LovecDuchu Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Volal jsem do jedne autosklarny a pokud mi tam daji ten original ze skodovky (udajne znacka Splintex), tak to vyjde na 5700Kc. Zkusim jeste zavolat nekam jinam, ale uz ted je jasne, ze z havarijka to brat nebudu. Diky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Ahoj, mate nekdo zkusenost s vymenou celniho skla u autoriz. servisu?? Muzete nejaky dobry servis doporucit?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan44 Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Koupil jsem RSo s prasklým čelním sklem a dostal rovnou i kontakt na někoho, kdo mi to opraví, cena 2 500 kč za sklo (sklo mám včetně deštovýho senzoru), 1 000 kč za práci a 100 kč, za to, že dojel ke mně domů. Sklo mi dal se značkou škoda, ale bylo to začerněné fixem. Všechno hlad, bez problémů a za nádhernou cenu Tohle stejný v autorizáku tak za 7 minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenkyy Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Dovoluji si obnovit diskusi, mám sklo dá se říct ko, škrábanců jak... Jaké doporučujete sklo a jaká je cca cena? Sklo bez senzorů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 tak máš 3 možnosti (bílé, tónované a sunsafe - izolující) ve 2 konfiguracích (s pruhem a bez) https://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=1Z0845011 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Ahoj, mám OII před FL bez senzoru a chtěl bych sklo z FL se senzorem deště a světla se šedým pruhem. Nebude problém u pojišťovny ? Vejdu se do 10 000,- mám pojištěné okno. Možná bych šel i do toho sunsafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 No to podle mne problém u pojišťovny bude. Pojišťovna Ti určitě neproplatí zhodnocení auta tj, lepší sklo s výbavou navíc oproti původnímu sklu. Radím Ti ,raději se s nimi dohodni, že budeš dávat lepší sklo a dohodni se s nimi, jak Ti to vyúčtují a proplatí, ať to nekvalifikují jako pojistný podvod. Ještě by to mohla firma, co Ti bude sklo měnit, vyúčtovat tak, že tam to dražší sklo s výbavou navíc nebude uvádět, ale jen konečnou cenu, ale pochybuji, že by do toho šli, i pro ně když se na to přijde, tak je to pojistný podvod. Pojišťovny mají tabulky a ví, kolik běžné sklo a na konkrétní typ auta stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 7. leden 2020 Sdílet Vloženo 7. leden 2020 Ok, zkusím tam zavolat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.