Petr Vloženo 8. leden 2008 Sdílet Vloženo 8. leden 2008 Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! To bych Ti přál, abys jej sehnal levněji.. Jak jsu výše slíbil, poptám se na zátku s otvorem na 17´INBUS. Ten bych ti pak klidně vypůjčil Ale cestu do Prahy budu mít až ve čtvrtek. Jinak 1x za 2 roky už nyní samozřejmě Teď když totiž už kroutím výše zmiňovaných 163.000 km mi nic jiného ani nezbude. Do té doby na to nikdo nešáhl a souhlasím, že od doby výměny je to poznat - k lepšímu, samozřejmě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! KaJe čau Právě jsu volal na pražský Břevnov, do autodílů 2R ohledně stěračů Aerotwin -origo Škoda krásných 700,- Kč A při té příležitosti jsu se zeptal na tu tvou zátku! Podle prodavače se už nedělají zátky ani na 17" INBUS nebo tenhle tvůj prapodivný TORX ale již zátky na normální 6 HR ŠROUB (vel. č. 14) Jinak zátka je pořád stejná. Chceš tu zátku eventuálně vzít? (když mi pošleš SZ s tel.číslem, napíšu ti, kolik zátka stojí a pak ti to mohu poslat normálně dopisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Poslal jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Poslal jsem ti SZ. Pokud shání ještě ten klíč skus zavolat tady. Přestože to možná v nabídce nenajdeš tak ho asi budou mít. Mají velký sortiment a např Hazet (to je ovšem kvalita, ale taky cena) http://www.univer.cz/produkty.php?sort=161211 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473 Jo . Já jsem si tam osobně kupoval miskový líč na fitry a valil jsem oči co tam všechno mají . A solidní přístup , snaha poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeo Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Schanel jsem tento klic taky.Na prevodovce ve fabii je mam.Vyresil jsem to tak,ze jsem koupil od TONA ten tisicihran bez diry a na te zatce odvrtal ten stredovy vystupek.Je tam stejne jen pro to aby do toho kazdy nelezl a mohli to delat jen v servisech.Jinak tam nema opodstatneni. Tot mam rada.Cena nadstavce Gola je do 100Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 to Romeo: Jaká je prosím tě velikost toho tisícihranu bez díry ?, možná ji v sadě mám, ale nejsu si jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 to Romeo:Jaká je prosím tě velikost toho tisícihranu bez díry ?, možná ji v sadě mám, ale nejsu si jistý. Vždyť to tady Kaje psal . Stačí číst M16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Editováno: 20. Únor 2008, autor: viewer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Chtělo by to lépe vyfotit.. Jinak si myslím, že to je "torx" ale jestli z toho vyteče olej, tak to fakt nevím. Jukni do mého podpisu, je tam návod, jak měnit převodový olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Ani ať ti nenapadne . Myslím že je to zajištění aretace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Jo, jasně, je to takový menší torx, taky jsem to nevytočil, měl jsem přesně tu obavu že to uvnitř něco drží a pak už to tam nemusim zpátky nandat. Naštěstí se držím zásady, že když nevím na co nějaký šroubek nebo čudlík je tak na to nesahám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473 Tak už je doma, stál mě 100,- Kč, takže ještě míň, než mají cenu na stránkách. Pěknej obchůdek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Tak už je doma, stál mě 100,- Kč, takže ještě míň, než mají cenu na stránkách. Pěknej obchůdek. Jo byl jsem tam osobně a byl jsem překvapen co tam všechno mají. Navíc solidní přístup. Editováno: 14. Březen 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.