Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To o těch světlech je vážně zajímavé, i když na ně koukám, tak mi to nepřijde.

Nemáš tu představivost.

Nemáš tu představivost.

Tak jsem na to porovnání udělal fotky :)

post-14485-1219526158_thumb.jpg

Jo jo něco na tom bude.Jsem slyše že pry supíkoj zatýko do kufru díky tomu systmu twindor?Nevíte o tom někdo něco?Nebo je to jen fama.

Tak ten combik bude asi od jara.. páč jsem chtěl domluvit exkurzi do Kvasin, ale napsali mi, že do cca jara nebudou dělat prohlídky (proč asi že..)

Cena za tu 4x4 možná pěkná, ale stejně si ho nekoupím :feve:

No nevím, ale ty prohlídky nebudou spíš kvůli Yetimu. Ten se taky bude vyrábět v Kvasinách a bude se rozbíhat ověřovací a nultá série.

Jo jo něco na tom bude.Jsem slyše že pry supíkoj zatýko do kufru díky tomu systmu twindor?Nevíte o tom někdo něco?Nebo je to jen fama.

Oničem nevím?víte někdo?to by byla škoda :( kdyby to byla pravda...co vy co máte superby nové, máte tento problém??? sklamalo by mne do dost

• 2 týdny později...

Dneska na Ruzyni stál SII s ploutvý.

Oničem nevím?víte někdo?to by byla škoda :( kdyby to byla pravda...co vy co máte superby nové, máte tento problém??? sklamalo by mne do dost

Tak mám dva SII a ani do jednoho nezatejká!!!!!!!!!!!!!!!!!...jediné mi seřídily zámky twindoru...sem tam totiž něco na nerovnostech kovově zaťuakolo od zadu..po seřízení zámků vše o.k.

Dneska na Ruzyni stál SII s ploutvý.

si si jistej, že byl s ploutvÝ??? nebyl spíš s ploutvÍ??? :D nic ve zlém...

Jestli se nepletu tak tydle ploutve uz maji vsechny ne?

A jsou to ty co má VW s GPS a GSM, ale ne s FM?

Omlouvám se za dezinformaci,mě ten prut splynul ve sluničku.Takže omyl.A má omluva.

Tak ve čtvrtek jsem se na kruháči u výjezdu z Boleslavi zařadil za superba s označením V6 4×4, tak sem vytáhnul telefon že ho trochu nafotím, no najelo se na dálnici, plyn až na podlahu a když sem tam měl 200 tak superb pořád mizel v dáli, a mně octa víc nejede, takže žádný fotky :D

Verze 3,6 FSI 4x4 je už i v konfigurátoru.

A jak na to koukám, tak i 2,0 TDI CR 4x4 :palec2:

Upraveno od Václav Š.

Jen malé popíchnití dieslařů

Rozdíl mezi 1,8 DSG a 2,0 103 DSG 45 000 , 2,0 125 CR 105 000 ..... to je fakt uz hodnevelký rozdíl. A myslím, že těch 7kW se na silnici ztrati ;)

:D

Mo je řeč. To co už za to chtějí snad ani není možný

Ano, ano tady je odkaz na cenu nového SuperBu 3.6 v Německu a to je sakra rozdíl ... důkaz

Česko: 1 030 900 Kč

Německo: 745 475

ROZDÍL: 285 425 Kč

Ano, ano tady je odkaz na cenu nového SuperBu 3.6 v Německu a to je sakra rozdíl ... důkaz

Česko: 1 030 900 Kč

Německo: 745 475

ROZDÍL: 285 425 Kč

tak ta cena se mi moc nezda...ted jsem cucel do konfiguratoru a 3.6 4x4 tam neni.... a hlavne 2.0TDI CR 125 kw stojí v elegance 35.140 EUR, takze ta cena toho superba je fakt zvlastni...

Možná to je cena předváděčky, vždyť i novou O2 RS tam koupíš za 590 tKč a néé 789 jako u nás ;)

By mě zajímalo jak to můžou prodávat. Ofiko termín je KT40.

Možnost by byla, museli by to lidi přestat kupovat škodovky vůbec, pak by je zlevnili, ale to se zřejmě nestane tak ceny budou pěkně pořád nahoře. Ach jo :-(

By mě zajímalo jak to můžou prodávat. Ofiko termín je KT40.

Čo ja viem lol

Asi to dělají jako někteří prodejci na VYZKOUŠENO.CZ, mají nové auto a napíšou, že ho prodají po ujetí 5000 km za takovou cenu, termín odběru třeba 11/08 :feve:

něco jsem "zaslechl" že se již pracuje na nové zádi superba, co na to george?

tedy abych byl přesny nejde o maluvku ale již o externí výrobu XXXX připravku pro kastle SII

no hlavně by se mělo zapracovat na nový střeše, protože ten krabiciozní tvar zezadu dělá právě ta pičovská střecha. Jsem teda fakt zvědav, jak se v tomhle ohledu poperou s tím kombajnem.

Jj na superba v kombajnu sem hodne moc zvedavej !!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.