Přejít na obsah

Sraz OSTRAVSKA a okolí - 16.3.2008

Doporučené příspěvky

Srázek se opravdu vydařil. Autíčka moc pěkné! Účast i organizace dokonalá! K tomu seznamování, ono je to těžké, stejně by si někdo asi těch 50 neznámých obličejů težko po pár minutách přiřazoval ke jménu. Byl jsem tam s kolegou, který byl též poprvé. Pár lidí jsem mu představil a příště musíme v seznamování pokračovat. Dost se na tom podepsalo již zmiňované počasí, protože v motorestu už to nebylo ono.

Se jmenovkama také souhlasím, ale kdo na začátku tušil, že z toho bude nakonec takový monstr sraz...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si bol ty co siel za mnou cestou domov ? resp predo mnou? lol

Nejaky kombajn v TDI to bol urco. :)

jj

kurňa to probliknuti tvýma světluškama je celkem hustota - zaři to jak sviňa

jak za tebou resp před tebou - ja jsem za frýdkem zapnul tempoš na 160 a jel - to ty jsi ujel a pka nějak spomalil

Editováno: , autor: brunoos
Odkaz ke komentáři

OII byly 2 kousky, bohužel jsem majitele nějak nezastihl, taky v tom počasí se to prostě nedalo

já sháněl hlasnou troubu ale nepodařilo se zajistit ;) příště pokud se sejdeme opět v tomto luxusním poštu budem myslet trochu na seznamovací stránku celé akce :palec:

zkrátka a dobře, na první srazík v těchto končinách a přes to počasí co panovalo se to povedlo a udělali jste mě radost ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...