Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Volal jsem do jedne autosklarny a pokud mi tam daji ten original ze skodovky (udajne znacka Splintex), tak to vyjde na 5700Kc. Zkusim jeste zavolat nekam jinam, ale uz ted je jasne, ze z havarijka to brat nebudu.

Diky za informace.

• 5 měsíců později...

Ahoj, mate nekdo zkusenost s vymenou celniho skla u autoriz. servisu?? Muzete nejaky dobry servis doporucit?? Diky

Koupil jsem RSo s prasklým čelním sklem a dostal rovnou i kontakt na někoho, kdo mi to opraví, cena 2 500 kč za sklo (sklo mám včetně deštovýho senzoru), 1 000 kč za práci a 100 kč, za to, že dojel ke mně domů. Sklo mi dal se značkou škoda, ale bylo to začerněné fixem. Všechno hlad, bez problémů a za nádhernou cenu :) Tohle stejný v autorizáku tak za 7 minimálně ;)

• 8 měsíců později...

Dovoluji si obnovit diskusi, mám sklo dá se říct ko, škrábanců jak...  Jaké doporučujete sklo a jaká je cca cena? Sklo bez senzorů... 

• 1 rok později...

Ahoj, mám OII před FL bez senzoru a chtěl bych sklo z FL se senzorem deště a světla se šedým pruhem. Nebude problém u pojišťovny ?

Vejdu se do 10 000,- mám pojištěné okno. Možná bych šel i do toho sunsafe 

No to podle mne problém u pojišťovny  bude. Pojišťovna Ti určitě neproplatí zhodnocení auta tj, lepší sklo s výbavou navíc oproti původnímu sklu. Radím Ti ,raději se s nimi dohodni, že budeš dávat lepší sklo a dohodni se s nimi, jak Ti to vyúčtují a proplatí, ať to nekvalifikují jako pojistný podvod.  Ještě by to mohla firma, co Ti bude sklo měnit, vyúčtovat tak, že tam to dražší sklo s výbavou navíc nebude uvádět, ale jen konečnou cenu, ale pochybuji, že by do toho šli, i pro ně když se na to přijde, tak je to pojistný podvod. Pojišťovny mají tabulky a ví, kolik běžné sklo a na konkrétní typ auta stojí.

Ok, zkusím tam zavolat.

Děkuji 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.