Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

na strankach čadka furt figuruje.. myslím si, že by byla hloupá tuhle firmu prodat.. řekl bych, že ji to slušně živí...

koukám, že už se někdo na to na jejich fóru ptal, na tu cenu pro zákazníky co mají montáž a cenu pro ostatní. Nebyls to ty, JirkaBrno? ;-) Ale paní Čadková odpovídá jako kdyby odpovědět nechtěla, zřejmě bude cena stejná pro všechny 12,90 Kč, ale nechce se s tím paní  moc chlubit, aby nenaštvala zákazníky, co  mají montáž, že už nemají žádnou slevu :-D

Nicméně pravda o prodeji firmy to asi nebude, protože na fóru stále odpovídá pí.Čadková. Leda že by to prodala a zůstala jako zaměstnanec, což ovšem nemá moc logiku...

Upraveno od Rob1

třeba bude akcionář a už jen pobírá dividendy :D ... nic konec off topic, je to jedno, já tam stejně nikdy netankoval a výsledku je jedno jestli to má Čadková, nebo Franta z Dolní Horní ;) pro nás koncové uživatele je důležitá cena a kvalita

cadkova 12,90 , pro nejejich montáže 13,60 a ano, ptal jsem se já...

• 2 týdny později...

holasice 13,40, benzina slatina 14,20, Blučina 13,90

• 3 týdny později...

Robin oil 13.80---13.50 Novotny Modrice 14.20 -- 13.90

Tak u nás, nedaleko Děčína otevřelo TANK ONO novou čerpačku. LPG 11,90, dle info je to TOMEGAS.

Cena pěkná, otestuji a uvidím pocitově jak to pojede. Cena pěkná :)

njn.. cena je to super...

Okolní čerpačky z toho v děčínském regionu nadšené nejsou ....

• 1 měsíc později...

Trochu mě zklamala cena LPG ve Slovinsku a Chorvatsku. Slovinsko Petrol Ptuj v přepočtu za 17,50,- Kč a Chorvatsko 17,- Kč. Nic moc. U nás Obora, okr. Prachatice, 12,90,- Kč.

stejné je to i v Srbsku, kolem 17,30 ... nejdražší z celé cesty do BG (když pominu Maďary, tam je to extrém)

V Maďarsku je extremne drahý LPG,prvé tankovanie na ceste do HR INA,starý Goričan.

• 1 měsíc později...

abych to tu oživil.. benzina slatina 14,30  Robin Oil 13,70  Holasice 13,40   Rajhrad 14,20..

Tak u nás u Olomouce je zatím 13,30 Kč .Dlouhodobě.

Jen tak pro zajímavost jsem teď jezdil pár dní do Brna a asi bych si tam nezvykl na ten zmatek v dopravě a samé kolony.To už na mě moc není.

Normální každodenní pražský provoz (ale zatím pouze nárazově) :)

Teď sem byl na Slovensku a v okolí Žiliny stojí lpg 0,6 EUR.

Čo si sa nezastavil na káve ;) ja viem kde stojí 0,50

Tak to klidně příště můžu, když budu vědět kde.A jen tak pro zajímavost ,kde se dá tedy natankovat?

Co já vím tak nejlevněji ,co jezdím okolo mají na benzince u Kie na výpadovce vem ze Žiliny na Těrchovou.

Najlacnejšie je za OC Dubeň ak to poznáš  . Ta pumpa čo píšeš nemá zlú cenu 0.518 . Potom dalioil ale ta je v Turanoch zo Žiliny smer Ružomberok  a mimo diaľnice. 0.489

Ďakujem , to víš jezdím tam už hodně dlouho na tu stranu a když jsem potřeboval ,tak jsem bral u Kie.Nechtělo se mi zdržovat ,protože to mám po cestě .Ale to jsem někdy bral ,jak jsem jel zpátky domů.Za ty roky se to v Žilině a kolem hodně změnilo.Asi k lepšímu hlavně cesty.

Jenom se ještě zeptám OC Dubeň tam jsou OMV a Slovnaft nebo to je nějaká jiná čerpačka?

Tam Autohof  sa volá ...ako je ten druhý kruháči majú tam tabuľu s cenami  na ňom odbočis doprava a nakonci doľava a uvidíš ju 

Vysokoškolákov 52, Dubeň (bývalý Carrefour)

Upraveno od stukator

Ok jinak díky , a čo ta káva to platí lebo čo?

Třeba jak bych jel zase kolem ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.