Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak na plecháčích pojedu určitě já,protože na liťáky zatím není :p stejný problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mimochodem kdo taky pojede na plecháčích ? Heee?? Ty nemáš alu?? Sníh už taky nebude. Já mám plechy akorád tak na STK což je 14 km tam a zpět, jinak je nechci ani vidět. Ty hnusy černý, plechový, auto s nima vypadá jako tramvaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mimochodem kdo taky pojede na plecháčích ? Ja asi jeste take na zimakach a plechu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Heee?? Ty nemáš alu?? Sníh už taky nebude. Já mám plechy akorád tak na STK což je 14 km tam a zpět, jinak je nechci ani vidět. Ty hnusy černý, plechový, auto s nima vypadá jako tramvaj. no jo .. tak já mám aspon orig poklice nevlastním bohužel ještě ALU .. sháním sháním a nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 trocha motivace - akorát tenkrát bylo tepleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak na plecháčích pojedu určitě já,protože na liťáky zatím není :p taky jedu na plechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Bady ,vlezem se tam vseci vubec ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 veme někdo kameruuu ??? to by bylo dobré zaznamenat Já vemu určo foťák, pokud tatík svolí tak i jeho digi zrcadlovku já můžu vzít kameru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 nádhera .. ale nás bude 10x víc :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 já můžu vzít kameru vem vem vem... pak se to sestříhá upraví a bude to šuppa budeme mít vlastní Moravský Skoda Meeting Trailer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 veme někdo kameruuu ??? to by bylo dobré zaznamenat Já vemu určo foťák, pokud tatík svolí tak i jeho digi zrcadlovku Fot'áček vemu určitě taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 někdo by se toho mohl ujmout, sezbírat material od všech kteří budou fotit a točit a hodit to pak na jedno DVD a udělat z toho třeba v Neru prezenčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Bady ,vlezem se tam vseci vubec ? myslím že v naprosté pohodě, na foto celá volná plocha viz jiné akce http://www.pskart.cz/AKCE.HTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 někdo by se toho mohl ujmout, sezbírat material od všech kteří budou fotit a točit a hodit to pak na jedno DVD a udělat z toho třeba v Neru prezenčku kamera nebudu problém vzít teda . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 myslím že v naprosté pohodě, na foto celá volná plocha viz jiné akce http://www.pskart.cz/AKCE.HTM uz jsem klidnej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 uz jsem klidnej ... jen aby tam bylo i to počasí z těch oftek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jen aby tam bylo i to počasí z těch oftek Musime doufat ,ze jo ... jak ne,pribereme plastenky a vodotesny pouzdra na techniku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 za špatného počasí, kdyby se náhodou rozhodlo počasí trochu po.... tak zkusíme ještě domluvit místo v motorestu v Příboře, uvidime jak uspějem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Bude super pokud bude počasí jak v únoru.Ale snad to bude dobré .Je třeba věřit.čus Neználek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 za špatného počasí, kdyby se náhodou rozhodlo počasí trochu po.... tak zkusíme ještě domluvit místo v motorestu v Příboře, uvidime jak uspějem Ja si taky myslim,ze se v okoli mosnova da nekde sednout ,ale bude urcite pěkně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Heee?? Ty nemáš alu?? Sníh už taky nebude. Já mám plechy akorád tak na STK což je 14 km tam a zpět, jinak je nechci ani vidět. Ty hnusy černý, plechový, auto s nima vypadá jako tramvaj. Milane a co tvůj výjezd z garáže? Už ji konečně vytáhneš ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 A nějakej konkrétní čásek? Taky bych se projel Přijímám návrhy, ještě nic konkrétnmího není. Po víkendu se domluvím s Milanem a napíšem sem, kdy razíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 mimochodem kdo taky pojede na plecháčích ? Mimochodem na 100% já!!! Na teploměru mám ráno už 3. den po sobě pod nulou a to na letní rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No jo to máš ráno, ale po obědě bude tepleji a auto s litáčky (s letním pneu) se dají použít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-fantom Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 pokud je za spatneho pocasi v planu motores Zafir tak to je hoooodne dobry napad!!! Vzdy tam dobre varili a co jsem se vracel od Cosbyho tak tam bylo jidlo a caffe!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky