paprče a vyhrožoval jim právníkem :-D -> zmizela i cedule.
Březen 27, 201510 r Ja som sa fajn "popálil". Ale až keď som vracal pištoľ do stojanu. Neviem ako sa mi to podarilo, ale asi som zmačkol páku a začlo to tiecť, páčka sa asi zasekla a keď som sa to snažil spraviť tak som to blbec v rýchlosti chytil holou rukou. Čerpadlo zastavujem pred odpojovaním hadice... Nebolo to moc príjemné, ale zas žiadna katastrofa. Pár dní to pálilo a mazal si ruky indulonou.
Březen 28, 201510 r ..... páčka sa asi zasekla a keď som sa to snažil spraviť tak som to blbec v rýchlosti chytil holou rukou...... Kluvi nevím, možná určité typy pistolí fungují trochu jinak. Co máme v práci, tak tu páčku můžeš naprázdno zmáčknout - zamáčknout jako kdyby jsi připojoval auto, a nic se nestane, protože vlastní odblokování proudění LPG se nezahajuje tou páčkou, ale uprostřed je mechanismus, na který když zatlačíš, tak povolí proudění. Naopak ve Strážnici je zase čerpačka, kterou když já např. odpojuju, tak to vypadá, jako by tam skoro žádný tlak nebyl, neodletí žádný oblak LPG na co jsem zvyklý, spíš to jen trošičičku zasyčí. Jde to zjistit poslechem, ale ne zrakem.
Březen 30, 201510 r včera jsem bral u Mýta za 13,90 ... jinak např. Králův Dvůr u Berouna na D5 - Lukoil 16,00
Březen 31, 201510 r Brno furt 13.80, Holasice sly z 13.80na 14.20.. dneska me ceka vylet na boskovicko, tak budu cihat, jak to tam kuciii maj...
Březen 31, 201510 r Lipůvka srovnala na 14,80 obě pumpy, Boskovice už ani nevím, bo tam to ani nesleduji, páč jsou drazí jako vždy ... ale podvědomí mi říká že snad 15,90?
Březen 31, 201510 r ..lipuvka obe pumpy 14.80, Boskovice 15.90, a Slatina dneska 14.50.. +.70haleru... holasice u rajhradu 14.20 a Rajhrad 13.90.. zatim se mi pocitove nejvic libi Kralupol z Benziny, tak dokud to nenasterli tak tam patrne budu jezdit... noa Robin oil u dalnice ve Slatine 15.50 furt.. takze 14.50 je proad super cena..
Duben 1, 201510 r Čau Jirko, Agip je OK. A dá se přes O2 extra uplatnit sleva o 1Kč, takže 12,80 http://www.o2extravyhody.cz/cz/detail/vyhody-agip-sleva_1_kc_na_1_litr_benzinu_a_nafty_u.html
Duben 1, 201510 r okej... mrknu na to, jen musim sehnat nekoho z O2... DDDDDDD EDIT-tak parada, kod mam na mobilu... pr. teden tam valim.. dekuju.. a platnost az do 30.6.2015.. to se to bude jezdit... Upraveno Duben 1, 201510 r od JirkaBrno
Duben 1, 201510 r No, jedenkrát mě pistole cvakla na 30,01l - těch pár kapek plynu mělo cenu přes 2 litry.
Duben 1, 201510 r ted jsem bral na benzine 40 litru rovných.,. mam od plynare ,,povolený,, ventil, takze cvakne tak u 38 litru a pak tam jeste naperu 2-4 litry navíc...jak kde.. takze u Agipu do dam nad 30cet lehce..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.