Ján Storoška Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Tak tady se s Komárkem neshodnu. Já bych vyměnil jen termostat. Nevidím důvod proč měnit něco co funguje. Až odejde snímač, vyměň potom ten. Práce je to na pár minut. Nemozem zohnat samotny termostat len komplet s skrinou a na tu cenu na Slovensku sa radsej nepytaj.Neviete nejaku Web stranku s nahradnymai dielmi Skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nemozem zohnat samotny termostat len komplet s skrinou a na tu cenu na Slovensku sa radsej nepytaj.Neviete nejaku Web stranku s nahradnymai dielmi Skoda? Vždyť to píšu celou dobu: vyměnit termoskříň Kolik za ní chtějí u vás? abych si udělal představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Nemozem zohnat samotny termostat len komplet s skrinou a na tu cenu na Slovensku sa radsej nepytaj.Neviete nejaku Web stranku s nahradnymai dielmi Skoda? http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...uery=050121113C Jenom mají zrovna vánoční přestávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Vždyť to píšu celou dobu: vyměnit termoskříň Kolik za ní chtějí u vás? abych si udělal představu Od 3300sk do 3800sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Od 3300sk do 3800sk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ketor Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Ja som vymenil termostat aj čidlo a ručička mi beha hore dole,čo tomu môže biť?Mám 1.9 tdi 81kw rok 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2007 Od 3300sk do 3800sk. CAU JANCI. VYMEN LEN TERMOSTAT A MAS POKOJ. CENA TERMOSTATU OD 250.- www.mjauto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 20. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2007 CAU JANCI. VYMEN LEN TERMOSTAT A MAS POKOJ. CENA TERMOSTATU OD 250.- www.mjauto.cz stím souhlasím. já mel taky problém s teplotou NEdostal jse se nad 60 stupnu,vymenil jsem termostat a na 90 stupnich jsem po 5-ti km i ted v zimě. a nevidím důvod proč měnit čidlo když funguje. jsou to vyhozeny prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 stím souhlasím. já mel taky problém s teplotou NEdostal jse se nad 60 stupnu,vymenil jsem termostat a na 90 stupnich jsem po 5-ti km i ted v zimě. a nevidím důvod proč měnit čidlo když funguje. jsou to vyhozeny prachy. Třeba jen proto, abys měl jistotu že ho nebudeš měnit za měsíc po výměně termostatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olint Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Třeba jen proto, abys měl jistotu že ho nebudeš měnit za měsíc po výměně termostatu tak to bych pro JISTOTU mohl vyměnit půl auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Storoška Vloženo 23. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Třeba jen proto, abys měl jistotu že ho nebudeš měnit za měsíc po výměně termostatu Cawte.Zacala mi svietit elektronika motora a auto zacalo blbnut.Nechcelo startovat,ventilatory na chladici stale bezali aj ked auto bolo studene a Wag hlasil System spatneho vedenia vyfukovych plynov.Vymenil som cidlo teplomera a motor sa spamatal a zacal fungovat.Auto mam este len 2 mesiace a uz spapalo asi 9000Sk a vsetko som pozhanal za tu najlepsiu cenu.Dufam ze uz bude pokoj,aspon cez Vianoce.Po skusobnej jazde Wag ukazoval nejaku odchylku ale mechanik povedal ze je to OK. 1.6 75kw. 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 tak to bych pro JISTOTU mohl vyměnit půl auta. Třeba - taky možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Cawte.Zacala mi svietit elektronika motora a auto zacalo blbnut.Nechcelo startovat,ventilatory na chladici stale bezali aj ked auto bolo studene a Wag hlasil System spatneho vedenia vyfukovych plynov.Vymenil som cidlo teplomera a motor sa spamatal a zacal fungovat.Auto mam este len 2 mesiace a uz spapalo asi 9000Sk a vsetko som pozhanal za tu najlepsiu cenu.Dufam ze uz bude pokoj,aspon cez Vianoce.Po skusobnej jazde Wag ukazoval nejaku odchylku ale mechanik povedal ze je to OK. 1.6 75kw. 2003. To OK rozhodně neni. Měl bys tu odchylku začít tady řešit. O jakou odychylku se jedná? Auto musí (mělo by) být vždy ve 100% stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 25. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2007 Termostat na 1.6 75 kW musíš vyměnit celý, je to celek, je to vlastně takový dvoučinný termostat, jak bych to popsal, je řízen teplotou vody, ale když pojedeš na nízkou rychlost např. městský provoz, jednička, dvojka tak hned za termostatem je el. ovládané čidlo ovládané ŘJ, které jakoby tlačí na termostat a ten pak otvírá až při 98 stupních, to se využívá pro zlepšování emisí při jízdě např. městem, za městem na to šlápneš a chladí to zas normálně, já ho taky měnil, nejde to rozdělat protože přitom utrhneš ty drátky od čidla, sháněl jsem to všude možně, nakonec značkový servis Škoda za 2400 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 (editace) Termostat na 1.6 75 kW musíš vyměnit celý, je to celek, je to vlastně takový dvoučinný termostat, jak bych to popsal, je řízen teplotou vody, ale když pojedeš na nízkou rychlost např. městský provoz, jednička, dvojka tak hned za termostatem je el. ovládané čidlo ovládané ŘJ, které jakoby tlačí na termostat a ten pak otvírá až při 98 stupních, to se využívá pro zlepšování emisí při jízdě např. městem, za městem na to šlápneš a chladí to zas normálně, já ho taky měnil, nejde to rozdělat protože přitom utrhneš ty drátky od čidla, sháněl jsem to všude možně, nakonec značkový servis Škoda za 2400 Kč... To je celkem pálka oproti termostatu do 74 kw. No jo technika jde dopředu a za to zlepšení emisí se něco připlatí. Po zkušenosti s čilem teploty z druhovýroby doporučuji jít u tohoto termostatu do originálu. Editováno: 26. Prosinec 2007, autor: milix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2007 Chlapi. prosím vás, už ten termostat vyměňtě ať můžu v klidu usnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 Chlapi. prosím vás, už ten termostat vyměňtě ať můžu v klidu usnout Neboj, zase se někdo najde a založí téma na termostat nebo problém a chlazením a budeme datlovat. Jinak taky doporučuji vyměnit nejlépe za originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULI 77 Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Prosim poradi mi nekdo . Rozbil se mi termostat, tak jsem ho nechal vymenit . Po oprave jsem ujel kolem 100 kilometru a uz je rozbity zas , nevite cim to muze byt .Auto je Oktavka rok vyroby 2000 55 KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Co myslis pod "rozbil se mi termostat"? Ako sa to prejavuje, co to robi/nerobi? 100km je strasne malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ULI 77 Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Díky moc, už je to opravený. Nebyl to termostat, ale nějaká součástka o kterou se opírá jehla termostatu. Byla prasklá a proto to neotevřelo cestu do chladiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahoj, můžete sem dát prosím někdo schéma výměny termostatu na TDi PD ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Ahoj, můžete sem dát prosím někdo schéma výměny termostatu na TDi PD ? děkuji - je to stejné jako skoro na všech motorech - práce na max 1/2h, zvládne i Váš pes - doporučuju koupit origo. Já měnil za Autokelly, vydžel tak 3měíce pak zas epropouštěl. Origo je o směšných 100kč dražší a vydží zase 10let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 (editace) mám origo od "jELDA" , děkuji moc, už bych ho vyměnil, ale štve mě to upouštění zespodu Editováno: 16. Září 2009, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulllda Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 Čau chlapi.Mám trošku jiný problém,mám 1.8 T,r.v.99.Pomalu se mi motor zahřívá a pak mi ta teplota kolísá,klesne klidně skoro úplně dolů a pak zase nahoru a tak různě.Čím by to mohlo být?? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosk Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) presne jak pise karel.lpg. i cena souhlasi, 2400,-, je to cela skrin vcetne cidla teploty a prislusne segrovky a o krouzku.staci jen vypustit vodu a prehazet stoosmdesatctyri hadic jeste jsem nahodou narazil na tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72753 Editováno: 29. Září 2009, autor: milosk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.