TomasB Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 jsem o večerních zprávách sežral 0,5kg sušených švestek a včíl mně chce rozervat... Že já se nepoučím a vyždycky se těma švestkama tak nacpu. Už jsem byl 2x na hajzlu a je to čím dál horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Dobře Ti tak hovado nenažraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no je to dost strašný, ale úplně největší muka byly, když jsem sežral asi 3 litrovej hrnec výborného fazolového salátku co dělá máti. Prostě jsem se nemohl od kastrolu odtrhnout až jsem to sežral všecko Bylo to pro celou rodinku, ale já se k tomu dostal jako první. Se se pak dělo, to nemělo obdoby. Jsem unikal kontinuálně a bolestí jsem myslel, že vylítnu z kůže. To vznikalo tolik plynu, že jsem to nestíhal vyprdět. A bolelo to Prostě jak je dobrý žrádlo, tak žeru dokud je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Alespoň jsis mohl zarobit na levnější domácí vytápění. Stačilo přepnout na uživatlský režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 ty wole, ta tebe taky poslat pozarniky s protichemickym vozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Ja jsem ted prijel od zubarky a jeste 2 hodiny si nic nedam ale pak se nazeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Švestky jsou bezva, ale nejlépe destilované, a v tomto čase jeden zdravotní panák denně určitě nic nepokazí !!! Je to vyzkoušené !!! Mirek1,8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mě serou arašídy KK- sežral bych jich vagon. Je to jak droga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Švestky jsou bezva, ale nejlépe destilované, a v tomto čase jeden zdravotní panák denně určitě nic nepokazí !!!Je to vyzkoušené !!! Mirek1,8T Jsi moje krevni skupina, kdo by s stim zvykal, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mě serou arašídy KK- sežral bych jich vagon. Je to jak droga taky,taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 18. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 Mě serou arašídy KK- sežral bych jich vagon. Je to jak droga arašídy mi nejedou, ale mandle jo. Kupuju je v kilovkách, spařím, slupka jde krásně dolů a žeru a žeru a žeru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.