Přejít na obsah

Disky na favorita


Moorhen

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chci se zeptat na jednu věc.Sehnal jsem hliníkové disky 5j*R3.Jenže na mých starých plecháčích(zimních i letních) mám 4,5j*R13.Když jsem tam ten hliníkový disk dával , tak dva šrouby šli v pohodě chytnout.Dalším dvou šroubům chybělo 2-3mm ale chystli se taky celkem dobře a dotáhnout šli normálně.Můžu tam ty hliníkové 5j*R13 nechat???Dík za rady. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj,u mých plecháčů je rozteč 100 a u těch litaků 98.Kámoš mi říkal že když tam dám ty liťáky 98 tak bych tam nemusel dostat už ty 100.Ty podložky vyřeší ten problém???

podložky na změnu roztečí,ale ty nejsou zadarmo..To raději ty kola vrat a kup si jiné,tech stovkovejch je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud má někdo zájem nahraju sem fotky těch litých disků. Jsou to 13 kola, favoriťácké, 5jxR13, rozteč 4x98, nastříkané , vyleštěné, dobrý stav, mě osobně se při prvním pohledu líbili.Koupil jsem je za 2500kč, při rychlém jednání prodám za 2000kč všechny 4 disky ať se jich zbavím a neleží mi to v garáži.Akorát se musí přezut gumy na nich.Jsou tam sjeté vzorky.Jinak disky fakt perfektní.Jsem ze Zlína.Pošlu fotky klidně i na mail. :kol-14:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...

Trošku oživím tohle odumírající vlákno - podaroval jsem tatíkovi svého staršího Formana ´94 a on si k němu sehnal další sadu kompletních plechových kol - bohužel Forman má kola s roztečemi 4x100 a vyšší únosností 410kg/kolo (výřezy ve tvaru ledvinek), zatímco tatík sehnal kola na starší typ Fáva - rozteč 4x98 a "lehká" (obdélníkové výřezy) s únosností pouze 360kg/kolo. Označení kol je 4 1/2J x 13 H1, bohužel nesedí ani osazení pro šrouby - staré mají kuželové, novější kulové. Disky jsou lakované (stříbrná), vypadají jako nové.

Hledám někoho, kdo má opačný problém - nabízím mu výměnu "starých lehkých" ráfků za "nové těžké" - sadu za sadu, nebo prodám a koupím - prosím nabídněte.

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...