Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pár dotazů:

FDV190fdf_sup1.jpg

FDV190fe1_sup3.JPG

Na první fotce pod rádiem:

- Jednozónový climatronic, nebo snad čtyřzónový? :ph34r:

Druhá fotka:

- To je rádio s odnímatelným panelem?

- ten panel mezi climatronicem a rádiem je co?

Ta klimatizace na prvni fotce - nebude to ovladani klimosky z audiny?

JInak na druhy fotce to asi fakt bude odnimatelnej panel radia, jinak ta lista pod radiem je podle me jeste zbytek radia s kruhovyma ovladacema, aby asi odpadlo par " konstruk. problemu" s odnimatelnym krytem radia...

Který model Audi? Hledám na jejich webu a nemůžu nic najít... :blbec:

Vloženo
Těma předníma světlama se měli inspirovat u Fabie 2.

No osobne doufam, ze s Fabii II to bude mit spolecnej jenom znak na masce ;)

Moje slova! počínaje roomsterem to stojí za hovno!!! Vubec nechápu proč toho roomstera dělaly-ve vnitř je to stejně mrňavý jak fabie a zvenku??? hrozny! Poslední pěkny auto byla O2. od ty doby ten design je fuj

Vloženo

Moje slova! počínaje roomsterem to stojí za hovno!!! Vubec nechápu proč toho roomstera dělaly-ve vnitř je to stejně mrňavý jak fabie a zvenku??? hrozny! Poslední pěkny auto byla O2. od ty doby ten design je fuj

Myslel jsem to tak, aby na Fabii byla podobná světla.

Vloženo

Jo tak to jooo :)-_-

Vloženo

Jo tak to jooo :)-_-

-_- No opačně by to byla hrůza. Nesnáším ta světla z R a F2.

Vloženo (editace)
Pár dotazů:

Na první fotce pod rádiem:

- Jednozónový climatronic, nebo snad čtyřzónový? :ph34r:

Druhá fotka:

- To je rádio s odnímatelným panelem?

- ten panel mezi climatronicem a rádiem je co?

Ta klimatizace na prvni fotce - nebude to ovladani klimosky z audiny?

JInak na druhy fotce to asi fakt bude odnimatelnej panel radia, jinak ta lista pod radiem je podle me jeste zbytek radia s kruhovyma ovladacema, aby asi odpadlo par " konstruk. problemu" s odnimatelnym krytem radia...

Který model Audi? Hledám na jejich webu a nemůžu nic najít... :blbec:

trolilinku je to podobné Q7 napr tu:

Audi%20Q7%20-%20Plancia800.jpg

Editováno: , autor: profor
Vloženo
Tak ve Škodovce prý už padají první hlavy za ty fotky. kol108

to me bylo jasny stejne jako s tou zlutou fabuli...

ja se tomu divim, v cesane to vetsinou nejde moc pronest co sem slysel, ale v utery budu ve skodarne tak zase zkusim zjistit co se delo, jestli uz chytli nekoho konkretniho :D

Vloženo
budeš ve škodovce ? zjisti mi ten kód tý barvy na tý řadičce :palec2::skoda:

no to snad ani nemyslis vazne ne?

a jak asi ty joudo?

jako ze pujdu po fabrice a budu to nekde hledat?ta fabrika je celkem velka vis? :D

Vloženo

Slušnej průser z toho maj i frajeři, který jsou třeba někde v pozadí nebo se pohybujou na fotkách kolem. Měli tomu prej zabránit. Jojo, tady to někdo nedomyslel....

Vloženo

Jinak reaguju na příspěvky typu: to pustili schválně, je to pro ně reklama...a spol...

To je kravina!!! to auto bude představeny na Ženevě příští rok!!! za druhy, ještě začátkem roku 2008 se bude prodávat a vyrábět starej superb....myslíte, že by škodovka odháněla ted potencialni zakazniky, ze jim ukázou novej a s unikatnim oviranim vika a jak se psalo v blesku za stejnou cenu??!!

To jste asi vazne dost naivni.

Ve skodovce je z toho docela vofuk a mluvi se o tom na kazdym druhym meetingu.

Starej Superb už tak má problémy a je to čím dál horší a škodovka bude urcite dobrovolne poustet fotky rok pred ofic uvedenim... Mozna kvuli tomu, aby ukazala ze novej superb bude hnusnej a vy si ted jeste na posledni chvily koupily staryho....

Tot vše -_-

Vloženo
tak ted sem slysel,ze je to 27 kluk a uz ho ted prevazej do Bolky.Muze jit na dva roky sedet a pokutu asi 2mega.Prej dostal od Blesku asi 30 000.

zrovna jsem to taky slyšel, prej fotil telefonem a je to poprvé, co se podařilo chytit člověka, který ty fotky prodal

Vloženo
tak ted sem slysel,ze je to 27 kluk a uz ho ted prevazej do Bolky.Muze jit na dva roky sedet a pokutu asi 2mega.Prej dostal od Blesku asi 30 000.

Tak to by mě hodně moc zajímalo za co by ty 2 roky měl dostat, o té pokutě ani nemluvě

Vloženo (editace)

Tak to by mě hodně moc zajímalo za co by ty 2 roky měl dostat, o té pokutě ani nemluvě

záleží čí je zaměstnanec a co má ve smlouvě. Ale těžko ho můžou zavřít. Určitě příjde o práci, možná bude práci těžko v daném oboru hledat, ale maximálně jestli je od cizí firmy, tak mu ta může naúčtovat asi 4 násobek průměrné mzdy, pokud by dostali od Škodovky nějakej flastr. Jinak záleží, co má ve smlouvě.

Editováno: , autor: TomasB
Vloženo
záleží čí je zaměstnanec a co má ve smlouvě. Ale těžko ho můžou zavřít. Určitě příjde o práci, možná bude práci těžko v daném oboru hledat, ale maximálně jestli je od cizí firmy, tak mu ta může naúčtovat asi 4 násobek průměrné mzdy, pokud by dostali od Škodovky nějakej flastr. Jinak záleží, co má ve smlouvě.

Přesně tak, bude ho to stát místo a nic víc. Ono i s tou náhradou škody by byl docela problém protože bych chtěl vidět jak by ji Škodovka vyčíslovala

Vloženo

Přesně tak, bude ho to stát místo a nic víc. Ono i s tou náhradou škody by byl docela problém protože bych chtěl vidět jak by ji Škodovka vyčíslovala

tak nějak. Ale řekl bych, že si v automobilové branži neškrtne, ono je to docela provázané.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...