Leden 8, 200817 r Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! To bych Ti přál, abys jej sehnal levněji.. Jak jsu výše slíbil, poptám se na zátku s otvorem na 17´INBUS. Ten bych ti pak klidně vypůjčil Ale cestu do Prahy budu mít až ve čtvrtek. Jinak 1x za 2 roky už nyní samozřejmě Teď když totiž už kroutím výše zmiňovaných 163.000 km mi nic jiného ani nezbude. Do té doby na to nikdo nešáhl a souhlasím, že od doby výměny je to poznat - k lepšímu, samozřejmě!
Leden 9, 200817 r Proč je ten klíč tak drahej nevím, snad ho seženu levněji. Olej jsem již v převodovce měnil a bylo to taky znát.Ale koukám, že už si slova 1x, 2x za život vyměnil za 1x za 2 roky! KaJe čau Právě jsu volal na pražský Břevnov, do autodílů 2R ohledně stěračů Aerotwin -origo Škoda krásných 700,- Kč A při té příležitosti jsu se zeptal na tu tvou zátku! Podle prodavače se už nedělají zátky ani na 17" INBUS nebo tenhle tvůj prapodivný TORX ale již zátky na normální 6 HR ŠROUB (vel. č. 14) Jinak zátka je pořád stejná. Chceš tu zátku eventuálně vzít? (když mi pošleš SZ s tel.číslem, napíšu ti, kolik zátka stojí a pak ti to mohu poslat normálně dopisem
Únor 13, 200817 r Poslal jsem ti SZ. Pokud shání ještě ten klíč skus zavolat tady. Přestože to možná v nabídce nenajdeš tak ho asi budou mít. Mají velký sortiment a např Hazet (to je ovšem kvalita, ale taky cena) http://www.univer.cz/produkty.php?sort=161211
Únor 13, 200817 r Autor No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473
Únor 13, 200817 r No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473 Jo . Já jsem si tam osobně kupoval miskový líč na fitry a valil jsem oči co tam všechno mají . A solidní přístup , snaha poradit.
Únor 14, 200817 r Schanel jsem tento klic taky.Na prevodovce ve fabii je mam.Vyresil jsem to tak,ze jsem koupil od TONA ten tisicihran bez diry a na te zatce odvrtal ten stredovy vystupek.Je tam stejne jen pro to aby do toho kazdy nelezl a mohli to delat jen v servisech.Jinak tam nema opodstatneni. Tot mam rada.Cena nadstavce Gola je do 100Kc.
Únor 14, 200817 r to Romeo: Jaká je prosím tě velikost toho tisícihranu bez díry ?, možná ji v sadě mám, ale nejsu si jistý.
Únor 14, 200817 r to Romeo:Jaká je prosím tě velikost toho tisícihranu bez díry ?, možná ji v sadě mám, ale nejsu si jistý. Vždyť to tady Kaje psal . Stačí číst M16
Únor 20, 200817 r Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Upraveno Únor 20, 200817 r od viewer
Únor 20, 200817 r Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Chtělo by to lépe vyfotit.. Jinak si myslím, že to je "torx" ale jestli z toho vyteče olej, tak to fakt nevím. Jukni do mého podpisu, je tam návod, jak měnit převodový olej.
Únor 20, 200817 r Zdar chlapi, poslyšte, viz. obrázek doufám že je to tak dobře ale jeden dotaz, na co je ten malej šroub, přijde mi že je v takovém dolíku a pokud by se při vypouštění vytočil trouchu by ještě toho olej vyteklo, nebo ne ??? Ani ať ti nenapadne . Myslím že je to zajištění aretace
Únor 21, 200817 r Jo, jasně, je to takový menší torx, taky jsem to nevytočil, měl jsem přesně tu obavu že to uvnitř něco drží a pak už to tam nemusim zpátky nandat. Naštěstí se držím zásady, že když nevím na co nějaký šroubek nebo čudlík je tak na to nesahám :-)
Březen 14, 200817 r Autor No Pepo007, já si myslím, že si to našel úplně přesně a za pár korun. Myslím, že je to ono. Díky. http://www.univer.cz/detail.php?id=473 Tak už je doma, stál mě 100,- Kč, takže ještě míň, než mají cenu na stránkách. Pěknej obchůdek.
Březen 14, 200817 r Tak už je doma, stál mě 100,- Kč, takže ještě míň, než mají cenu na stránkách. Pěknej obchůdek. Jo byl jsem tam osobně a byl jsem překvapen co tam všechno mají. Navíc solidní přístup. Upraveno Březen 14, 200817 r od Pepa007
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.