Publikováno Leden 3, 200817 r Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí? Díky
Leden 3, 200817 r Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?Díky pod1000kč s vybroušenim klíče asi ne,......mě to stalo 1500kč na octu i s praci....takže kolem toho litru jak si to udelaš sam.....
Leden 11, 200817 r Sada na Fabii II, připravená přímo na tohle vozidlo stojí 1030,-Kč. V dodávce komplet, zesílené provedení vystřelovacích klíčů, kompletní fotodokumentace s přípojnými body. jednoduchá montáž. Info u mě.
Červen 1, 200817 r Zdar dá se nějak dodělat DO , mám tam el okna a centrál ale ten obyč.klíč ?? Najjednoduchšie je dokúpiť alarm CS548.Je cenovo výhodný a z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť,že aj spoľahlivý.
Červen 1, 200817 r Nepřijdu o záruku, když si nechám dodělat do s alarmem někde u garážníka a ne v autorizáku ?
Červen 2, 200817 r Mojejá: Záleží od toho, aký to bude garážnik. Ak človek, čo sa vyzná a namontuje to poriadne, tak problém by nemal byť. Ale ak to bude fakt úplný garážnik, káble len tak zmotá a pospája rýchlospojkami, môže s tým byť problém, pretože už pri pohľade na to každý zbadá, že je to fušerina. Pre istotu sa ale spýtaj tam, kde si auto kupoval - aby si bol kľudný.
Červen 21, 200817 r Ahoj, mám FII z centralem, a rád bych připojil DO, jen nevím zda-li se dá napojit v tunelu před řadicí pákou(normalní povely, nebo sběrnice). A když né, tak na který dráty(barvy) to připojit ve dvařích??
Červen 30, 200817 r Co by stálo, jestli by to vůbec šlo dodělat dálkové ovládání k centrálnímu zamykání ve vystřelovacím klíčí?Díky Pokud to ma byt orig. jako ma skoda z vyroby , tedy zadny polsky napodobeniny, tak komfortku ktera umi centr DO a sadu klicu se samkama.... Upraveno Leden 17, 201213 r od JasteR
Červenec 1, 200817 r Nepřijdu o záruku, když si nechám dodělat do s alarmem někde u garážníka a ne v autorizáku ? Já mám dodělávanej alarm taky u jiný firmy, DO u auta bylo, alarm napojenej na origo klíček. A záruka jede pořád. Když jsem se ptal v servisu, řekli, že tuhle firmu normálně i doporučujou. Takže, jak výše uvedeno, jde o to, kdo ti to bude montovat. Upraveno Červenec 1, 200817 r od foromen
Červenec 24, 200817 r Hledam nekoho sikovneho, idealne z Prahy nebo okoli, kdo by za uplatu dodelal do nove FII combi dalku na origo vystrelovaky. Auto je ve vybave ambiente (el okna a central bez dalky). takze pokud tu nekdo takovy je, napiste mi na rexx81@seznam.cz. Diky
Srpen 28, 200817 r Hladaj, poradím: aj v sekcii FI Tak porad viac.... alebo daj rovno link... to hladam uz odobeda
Listopad 11, 200816 r ahoj,mám FII s centrálem a dodělaným alarmem s DO přímo u prodejce (Cobra typ 3198,model7777).Chtěl bych se zeptat zda jdou dodělat vystřelováky aby to fungovalo s tím alarmem.Jestli to jde tak pls poradte co koupit a jak to udělat.Dík P.
Listopad 11, 200816 r Jestli se pletu, tak me nekdo opravte, ale vystrelovaky by sli dodelat - vymena komfortky, zamku a komplet novy klice, ale nejde to udelat tak, aby se ti pri odemceni pres vystrelovak zaroven deaktivoval alarm. Takze stejne bys musel nosit vystrelovak + do k alarmu. Provest by to slo pouze s origo alarmem.
Listopad 12, 200816 r Díky,tím pádem to nemá smysl dělat.myslel jsem si že ten alarm je origo když to dodělávali přímo v salonu při koupi.myslel jsem,že se tím zbavím jednoho ovladače navíc,ale takhle bych jeden přidal a to už by mi asi utrhlo kapsu Upraveno Listopad 12, 200816 r od Blacky pravidla rikaji - necituj predchozi prispevek!
Listopad 13, 200816 r Chlapi, nemáte pravdu. Mám vystřelovák s DO z výroby, alarm neorigo dodělávanej a funguje mi to v pohodě. Vystřelovákem odemknu auto i deaktivuju alarm. Už jsem to psal výše. Další Z D E. Upraveno Listopad 13, 200816 r od foromen
Listopad 13, 200816 r No ja vim jen to, ze jsem mel na FI taky dodelavanej alarm zn. Cobra a nechtel jsem tahat s sebou dva ovladace, a kdyz jsem se byl ptat v servise (origo skodovackym), kde ho puvodne montovali, tak mi rekli, ze to nejde....takze sry za mystifikaci, ale jak jsem psal vyse: jestli se pletu, opravte me
Listopad 13, 200816 r právě jsem byl v servise a bylo mi řečeno,že se ty alarmy Cobra dělají dva:jeden na samostatnej DO a druhej do vystřelováku.Když mám ten na solo ovladač tak to nejde do vystřelováku,jedině předělat celej alarm.Tak nevím jestli to fakt nejde,nebo jenom chcou vydělat
Listopad 13, 200816 r Ja jsem presne takhle podobne nepochodil, jen s tim ze jina volba neexistuje. Dva ovladace me sr***, protoze ten na alarm mel dosah jen asi 1,5 metru (vybitou baterkou to nebylo), kdezto vystrelovak nejmin patnact a kdyz jsem chtel pouzit alarm, tak jina volba nebyla...
Listopad 14, 200816 r Jen technicka. Vystrelovak, co mam ted na R a myslim, ze je to standart, ma dosah kolem 50m. O cem se mi u alarmu (enforcer) mohlo jen zdat, takze sem za to rad.
Listopad 14, 200816 r jj primej vyhled bejt musi. smerovsat an auto jde blbe. Myslim, ze to neni smerovy vysilani, ale vysila v soustrednych kulovych plochach. Upraveno Listopad 14, 200816 r od Blacky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.