Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no, rano jsem jel a byl natural 26.90u Rajhradu.. pocitam, ze maj ceny na vsech pupach stejne.. i internet hovori 26.90.. nedival ses na naftu?? :kol-28:

aha, tak to byla cena nafty :kol-28: , benál je jak píšeš o korunu výš. Čekal jsem u stojanu než se jeden dódyn posune, tak jsem viděl cenovku na dipsleji, tož jsem myslel že je to za Natural :kol-32:

...Poděbrady se dorovnaly Šafránkovi.....oba za 12.50,-

....dnes do plna v Poděbradech za 11.90,-

..krasna cena..mam info, že bohunice zerogas maj 11,90 ale nemam to overene. stale beru na robinu 12,80.. benzina  kilometr dal 14,30..

Konec roku nám připravil opravdu zajímavé ceny.Lpg kolem 12 kč,benzín 26.50kč a nafta dokonce 23.90kč.Kdo by to řekl třeba před rokem?Otázka je?Půjde to ještě dolů?Asi už ne,ale i tak to je fajn.Jel jsem ted benzínovou Fábii do Rakouska a cena paliva na 700km 1170kč.Žena přijede ve středu s děckama s Octávkou na Lpg a počítám,že jí bude stačit 800 kč.Paráda.

..uz v lete cesta do chorvatska stala ,,plynare,, cca 3.8kuny na litr.. v porovnani s cenou 17 korun u posledni LPG plynovky v Mikulove byl v chorvatsku levnejsi plyn nez u nas.. cena benzinu byla cca 10 kun..

Ovsem, neni vsude ,,dobre,, Brno drzi ceny kolem 30ti korun, shell, OMV.. levna OMV je na vypadovce na Rajhrad-Mikulov.. zde beru 100oktanovy natural, normalni vcera stal kolem 27 korun, taktez nafta.. napr. na robin oilu, kde beru plyn -12.80, stoji natural 29.20, na benzine jsem bral minuly tyden do fabie natural za 30.90..

EDIT-tohle jsem psal pred rokem

Publikováno 19. prosinec 2014 - 08:01

Holasice, Rajhrad -16.90, Novotny Modrice 17.90, Shell naproti mPalace 18.40, Malinka rakvice 18.60... jeste ze mame tu Slatinu.. 15.30 :kol-27:

Upraveno od JirkaBrno

Chlapi ale to mate akysi drahy ten plyn to vychadza na 0,56. U nas  sa hybe okolo 0,50 najlepsia cena 0,42 . Beriem spat nevsimol som si ten rok :kol-28:

Upraveno od stukator

• 2 týdny později...

Kluci, má někdo povědomí o cenách LPG v Brně a pak směr praha? levnýho, auto není moje :kol-28:

• 2 týdny později...

Malá úprava cen - Čadková 12,50 (-0,40), Pohořelice 13,30 (-0,60)

Lipůvka, ikdyž tam již dlouho neberu, MOL (Lukoil) 14,20, Zerogas naproti 13,90

me by spis zajimala cena Slatina Benzina za Lidlem.. nejezdi tudy nekdo? Jinak u mnou sledovanych plynovek ceny bez korekce..

Hoši  já viděl v pondělí cenu,až jsem tomu nechtěl věřit.Chtěl jsem to vyfotit jak pojedu nazpět,ale nakonec jsem tama nejel.

Přerov-Benzina-Tovačovská cena  16.70kč!!!!! :kol-26:  :kol-26::kol-72: na tabuli u cesty. 

No nekup to za ty prachy.Přitom cena na tabuli nad LPG byla u benzinu kolem 27kč,takže pumpa opuštěná nebyla :kol-48:  :kol-48:  

Třeba mají móóóc kvalitní plyn  :kol-43:

Tank Ono nafta 23.50 BA 25.90, LPG 12.50 neusite nekdo jakou maji marzi? Bezne potkavam benzin 27.90, naftu 26.50 atd atd..dalnice 32 korun u obou..

me by spis zajimala cena Slatina Benzina za Lidlem.. nejezdi tudy nekdo? Jinak u mnou sledovanych plynovek ceny bez korekce..

Jirko, stále 13,80

dikec.. ale sli dolu, meli pred Vanoci 14.30.. :kol-141:

Upraveno od JirkaBrno

Jeden čas, kdy se opět veřejně řešil problém ohledně kvality, resp. daní na TANK ONO, tak majitel uváděl, že pracují s marží 1 Kč na litr paliva, zisk generují velkým prodaným množstvím paliva (což fronty na jejich čerpačkách nejspíš i dokazují). 

Někde jsem čet, že TankONO odkupujou v Dojčsku benzín ze strategickejch zásob = ty strategický zásoby se musejí průběžně vyměňovat aby palivo v nich uložený nezdegradovalo, takže to nejstarší se prodá a vyprázdněný nádrže se naplní novým, čerstvým palivem přímo z rafinérky. A protože to jsou státní zásoby, má tenhle prodej přesně určenou cenu, která se neodvozuje od cen na burze plynule, ale jen jednou za X měsíců. A naprosto běžně je tahle cena nižší než "tržní" - takže sice i když se jedná o paliva po delším skledování a dá se i říct že na hranici skladovací životnosti, tak musejí plnit všecky kvalitativní požadavky norem. A protože opravdu jedou na množstevních rabatech, tak se jim to vyplácí a žádný rizika poškození motoru "palivem od TankOno" nehrozí - stačí se podívat na jejich pumpy, jaký tam jsou fronty ...

Ano jak píše Sudetak.Marže je do 1kč na litru kteréhokoli  jimi nabízeného paliva.Kdysi jsem psal e-mail přímo p.Ondrovi z TANK ONO a ten mi potvrdil strategii 1L paliva-1kč/L zisk.

jj dneska tam byla obr fronta.. vsude kolem nafta 25.90, bez aut a u ona boží dopuštění..

Někdy je to úsměvné,když míjite pumpy třeba jako já v Trutnově před 14dny a Shellka prázdná,pak ještě nějaká(nevím přesně) a u ONA fronta,jak před 30ti lety v sobotu ráno na Benzině,kdy všichni vyfrčeli tankovat až na dvě pumpy co tehdy ve větších městech byly,aby pak po 8h vyrazily na chatu či chalupu na víkend. :kol-48:

Upraveno od šipan

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.