Červen 15, 20178 r na strankach čadka furt figuruje.. myslím si, že by byla hloupá tuhle firmu prodat.. řekl bych, že ji to slušně živí...
Červen 16, 20178 r koukám, že už se někdo na to na jejich fóru ptal, na tu cenu pro zákazníky co mají montáž a cenu pro ostatní. Nebyls to ty, JirkaBrno? ;-) Ale paní Čadková odpovídá jako kdyby odpovědět nechtěla, zřejmě bude cena stejná pro všechny 12,90 Kč, ale nechce se s tím paní moc chlubit, aby nenaštvala zákazníky, co mají montáž, že už nemají žádnou slevu :-D Nicméně pravda o prodeji firmy to asi nebude, protože na fóru stále odpovídá pí.Čadková. Leda že by to prodala a zůstala jako zaměstnanec, což ovšem nemá moc logiku... Upraveno Červen 16, 20178 r od Rob1
Červen 16, 20178 r třeba bude akcionář a už jen pobírá dividendy ... nic konec off topic, je to jedno, já tam stejně nikdy netankoval a výsledku je jedno jestli to má Čadková, nebo Franta z Dolní Horní pro nás koncové uživatele je důležitá cena a kvalita
Červenec 14, 20178 r Tady je tabulka cen Lpg v BG,Malta to snad pak doplní, https://fuelo.net/prices?lang=bg a tady v Turecku.Moc tomu ale nevěřím,je tam velký rozdíl mezi minimem a maximem,pamatuji si že jak jsme tam byli naposledy,tak ceny byli brutal,ale je pravda že už to nějaký ten pátek bude. https://www.mylpg.eu/stations/turkey/prices tady tomu bych věřil asi více http://de.globalpetrolprices.com/lpg_prices/
Červenec 21, 20178 r Tak u nás, nedaleko Děčína otevřelo TANK ONO novou čerpačku. LPG 11,90, dle info je to TOMEGAS. Cena pěkná, otestuji a uvidím pocitově jak to pojede. Cena pěkná
Září 5, 20178 r Trochu mě zklamala cena LPG ve Slovinsku a Chorvatsku. Slovinsko Petrol Ptuj v přepočtu za 17,50,- Kč a Chorvatsko 17,- Kč. Nic moc. U nás Obora, okr. Prachatice, 12,90,- Kč.
Září 5, 20178 r stejné je to i v Srbsku, kolem 17,30 ... nejdražší z celé cesty do BG (když pominu Maďary, tam je to extrém)
Říjen 19, 20177 r abych to tu oživil.. benzina slatina 14,30 Robin Oil 13,70 Holasice 13,40 Rajhrad 14,20..
Říjen 19, 20177 r Tak u nás u Olomouce je zatím 13,30 Kč .Dlouhodobě. Jen tak pro zajímavost jsem teď jezdil pár dní do Brna a asi bych si tam nezvykl na ten zmatek v dopravě a samé kolony.To už na mě moc není.
Říjen 26, 20177 r Tak to klidně příště můžu, když budu vědět kde.A jen tak pro zajímavost ,kde se dá tedy natankovat? Co já vím tak nejlevněji ,co jezdím okolo mají na benzince u Kie na výpadovce vem ze Žiliny na Těrchovou.
Říjen 26, 20177 r Najlacnejšie je za OC Dubeň ak to poznáš . Ta pumpa čo píšeš nemá zlú cenu 0.518 . Potom dalioil ale ta je v Turanoch zo Žiliny smer Ružomberok a mimo diaľnice. 0.489
Říjen 27, 20177 r Ďakujem , to víš jezdím tam už hodně dlouho na tu stranu a když jsem potřeboval ,tak jsem bral u Kie.Nechtělo se mi zdržovat ,protože to mám po cestě .Ale to jsem někdy bral ,jak jsem jel zpátky domů.Za ty roky se to v Žilině a kolem hodně změnilo.Asi k lepšímu hlavně cesty.
Říjen 27, 20177 r Jenom se ještě zeptám OC Dubeň tam jsou OMV a Slovnaft nebo to je nějaká jiná čerpačka?
Říjen 27, 20177 r Tam Autohof sa volá ...ako je ten druhý kruháči majú tam tabuľu s cenami na ňom odbočis doprava a nakonci doľava a uvidíš ju Vysokoškolákov 52, Dubeň (bývalý Carrefour) Upraveno Říjen 27, 20177 r od stukator
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.