Přejít na obsah

monitor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem monitor

  1. Taky si myslím, že jsi měl katík vrátit a počkat den, dva na nový a chtít zaplatit třeba taxika, což byti asi neuznali, ale určitě jsi tam neměl montovat to, na co teď nadáváš. V době montáže jsi to musel vědět, že s tím budeš mít v budoucnu trable.
  2. Je to tak, OII 1.9tdi nemá hydraulické, ale obyčejné ložisko.
  3. Já jsem tento servis navštívil v roce 1993 :-D, což znamená, že jsou na trhu opravdu dlouho a to by možná mohlo naznačovat, že to tam funguje. Sice mi tenkrát moji dost specifickou závadu na Subaru neodhalili, ale přístup byl profesionání a mám pocit, že jsem snad ani nic neplatil. Je to opravdu dávno.
  4. monitor

    Čudlík

    Já měl podobný ve Fabii a byla to ledka od autoalarmu Cobra, pouze to blikalo při aktivovaném alarmu.
  5. Tady máš originál sadu za 3500,-Kč. Beru tam díly a vše naprosto v pohodě. skodadily
  6. Ono je lepší nejdřív vytáhnout konektor, který vede do žárovky a potom odjistit žárovku a vyndat ji, jelikož někdy jde ten konektor ze žárovky sundat pěkně ztuha a není se o co opřít.
  7. Tak to sis u kamarada vysloužil velké významné plus. Zloději se bojí aktivního Sherloga, proto ty auta většinou odstavují a za pár dní si pro ně přijdou. Nemají rádi, když je nahánějí policajti v autech, tam to ještě u policie funguje. Zkušenost s místní policií je u mě stejná, snaží se, aby tě měli rychle z krku a hlavně, aby něco nezkazili, takže i když je někdo podezřelý, tak presumpce neviny má dvojnásobnou váhu než podezření a nepřímé důkazy.
  8. Zdravím, nevíte někdo, kde se nachází v komfortce u OII r.v.2006, 1,9tdi CAN BUS sběrnice na připojení can bus modulu.Díky.
  9. No právě, že nemůžu. Buď je odpojená nebo v háji, zjistil jsem že je přímo v převodce řízení, takže se asi mění celá převodka.
  10. Když se auta míjela, tak o sebe zavadily stranama, takže vyskočily airbagy a LP kolo se posunulo asi o 20 čísel dozadu. Teď nevím, jestli ta RJ je v háji a jak se vyměňuje nebo jestli, když měnil mechoš rameno, tak tam třeba odpojil její konektor, jestli nějaký vůbec má. Nějak to nikde nemůžu najít na obrázku, ani v etce ani DP. Kdyby to někdo měl byl bych rád za obrázeček. Díky.
  11. Zdravim, nevíte někdo, kde se nachází u O II, 2006, 77kw, řídící jednotka posilovače řízení (J500). Po velké ráně mi to mimo jiné spousty chyb hlásí 01309-řídící jednotka posilovače řízení (J500) 004 - žádný signál/ komunikace. Díky za radu.
  12. Sam to neopravis, to by jsi musel byt opravdu profik. Spojka je hydraulicka, jsou tam 2 spojkove valce, jeden u pedalu a jeden u spojky. V jednom z nich to pravdepodobne spatne tesni a proto se pedal propadne. Me to dela Oktavka tak jednou za 3 mesice, pedal zustane na podlaze, vytahnu ho zpatky a jede to dal. Hlavne se to tezko diagnostikuje, kde to je spatne, pokud to nedela stale. Prodavaji se pretesnovaci sady, aby se to nemuselo kupovat cele, ale stejne to bude asi pekne neprijemna prace to menit.
  13. Ja mam taky problem s jednou Oktavkou O1 s kroucenim kotoucu. Kazdych 5 000Km musim nechat zbrousit koutouce, jelikoz se vlni. Pak mam tu samou Oktavku O1 a u te se nezvlnily kotouce nikdy za cca 200 000KM(menily se akorat, kdyz uz byly tenke), takze me to rozum nebere. Uz jsem nechal vymenit silentbloky ramen, silentbloky stabilizatoru, ulozeni tlumicu, spodni cepy, cepy rizeni, vymenil jsem zadni bubny za koutouce a STALE SE VLNI. Na dalsi investice namam uz nervy, jelikoz to mohou byt vyhozene penize za neco, co je vporadku. Jedinou podivnost, kterou auto vykazuje je to, ze kdyz je pod plynem na rovnem useku lehounce se pohupuje volant do stran sem a tam, kdyz pustim plyn, tak to prestane. Tak nevim, jestli to nema s kroucenim souvislost.
  14. Ano menili mi jen 2 trysky, ktere tekly, dalsi 2 byly jeste dobre, tak proc je menit, nestoji to stovku. Menil mi to servisak, ktery dela jen naftove motory jiz radku let a vzdy jsem byl spokojen, nebyl jsem ve Skodovce. Po vymene trysek se zlepsily hlavne rozjezdy, pred tim jsem musel trochu vic pridat plyn, aby to nechciplo a take spotreba trochu spadla. Cidlo teploty se na vagu neukazalo. Myslim, ze jednodussi je cidlo vymenit, nez ho nechavat nejak promerovat, kdyz je dobre urcite se jednou bude jeste hodit, kdyz je spatne, tak je vymenou opraveno, takhle uz jsem opravil par Skodovek.
  15. Tak jsem nechal zkontrolovat zhavice, byly OK, potom jsem nechal zkontrolovat trysky, dve byly spatne, takze jsem je nechal vymenenit (pro info 5600,- i s praci). Ovsem zavada stale pretrvavala. Pak jsem si vzpomnel na stary dobry cidlo teploty chladici kapaliny, ktere uz dlouho nebylo meneno a bylo to ono. Po vymene opet motor slape jako hodinky.
  16. Musim potvrdit tva slova. Ja jsem nakonec airbag z volantu nesundaval, ale lze se ke konektoru, ktery je ve volantu dostat, odtahnutim gumy na horni casti a vidis dovnitr, sice je malo mista na manipulaci, ale zahybal jsem draty, rozpojil konektor ve volantu a zase spojil. A musim zatukat, nesviti mi to uz asi 14 dni. Doufam, ze jsem to nezakrikl. Jinak pred tim jsem jeste rozpojil konektor u nohou ridice k hlavni jednotce a rozpojil konektor pod volantem, to ovsem nezabralo a kontrolka svitila porad. Me to ukazovalo velky odpor u ridice, takze jsem rozpojoval kabely, ktere vedou k ridici, komu to hlasi spolujezdce musi jit cestou k spolujezdci.
  17. Trysky menene nebyly. Mohlo by se to takhle projevovat? Myslim, ze tam nafta jde, ale nechce se ji bouchnout nebo ji tam jde vic nebo jindy.
  18. Zdravim, auto ma najeto urcite 250000km, MR2000, 1,9tdi,66kw.pri nastartovani a studenem motoru mi zacne kolisat volnobeh a vypada to, jako by jeden valec nespaloval naftu. Z vyfuku jde svetly kour, zadne velke oblaka, jen takovy slabsi coud. Jak se auto zahreje asi tak 4-5minut, tak jede uplne normalne. Nevite, co by se melo kontrolovat? Zavadu to zadnou nepise. Diky.
  19. Uz jsem to nasel, dik. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=airbag
  20. Ano to je ten krouzek. Ja bych potreboval poradit od nekoho, kdo to delal, jak sundat ten vnitrek volantu s airbagem. Ze zadu jsou dve diry, ale nevim , jak velky sroubovak tam stricit a za co vepredu tahat nebo kam tlacit, abych neco neurval, je to sama guma.
  21. Mam pocit, ze me potkalo to same. Octavia MR2002. Kontrolka se pred tydnem rozsvitila s chybou airbagu ridice (odpor roznetky airbagu prilis vysoky), vymazal jsem to a bylo to tam za chvili znovu, tak jsem to vymazal po treti a chtel jet do servisu. Asi se to leklo a cely tyden se to nerozsvitilo. Az dnes se to opet rozsvitilo se stejnou chybou(mimochodem, kdyz zacala bourka a prudce se ochladilo). Vymazal jsem to, nastartoval a nesviti to, obavam se ovsem, ze ne moc dlouho. Taky by me zajimalo, jestli by ten airbag vyletel pri havarce, pokud to hlasi tuto chybu s odporem? Nemate s tim nekdo zkusenoust, preci jenom i zrada v elektrice se musi dat odstranit.
  22. Me se prihodila podobna zavada dnes. Fabia 2002 1,4Mpi. Nefunguji mi blinkry, ani vsechny ctyri varovne, sviti mi kontrolka serva, ale servo funguje a sterace stiraji stale, i kdyz vytahnu klicek ze zapalovani, ostani veci funguji a auto jezdi normalne. Vag mi pise chybu 18045(data bus pohon chybejici sdeleni od elektron. CE). Trochu jsem to zkoumal a zkratuje tam neco v BSG u privodu XP4, kdyz ten konektor vytahnu, tak to necvaka, ale nejdou blinkry a sterace vpredu. Tak nevim jestli je chyba v BSG nebo nekde, kam vedou ty kabely. Tak je asi v haji BSG, zkusim ji vymenit za jinou a uvidim.
  23. A 7 bodu je za jakej prestupek? Pro tebe bude nejdulezitejsi podani tveho vysvetleni na policii. Musis proste tvrdit, ze jsi jel podle predpisu a nejakym alespon malilinko verohodnym zpusobem jsi skoncil tam kde jsi skoncil. Musis si proste stat za svym, i kdyz to bude trochu pritazene za vlasy. Samozrejme to musi odpovidat tem jejich fotkam, co pravdepodobne nafotili. A dal uz to neni ve tve moci. To je jedina sance, jak zmirnit trochu nasledky. Ale jinak to podle toho co pises vypada desive.
  24. Tak to taky musim pridat svoji trosku do mlyna, jelikoz jsem stary gamer, bohuzel i vekem. Hral jsem kde se co sustlo. Nejvice ovsem on-line Battlefield 2 (odehranych 694 hodin na ranked serverech, k tomu dalsich mraky hodin neranked + zapasy) STATISTIKY Dale Battlefiield 2142, Quake wars enemy territory, NHL 06, Flat out 2, a dalsi a dalsi. Jediny muj nynejsi nepritel je ovsem strasne malo casu, takze uz hraji opravdu jen rekreacne jednou za cas.
×
×
  • Vytvořit nový...