Přejít na obsah

Autoradio Eonon

Doporučené příspěvky

jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ????

Právě proto...je to záležitost pár KČ...ale proč se s tím má zabívat a řešit to zákazník.... :disgust:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj. taky mě to zaujalo, jsem zvědav na reference od někoho kdo to má. jsem krok od koupě. Ten ISO to je sranda. Má někdo teda lepší ceny ????

Jestli do něj pujdeš, dej vědět zkušenosti. Vypadá moc pěkně a je i slušně vybavený. Čekám až prodám to co mám a pak se uvidí :palec2:

Odkaz ke komentáři

Takže takovou koupi nezavrhuješ jako odborník a nebudeš mi ji vymlouvat? Pomineme-li že mi jiště navrhneš jinou alternativu, ale tu ted neřeším!

...takovou koupi nezavrhuji.Tyto výrobky neznám a ani s nima nemám osobní zkušenost a nemůžu apriori tvrdit, že to je nekvalitní.

Jako cena je taková, že nižší varianty by se hledaly dost těžko.

Tento Boss je s 3,5" LCD, ale ceny zatím nejsou stanovené...

post-845-1202297731_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-)

Odkaz ke komentáři

Tyto produkty prodavame a docela uspesne. Za tu dobu co je mame, byla jedna reklamace, ktera byla hned vyrizena bez problemu. Co se tyce obrazu, videl sem a neni to vubec spatny. Zvukove nevim, nemel sem moznost zatim poslechnout. Jinak bych rekl ze to neni spatny, nektere z 1 din vyjizdecek maji i odnimaci panel, coz je super. NA druhou stranu co se mi nelibi je menu, ale je to o zvyku, holt to neni Alpina... :-)

a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka.

Odkaz ke komentáři

a ještě jedna otázka, jestli nebudeš vědět. Jak to bere přepalovaný cd? Ted co mame radio tak hrozne skacou, staci aby bylo malinko špinavy (bývalí radio s tim problem nemělo) tak se to hrozně seka.

Tak tohle bohuzel nevim, mel jsem ho jen v panelu, ale tady to prehralo vsechno co jsem do nej strcil (osobne jsem prase na CD :-) ) takze nemyslim si ze by v tom mel byt problem

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...