Přejít na obsah

Denne svetlá Audi S6


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

Viete mi prosim niekto poradit ako na ich zapojenie - aby sa rozsvietili automaticky po nastartovani - ale aby nesvietilo nic ine...pripadne aby po rozsvieteneni svetiel sa iba stlmili a fungovali ako parkovacky + aby dokazali svietit iba prava/lava strana pri parkovani? Je k nim treba nejaky riadiaci modul, alebo sa to ma nakodovat v aute? Velmi sa nevyznam do elektroniky...Jedna sa o Octaviu 1 MR 2004

post-10844-1201180032_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cca 7000 SKK. Pliiiis pomozte s tym zapojenim - chcel by som to nejak pekne - a funkcne - a hlavne bez nejakych brutalnych zasahov do elektroinstalacie...proste - nex to je ako od vyroby...Niekde som cital ze montaz je vraj uplne bezproblemova do Passatov, G4 a G5...No a O1 je blizka pribuzna G4 ;)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz vyndas ovladac svetel, najdes tam jedno neobsazeny misto, na 99% je to pin 3 TFL. Na tomhle miste je napeti po zapnuti zapalovani, pokud ale zapnes ovladacem svetel parkovacky nebo hlavni svetla, napeti tam nebude. Takze svetla budou svit jen pri vypnutych parkovackach a vypnutych hlavnich svetlech. Pokud budes napajet svoje svetla z tohodle pinu, neni potreba zadne rele, jen by bylo dobry dat tam pojistku. Jinak se koukni do tematu o par radku niz pod timhle, resi se tam zapojeni dennich svetel. Tam se tento pin pouziva k napajeni mlhovek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor, tyhle svetla maji 3 piny a jeden z tech vodicu je ovladaci, resilo se to na audiklubu a je k tomu normalne jeste nejaka ridici elektronika, neni to jen zapojene na + - a hotovo, ale pry to jde dobastlit, vic info bohuzel nevim, ale podle me to google najde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...