:Petr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Má to své výhody i nevýhody... ostatně jak už tady padlo. Kolega má na firemním Peugeotu 807 sklápění a věčně to má pokažené Navíc když se někdo protahuje mezi autama na parkovišti, tak mu to krásně "utře" oblečením, na kterém ale bývá i zip nebo něco, takže škrábanec sem.. škrábanec tam... a okolo parkující se taky drží blíž. Myslím že když se někdo motá u auta kt. má nesklopeno, tak dává víc pozor. Na druhou stranu těch pár cm když se zrcátko sklopí jej může od uražení zachránit, ale když je holt někdo jelito, a tak vám odře bok zrcátko nezrcátko.. Toť můj skromný názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacoh Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Je možné nastaviť sklápanie zrkadiel po zamknutí ovládačom okamžite, nielen po dvojsekundovom držaní tlačidla na ovládači? Nikde som o tom nič nenašiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno77 Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 taky jsem hledal neni,jen uprava ovladače na novem foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobrak Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 Je možné nastaviť sklápanie zrkadiel po zamknutí ovládačom okamžite, nielen po dvojsekundovom držaní tlačidla na ovládači? Nikde som o tom nič nenašiel. Necha se upravit SW 10 min u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 To me zajima, je to tedy nejake prekodovani VAGem (nebo podobne), nebo jak ? Nejedna se me samozrejme o nejakou upravu vlastniho ovladace... Skoda, ze takove vec jiz neni nastavitelna v MaxiDOTu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Beznym kodovanim se pokud vim neda. Osobne nemam problem podrzet tlacitko 2s. A navic, nekdy se muze hodit nechat zrcatka v bezne pozici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Necha se upravit SW 10 min u PC taky mně zajímá jak se to dělá - 10min u PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Take nemam zasadni problem pridrzet tlacitko na 2 sec. navic, delam to tak uz od predch. aut i kvuli bezpecnemu uzavreni potencionalne pootevrenych oken, nicmene nekdy opomenu. Zkousel jsem si vzpomenout na nejakou situaci, kdy uzamykam auto, a pritom bych nepotreboval bezpecne priklopeni zrcatek, zadnou takova me ale nenapada ... Moc by se to hodilo, vc. tech oken. Vim ze to je reseno tim ovladacem (primarne kvuli tem oknum), ale nepripada me to moc systemove a na auto mam priplacenu zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Největším mínusem sklopených zrcátek je skutečnost, že přestane svítit osvětlení nástupního prostoru. Mě to přímo nasírá, když si ve tmě musím vybrat jedno nebo druhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Největším mínusem sklopených zrcátek je skutečnost, že přestane svítit osvětlení nástupního prostoru. Mě to přímo nasírá, když si ve tmě musím vybrat jedno nebo druhé. Neni nic jednodussiho, nez si v Maxiku aktivovat rozsviceni svetel po odemceni auta...zcela jiste postaci na dostatecne osvetleni okoli auta, rozsviti me soucasne i vnitrni osvetleni (LED), ktere bezpecne osvetlei kompletni okoli auta i bez osvetleni nastupniho prostoru ze zpetnych zrcatek, ktere az tak intenzivni zase neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 No jo, tobě se to mluví, když máš Laurinku. My v Eleganci tohle nemáme. Jen osvětlení nástupního prostoru v těch zrcátkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Omlouvam se, nicmene jsem predpokladal, ze ten kdo ma v aute elektricke sklapeni zrcatek, disponuje i LIGHT ASSISTANTantem... Mam pocit, ze se daji jeho funkce stale dokodovat i do auta, ktere nema tovarne ten prepinac svetel s polohou AUTO. Mel jsem to tak na minule O2, kde jsem rovenz Light Assistant nemel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Převrátil Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Ahoj, mám jeden problém se zrcátkem. Jedná se o funkci sklpění. Vše funguje, až na jednu věc. Když se mi otevírá levé zrcátko, tak se nezastaví a přejede úplně až na konec. Nevíte jak je řešen doraz otevřené polohy? Myslíte, že by se mohlo jednat o čep označený na přiloženém obrázku? A jak je to s rozebíráním? Je to stejné jako u Octavie II před FL? Moc děkuji za opdovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Zdravim. Chci se zeptat jestli pri vymene prednich sklopnych zrcatek + moturky OII Facelift je treba vymenit i zadni moturky predface za Face. Mam OII predface 2007. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John1976 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Zdravim. Nemate nekdo zapojeni toho modreho konektoru co vede do serva v zrcatku je tam 7 dratu. Zrcatko s pameti prave spolujezdec. Potrebuji barvy dratu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) nechce se mi to rozebírat... pohled "do zrcátka" z leva-doprava první řada: bílá, NIC, hnědo-bílá, červená druhá řada: šedo-bílá, červenomodrá, bílo-žlutá, žlutoi-šedivá Editováno: 14. Duben 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škoda Vloženo 6. Únor 2019 Sdílet Vloženo 6. Únor 2019 (editace) V 29. 3. 2015 na 18:44, Marek Převrátil napsal: Ahoj, mám jeden problém se zrcátkem. Jedná se o funkci sklpění. Vše funguje, až na jednu věc. Když se mi otevírá levé zrcátko, tak se nezastaví a přejede úplně až na konec. Nevíte jak je řešen doraz otevřené polohy? Myslíte, že by se mohlo jednat o čep označený na přiloženém obrázku? A jak je to s rozebíráním? Je to stejné jako u Octavie II před FL? Moc děkuji za opdovědi. Taky mi to dělá, zrcátko se odklopí moc daleko. Dříve to fungovalo jak má. Mám podezření, že to někdo na parkovišti násilím poškodil. Prosím o radu. Editováno: 6. Únor 2019, autor: škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moran3663 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 V 6. 2. 2019 na 11:08, škoda napsal: Taky mi to dělá, zrcátko se odklopí moc daleko. Dříve to fungovalo jak má. Mám podezření, že to někdo na parkovišti násilím poškodil. Prosím o radu. Taky bych prosil o radu co s tím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 čo s tým ? rozobrať mechanizmus , niekde tu sú aj fotky , vyčistiť od oxidácie a rozumne namazať , aj tak to nie je naveky , celkovo debilné riešenie ... to zakrúžkované na fotke je plast čo drží spodnú krytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.