Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

malto co anděla, ještě jezdí? nekončí ti ted nekdy stk?

jezdí, teď o víkendu jí chystám na technickou, sice jí končí až v srpnu, ale máme to "domluvené", tak se musíme přizpůsobit ... tož jsem zvědavý, jak to dopadne.

• 1 měsíc později...

Včera jsem tankoval ve Strakonicích na RobinOilce za 12,80,- Kč. Teda tomu říkám cena. A to jsem zvyklej od nás z Obory, kde beru za 13,40,- Kč, taky na dobrou cenu. 

super cena, MOL Lipůvka u Brna zdražila na 15,50, včera jsem tam bral

• 3 týdny později...

MOL Příbram Březnická ulice 15,50. Jinak Tank ONO Černokostelecká Praha 13,50 Kč, jenže v těhle vedrech si nějak nerozumí jejich stojan s mojí tovární zástavbou LPG a stojan není schopen natlačit LPG do nádrže ( nějaká přestavba za mnou bez problému). Tak jsem zajel na jižní spojku Tomegas a za 15,20 bez problému.

ja beru 14.90.. slatina,. Vojkovice, Velke Nemcice.. rajhrad v arealu jzd mimo provoz, vypada to, ze dlouhodobe..

vcera cesta do Mikulova, pred mikulovem na benzine plyn 16.90.. V Mikulove na benzine nove zavedeno CNG, cena 25.50

nově zavedeno je i LPG na Eurobit u Krhova (trasa Brno-Svitavy u odbočky na Lysice), cena libová, 13,90 :)

Tak to je pěkna cena,protože ted se to většinou pohybuje skoro všude 15+.

no právě, ale asi to bude zaváděcí cena, bo to otevřeli některý den min.týden (já si toho všiml až v sobotu, kdy jsme tam brali plyn do fábči mladé)

U nás na Oboře šla cena nahoru na 13,90,- Kč. Ale třeba Č. Budějovice snad všude přes 15,- Kč.

vcera pred Rosicema, flaga za 13.90.. jinak Brno 14.80... benzina bude urcite pres 15..

U nás je dlouhodobě pořád 13,90 Kč. Už si ani nepamatuji, kdy byla cena jiná.

• 2 týdny později...

Rychnov nad Kněžnou HDB - 15,40,-Kč. 

• 5 měsíců později...

no vida, že to tu žije.. tak Brno je na ceny lpg stejně jako ceny bytů.. takže ted jsem bral delší dobu v Blučině za 14,00 pač brno 15,30 a vojkovice 15,50, benzina 15,90.. ted slevnili ve slatině na 14,80, vojkovice drží 15,50..

Já teď bral v Olomouci na Mol u Baumaxu za 13,70 kč,u nás v Litovli 15,20 kč, Uničov Vena trade 13,90 kč.

Benzín dokonce 28,20 kč.

Tank Ono u Vysokého Mýta také drží stabilně celou zimu 13,90

Tomegas Přerov a asi i Lipník n. B. 13,50 a MOL Přerov přes víkend 12,90, jinak také 13,50.

V Nemecku sú ceny dosť brutálne najlacnejšie 0.590 a tankoval som aj za 0.699

Brutálne 0.59?,ja tankujem väčšinou na Slovnaftke a 0,584+- 0.02,radšej jak 0.5 na nejakej noname pumpe.

Ja tankujem.vacsinou  0.489...takze 0.699 je podstatne viac čo myslíš. Tankujem všade a nevidím žiaden rozdiel.

• 2 měsíce později...

Brno Robin oil 14.90, Blucina 13.70, Vojkovice 13.90, Rajhrad 14.90.. edit vojkovice od vcera 14.40

Upraveno od JirkaBrno

• 1 měsíc později...

Blucina 13.50,jinak vsude mezi 14'40 az 15.40 v rakvicich.

13,50 jsem bral i v Lipůvce, než jsme valili na jihovýchod k Hufnáglošům (o víkendu mají 13,10)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.