Publikováno Leden 21, 200817 r Chtěl bych si koupit do Fabie teploměr s čidlem vnitřní i venkovní teploty.Poraďte mi, prosím vás, jaký typ si mám zakoupit.
Leden 22, 200817 r uplne aky chces, zalezi to predsa od tvojho vkusu. vela ludi nekupuje lebo ma pp a tam cidlo vonkajsej teploty je...
Leden 23, 200817 r Autor uplne aky chces, zalezi to predsa od tvojho vkusu.vela ludi nekupuje lebo ma pp a tam cidlo vonkajsej teploty je... Zajímalo by mě třeba, jestli existují taky bezdrátové teploměry. Nebo mi poraďte, kudy se musí protáhnout drát s čidlem venkovní teploty.
Leden 23, 200817 r Podla mňa najjednoduchšie je to za odkladacou schránkou spolujazdca úplne v rohu hore je priechodka do medzisteny a z nej do motorového priestoru! Keď dáš dole kastlík a odhrnieš izolačnú látku hneď ju uvidíš ! Má priemer asi 25mm tak aby sa ti to čidlo pretiahlo.
Leden 24, 200817 r Podla mňa najjednoduchšie je to za odkladacou schránkou spolujazdca úplne v rohu hore je priechodka do medzisteny a z nej do motorového priestoru! Keď dáš dole kastlík a odhrnieš izolačnú látku hneď ju uvidíš ! Má priemer asi 25mm tak aby sa ti to čidlo pretiahlo. aha tu uz raz niekto posielal prechodky : Upraveno Leden 24, 200817 r od colins
Leden 24, 200817 r Autor isiel by som do bezdratoveho koukal jsem na nabídku na internetu a našel jsem jen drátové teploměry, bezdrátový ani jeden. Je mi taky sympatičtější bezdrát. Jestli o něčem víš, dej mi typ.Děkuji.
Leden 24, 200817 r fy.Conrad ponúka teplomer, ktorý pošle info o teplote do tvojho rádia cezý RDS, zamozrejme treabo mať autorádio z RDS a stojí cca 1500 Sk. TU je : conrad
Leden 26, 200817 r Autor bezdratove su hocikde aj v lidli. treba to len rozkuchat a zabudovat. na internetu jsem žádný teploměr bezdrátový do auta nenašel.Všude se objevují jen drátové.Teploměry z lídlu tam dávat nechci.
Leden 26, 200817 r a proc chce bezdratovy do auta a ne jenom bezdratovy? kdyz y neho vykuchas vnitrnosti a hezky zabudujes...nebo si ho vyrob, nebo si kup budiky a cidlo...
Leden 27, 200817 r a proc chce bezdratovy do auta a ne jenom bezdratovy?kdyz y neho vykuchas vnitrnosti a hezky zabudujes...nebo si ho vyrob, nebo si kup budiky a cidlo... TERAZ MAJU V LIDLI ZA 169.- OD 28.1.2008 (AKCIA) TEPLOMER AJ S INDIKACIOU NAMRAZI. pozri :www.lidl.cz 149.-Ck Upraveno Leden 27, 200817 r od PROCHY603
Leden 27, 200817 r co mate proti lidlu? ako zasobaren plosakov je to skvele.... NEROZUMIEM??? TAM PREDAVAJU AJ PLOSAKY???
Leden 27, 200817 r Autor TERAZ MAJU V LIDLI ZA 169.- OD 28.1.2008 (AKCIA) TEPLOMER AJ S INDIKACIOU NAMRAZI. pozri :www.lidl.cz 149.-Ck Jo to jsem viděl, nevypadá špatně. Jenže já se zatím snažím sehnat bezdrátový.
Leden 28, 200817 r Omlouvám se za OT, ale mám dotaz ohledně teploměru u Fábie. Mám PP a vždycky když teploměr ukazuje kolem 4C tak pípne, ale jen jednou asi pár minut po nastartovaní. Souvisí to s tou teplotou nebo to má nějaký jiný význam? Děkuju za odpověď
Leden 28, 200817 r suvisi to s teplotou. pri 4 stupnoch je mozne ze prizemna teplota bude okolo nuly a moze sa vytvorit na niektorych miestach namraza. funguje ti to korektne. k tomu lidlu myslel som to tak, ze vykuchas vyrobok z lidlu az na plosak a umiestnis a upravis ako sa ti paci.
Březen 22, 201510 r Má podsvícení? Ale jinak tam sedl jak prdel na hrnec. Upraveno Březen 22, 201510 r od Supermarine_Spitfire
Březen 22, 201510 r Takové teploměry jsou na prd.V létě,když na auto svítí slunko je v autě teplota větší než můžou změřit a pak zčernají.Po několika takových zčernání už neukazujou dobře,nebo vůbec nejdou.Osobní zkušenost.
Březen 23, 201510 r Já jsem teploměr nainstaloval do jedné z volných záslepek na liště tlačítek. Finální úprava a maskování sice zatím není ideální ale účel to plní výborně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.