Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Maj, samozatmavovací vypadají takhle, ostatní jsou bez toho plastu, už jsem Ti dával foto v jiném topicu kde se na to ptáš.

• 1 rok později...

Mě pravý zrcátko jede nahoru rychlej, než levý, takže stejně vždycky nastavím levý a pak ještě musím nastavit zvlášť pravý, i když mi před tím vyhovovalo, ta funkce je pro mě na houby, místo usnadňování mě to přidělává další štelování...

no mne to robí to isté a lavé zrkadlo má akési trhané pohyby, tak neviem či je to ok pravé ide v pohode pekne plynule...

• 2 měsíce později...

ahoj oktaviaci chcem sa vas spytat mam oktaviu II r.v. 2006 no a moj problem pri nastavovani zrkadiel ked dam ovladac na R tak nastavujem spetak na spolujazdcovej strane ked dam ovladac na L a pohybujem ovladacom tak sa mi chybe nielen vodicove ale aj spolujazdcove zrkadlo, auto mam nieco vyse roka a teraz neviem ci som si to doteraz nevsimol, ze sa chybu oba zrkadla,je to teda nejaka vada, alebo je to nejako nastavene od vyroby, alebo v com by mohla byt chyba.

Dik

jsme na tom stejne, taky sem si toho vsiml pozdeji, je to normalni a dosti konfortni bych rekl, takze nepanikar  vse je ok :)

Dá se to nakódovat vagem aby šlo každé samostatně. A nakodoval jsem to tak jak to máte teď vy.

Synchronní nastavení zrcátek

Kódování: 46-Komfort systém, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 14 zaškrtnout bit 6 (takto fungují obě současně,pokud bit 6 nebude zaškrtnutý bude se každé zrcátko ovládat zvlášť)

Upraveno od acek

přesně tak je to jedna z komfortních funkcí, která se dá diagnostikou zapnout nebo vypnout.

• 6 měsíců později...

Ahoj kluci,

Koupil jsem asi před půl rokem přes bazar O2 a mám takový problém s el.ovládáním zrcátek.Samozřejmě, že se dušovali, že auto je nebourané ;) ale evidentně po několika demontážích jsem zjistil, že se něco dělo s levou stranou. Nový blatník (tlošťky laku byla téměř jako u originálu), to samé LP dveře - měněné a vlevo vzadu promáčknutý práh. Jenomže rylo se v tom nějaký pako a všechno po něm musím předělávat. Jde o to, že se chci pustit do opravy el.ovládání zrcátek a snad s tím někdo z vás má zkušenosti. Když chci ovládačem na LP dv.naklopit LP zrcátko, naklápí se i PP. Možná je to kvůli tomu, jak tam to pako vyměňovalo ty dveře a něco tam podělal.

To je nastaveno v kodovoani, pokud hybes LP tak se hybe i PP zrcatko. Pokud obracene hybes PP tak LP zrcatko se nehybe. myslim ze to tak maji standartne vsechny Octavky.

Da se to vypnout vagem a u novejsich modelu myslim i pres Maxidot.

Ahoj kluci,

Koupil jsem asi před půl rokem přes bazar O2 a mám takový problém s el.ovládáním zrcátek.Samozřejmě, že se dušovali, že auto je nebourané ;) ale evidentně po několika demontážích jsem zjistil, že se něco dělo s levou stranou. Nový blatník (tlošťky laku byla téměř jako u originálu), to samé LP dveře - měněné a vlevo vzadu promáčknutý práh. Jenomže rylo se v tom nějaký pako a všechno po něm musím předělávat. Jde o to, že se chci pustit do opravy el.ovládání zrcátek a snad s tím někdo z vás má zkušenosti. Když chci ovládačem na LP dv.naklopit LP zrcátko, naklápí se i PP. Možná je to kvůli tomu, jak tam to pako vyměňovalo ty dveře a něco tam podělal.

Takhle to proste funguje...kdyz nastavujes leve zrcatko,tak se nastavuje i prave...nejdriv nastav leve a potom prepni na prave a dolad si to jak potrebujes!!!

Tak to jste mě dostali - o téhle funkci jsem ani nevěděl :palec2: Takže pako jsem já. :doh Díky

Nic si z toho nedělej, taky jsem na to poprvé koukal co to je a myslel si, že je někde chyba :D ale skutečně je to takhle správně :)

• 2 roky později...
  • 1 měsíc později...

Mam stejny problem,...Octavia II combi 2006 dříve šlo každe zvlašť ted z ničeho nic na L obe zaroven :(

Kdyby nekdo mohl pomoct..... email: chikmo@email.cz

Pokud mas Maxidot, tak si to vypnes sam, pokud ne, tak dignostikou. Jak casto nastavujes zrcatka? Nastavim leve, pak samostatne prave a levym uz nehybu. Pokud sedne nekdo menci, nastavi levym obe. Ja si to naopak zapnul, jezdi i zena.

Upraveno od Stanson

Hmmm....tak je fakt že to neni životně duležite. Jen me nejak nejde do hlavy že se to z niceho nic přepne ....že by nadvlada strojů? :p

• 4 týdny později...

A do maxidotu to asi doplnit nejde pro auto před rokem 2007?

Díky

jde to jen pro MR07 a vejš, staší nepodporuje komfortka, musel aby se vyměnit

A přidala by vyměna ještě nějakou funkci? A co to stoji? Díky

• 2 měsíce později...

Zdravim panove,

Dnes jsem menil v prednich ridicovych dverich ridici jednotku za jednotku s lepsi vybavou a po vymene a nakodovani vse fungovalo az na ovladani zrcatek. Volba leve, prave nebo vyhrev funguje ale kdyz dam ovladac aby zrcatko jelo nahou tak jede dolu a kdyz dam ovladac dolu tak zrcatko jede nahoru. A to same je doleva a doprava. Funguje to naprosto obracene. Kdyz vratim starou dverni jednotku tak to funguje normalne.

Nevite nekdo cim to muze byt.

Diky

Upraveno od japok

Jeste bych mohl doplnit ze se jedna o octavii II pred FL rok vyroby 1/2007

Upraveno od japok

• 11 let později...

Proč se sami štelují zpětné zcatka při nástupu do vozu a nebo se jedno samo celé výkopový? Dekuji za odpověď 

Nerozumím jazyku tvého kmene 😄 

Ještě jednou a lépe prosím, třeba to poslouží k obdržení lepší odpovědi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.