Publikováno Únor 6, 200817 r Včera mi nastal větši problem. Při projižděni zatačkou jsem dupnul na brzdu a vono nic - ABS začlo s pedalem klepat jak ztrhane a nebrzdilo to vubec - až po několika znovu zmačknuti se to chytlo. Děla to i při przděni na rovince. Pak se rozsvitilo na palubovce ikona ABS a ASR a auto brzdi normálně. Z toho mi vyplyva že je něco s ABS na autě otázka zní - CO ODEŠLO a kolik stoji oprava??????? díky moc za rady
Únor 6, 200817 r Včera mi nastal větši problem.Při projižděni zatačkou jsem dupnul na brzdu a vono nic - ABS začlo s pedalem klepat jak ztrhane a nebrzdilo to vubec - až po několika znovu zmačknuti se to chytlo. Děla to i při przděni na rovince. Pak se rozsvitilo na palubovce ikona ABS a ASR a auto brzdi normálně. Z toho mi vyplyva že je něco s ABS na autě otázka zní - CO ODEŠLO a kolik stoji oprava??????? díky moc za rady no především vag, tím se začíná
Únor 6, 200817 r Autor no především vag, tím se začíná když ja nemam ted okamžity přistup na VAG a do servisu hned s tim nechci
Únor 6, 200817 r když ja nemam ted okamžity přistup na VAG a do servisu hned s tim nechci pri chybe na brzdach sa Ti nechce do servisu, a ani na diagnostiku? ... to snad nemyslis vazne
Únor 6, 200817 r Autor pri chybe na brzdach sa Ti nechce do servisu, a ani na diagnostiku? ... to snad nemyslis vazne nechci tam hned dokud nezjistim tady od vás co by tomu mohlo být aby mi pak něco nenakecali a ja bych zacaloval neskutečne finance
Únor 6, 200817 r nechci tam hned dokud nezjistim tady od vás co by tomu mohlo být aby mi pak něco nenakecali a ja bych zacaloval neskutečne finance No diagnostikou musíš začít.
Únor 6, 200817 r No to je něco jako ta Bobíkova moucha přesně tak. Nevím co je tu k řešení. Diagnostika je základ - jinak postrádám smysl tohoto vlákna.
Únor 6, 200817 r Autor přesně tak. Nevím co je tu k řešení. Diagnostika je základ - jinak postrádám smysl tohoto vlákna. Tak proběhla diagnoza: Zjištěna chyby: Snímač otaček vpředu vlevo cena cca 1700 kč za díl + práce - snad seženu někde levněji Upraveno Únor 7, 200817 r od brunoos
Únor 12, 200817 r Autor Tak dneska opraveno - nebylo to nakonec snimačem, ale pry bylo nějak špatně nalisovane ložisko (měněne před pul rokem) a nějaký bordel se dostal do snimače tak to dělalo takovou paseku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.