Janina Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Máte někdo nějaké zkušenosti s autorádii Eonon? Toto by se mí zamlouvalo. http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Martinoslav to má v autě komplet od nich, tak se poptej u něho, má dokonce snad nějaký "lepší" ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ...chce to vyzkoušet...a musí ti někdo udělat nový ISO...jsou tam jen holé kabely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ...chce to vyzkoušet...a musí ti někdo udělat nový ISO...jsou tam jen holé kabely... Trochu trapný od výrobce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ???? Právě proto...je to záležitost pár KČ...ale proč se s tím má zabívat a řešit to zákazník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ...no lepší cenu nemám ale ISO tam je... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...3&Itemid=19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 ...no lepší cenu nemám ale ISO tam je... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...3&Itemid=19 Takže takovou koupi nezavrhuješ jako odborník a nebudeš mi ji vymlouvat? Pomineme-li že mi jiště navrhneš jinou alternativu, ale tu ted neřeším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ???? Jestli do něj pujdeš, dej vědět zkušenosti. Vypadá moc pěkně a je i slušně vybavený. Čekám až prodám to co mám a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Takže takovou koupi nezavrhuješ jako odborník a nebudeš mi ji vymlouvat? Pomineme-li že mi jiště navrhneš jinou alternativu, ale tu ted neřeším! ...takovou koupi nezavrhuji.Tyto výrobky neznám a ani s nima nemám osobní zkušenost a nemůžu apriori tvrdit, že to je nekvalitní. Jako cena je taková, že nižší varianty by se hledaly dost těžko. Tento Boss je s 3,5" LCD, ale ceny zatím nejsou stanovené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tak jsem ten odkaz přeposlal známému fajšmekrovi přes hudbu, a je ho odpověď zní : do takového experimentu bych nešel. Tak nevím i když je to lákavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 tak jsem ten odkaz přeposlal známému fajšmekrovi přes hudbu, a je ho odpověď zní : do takového experimentu bych nešel. Tak nevím i když je to lákavé. Teď mluviš o kterém odkazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Teď mluviš o kterém odkazu? EONON http://www.eonon.cz/body_detail.php?id=1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-) a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka. Tak tohle bohuzel nevim, mel jsem ho jen v panelu, ale tady to prehralo vsechno co jsem do nej strcil (osobne jsem prase na CD :-) ) takze nemyslim si ze by v tom mel byt problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migguell Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 EONONhttp://www.eonon.cz/body_detail.php?id=1006 Cau prosim Vas kopil si to radio Eonon nekdo? pokud ano at napise jake ma snim zkusenosti?cteni CD,DVD,kvalita zvuku atd dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.