Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Začínám pomalu uvažovat o nákupu letních pneu.Nechci žádné papuče apod, ale zůstávám u klasického rozměru 195/65 R15

obutých na elektronech šíře 7palců. docela se mně zalíbila novinka od Barumu Bravuris 2 za cca 1450,-/ks podotýkám,že nejsem žádný závodník a najedu cca 15000 km/rok. co Vy na to. Dík Honza-Ororo.

Vloženo (editace)

Aky mas cenovy limit za 1ks pneu? Barum Matador a podobne urcite nie. Po sezone uz niesu taske prijemne a prilnave... Zmes zacne skoro tvrdnut, Hovorim to vzhladom na tvoj pocet km/rok...

Editováno: , autor: Marcello
Vloženo

Ještě uvažuji o Goodyear Excellence 1ks- 1489,- Kč. tobych možná taky ještě zvládnul. Jo když žijí 3 lidé z jednoho platu tak kačáků moc není. musím se držet při zemi.

Vloženo
Ještě uvažuji o Goodyear Excellence 1ks- 1489,- Kč. tobych možná taky ještě zvládnul. Jo když žijí 3 lidé z jednoho platu tak kačáků moc není. musím se držet při zemi.

Myslím si, že ty gumy budou skoro stejné. Každopádně, pokud je to jak píšeš s těmi financemi, tak není o čem přemýšlet. A na těch pár km na rok, ti to na 3 až 4 roky snad vydrží. Ono když k tomu započítáš přezutí, tak se to zase prodraží o nějakou tu stokorunu

Vloženo
Já bych se těch Bravurisek 2 vůbec nebál. Pokud najezdíš těch pár km jak píšeš, což je asi jako já, tak bych je bral. Líbí se mi, taky jse na ně koukal. A na nejlevnějších pneu je mají do konce února za docela dobrou cenu. :palec2:http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneumatik...5&prumer=15

Kdyz objednas ty barumky 19565R15 Brav2 na www.nejlevnejsipneu.cz zaridim tam cenu 1200, nebo ty GY za 1400 :p ale ty Bar nebudou asi uplne hned, do poznamky staci napsat (sleva na 1200/ks, resp 1400 viz Skodaforum) plati i pro ostatni cleny- platnost do 15.2. 08

Vloženo
Kdyz objednas ty barumky 19565R15 Brav2 na www.nejlevnejsipneu.cz zaridim tam cenu 1200, nebo ty GY za 1400 :p ale ty Bar nebudou asi uplne hned, do poznamky staci napsat (sleva na 1200/ks, resp 1400 viz Skodaforum) plati i pro ostatni cleny- platnost do 15.2. 08

Tak jsem si objednal ty GY můžeš zařizovat slevu. Ororo Honza Dík.

Vloženo

chtěl jsem se jen zeptat zdali někdo z vás nema zkušenost z goodyearama F1? ( 205-55-16) uvažuju o nich kor když je na ně na nejlevnějšípneu akce.neporadil by mi někdo zdali do nich jít či ne? díky

Vloženo
Nemá někdo zkušenosti s continental Premium 2? je to na orig. Al (195/65/R15). Nebo nějaké s cenou do 2tis. Najedu cca 25 tis za rok

Určitě super volba. Ještě lepší by byly Continental SportContact 2, ale ty se bohužel ve 195/65 R15 nedělají.

Vloženo

to s tou slevičkou myslíš vááážně!!!! budu kupovat jednu gumu dunlopku 205/15...dost by mě to bodlo!!že by k něčemu byl škodaforum lol

Vloženo
to s tou slevičkou myslíš vááážně!!!! budu kupovat jednu gumu dunlopku 205/15...dost by mě to bodlo!!že by k něčemu byl škodaforum lol

Jo RadekG zapracoval GY byly opravdu za 1400,-/ks. a už jsou 2 hodiny doma v Brně. Ahoj Honza-Ororo :palec2:

Vloženo

je fajn vidět, že účast zde má smysl. Já se ptal na gumy v okolí a v podstatě každý pneuservis se dostal na internetové ceny (i včetně montáže).. Stačilo požádat o slevu. Mám P6 za 1690 i s nazutím a vyvážením

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...