zx6r Vloženo 19. Prosinec 2007 Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdravim,potreboval by som poradit nedobijalo mi pri nizkych otackach tak som vymenil uhliky ,ale aj tak stale nedobija a dokonca som zistil ze mi az prebija bateriu,ide do nej az 16-17V. Citovat
lukyssek Vloženo 19. Prosinec 2007 Vloženo 19. Prosinec 2007 Zdravim,potreboval by som poraditnedobijalo mi pri nizkych otackach tak som vymenil uhliky ,ale aj tak stale nedobija a dokonca som zistil ze mi az prebija bateriu,ide do nej az 16-17V. ...je pravděpodobně vadný regulátor napětí na alternátoru Citovat
honzik Vloženo 20. Prosinec 2007 Vloženo 20. Prosinec 2007 to je trosku nesmysl nedobiji a napeti je 16 V...tzn ze nabijio moc Citovat
monitor Vloženo 31. Prosinec 2007 Vloženo 31. Prosinec 2007 (editace) S prebijenim muzu uvest jeden odstrasujici priklad Felicie(rv2000). Regulator napeti, ktery se nachazi na alternatoru nefungoval, alternator prebijel, nejprve se to projevilo tim, ze svitila kontrolka ABS a obcas airbagy. Priblizne po 14 dnech se udal ve voze krasny zkrat, ktery znicil komplet vsechny zarovky v aute, i ty ktere podsvecuji tlacitka, dale odesla RJ, baterka a RJ ABS. Takze bacha na to, je to draha zkusenost. Editováno: 31. Prosinec 2007, autor: monitor Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.