Publikováno Únor 13, 200817 r Dobrý den, Občas se mi stane že po nastartování motoru mi poblikuje (nezhasíná) palubní deska, ale i veškeré ostatní osvětlení ve voze stejnou frekvencí (přední i zadní světlomety atd.). Celá věc trvá cca. 5 minut po nastartování a pak je vše vpořádku. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti? Baterii mám poměrně novou. Stávalo se i starou baterií.
Únor 13, 200817 r je to čidlem úhlu natočení kol, nebo tak nějak se tomu nadává. Oprava cca do 3000kč v autorizovaným servise, když budeš šikovnější můžeš se dostat i na poloviční cenu Upraveno Únor 13, 200817 r od Gumák
Únor 16, 200817 r Kdyz das ucho ke kapote - tak uslysis jak se spina a zase vypina cerpadlo hydrauliky - 30A Ten snimac bud mas navlhlej nebo je fakt KO Upraveno Únor 16, 200817 r od Host
Únor 16, 200817 r Jo je to snímač serva nebo jak přesně se to jmenuje... Dělá mi to taky, ale občas tak na to zatím dlabu, ale není nic horšího než, když parkuju a pak najednou jde volant ztuha...
Únor 18, 200817 r Autor Díky za rady, už jsem objednán v servisu tak uvidíme co oni na to (nenápadně je na to upozorním). Radši si to nechám opravit páč jedu za čtrnáct dní do Itálie na hory a nechtěl bych aby odešel posilovač.
Únor 21, 200817 r sice nevím čím to je-ale na snímač bych to viděl až na posledním místě-já ho měnil nedávno a problikává stále-kabelový svazek je taky OK-zatím nevyřešeno
Únor 21, 200817 r sice nevím čím to je-ale na snímač bych to viděl až na posledním místě-já ho měnil nedávno a problikává stále-kabelový svazek je taky OK-zatím nevyřešeno a kdybys cetl, tak uz pisu asi po x te, ze snimac jde ruku v ruce s alternatorem...
Únor 21, 200817 r mISHA-čtu půl hodiny-jediný co jsem našel je to,že jsi vyměnil kousky kabelů od čidla teploty a k servu-hoď mě navi na ten popisující problém-díky
Únor 21, 200817 r tak uz jen to znamena, ze fakt ctes spatne, protoze ja kousky kabelu od cidla teploty fakt nikdy nemenil. vymenil jsem cidlo uhlu natoceni a nechal si opravit alternator. tot vse.
Únor 22, 200817 r Mám dotaz, rovněž mi poblikává palubka, ale jen když běží stěrače a to v momentě kdy sepne motorek stěračů tak budíky výrazně pohasnou. Netušíte čím by to mohlo být?
Únor 26, 200817 r tak uz jen to znamena, ze fakt ctes spatne, protoze ja kousky kabelu od cidla teploty fakt nikdy nemenil.vymenil jsem cidlo uhlu natoceni a nechal si opravit alternator. tot vse. melbyto byt z vetci urcitosti senzor uhlu naklonu kol je umisten u mlhovky,a stoji asi 3000 vyplatise vymena,,
Únor 26, 200817 r Mám dotaz, rovněž mi poblikává palubka, ale jen když běží stěrače a to v momentě kdy sepne motorek stěračů tak budíky výrazně pohasnou. Netušíte čím by to mohlo být? mam naprosto stejny problem. Tak by me zajimalo sim to.
Únor 26, 200817 r Tady to řeší asi každý. Dělá mi to sporadicky za jízdy, že dojde k poklesu napětí a probliknou světla a ostatní osvětlení. Byl jsem u elek..... a příklání se k servu. Zrovna mi moc nefunguje a pri zatočení volantu je pokles napětí až 1volt, což říkal že je to dost. Ty fabie Upraveno Březen 23, 200817 r od martikk
Únor 26, 200817 r je to ten snímač serva.....!!!!!!!!!!!!!! Myslíš snímač natočení úhlu volantu? Mám TRW a podkovu jsem zkoušel a ta je ok. Mě to delá to nešťastný servo. Až bude čas tak bude rozborka. Upraveno Únor 26, 200817 r od martikk
Únor 27, 200817 r Myslíte "snímač momentu otáčania volantom" ktorý je pripojený na riadení v motorovom priestore alebo "snímač natočenia volantu" ktorý je pod volantom???
Únor 27, 200817 r Myslíte "snímač momentu otáčania volantom" ktorý je pripojený na riadení v motorovom priestore alebo "snímač natočenia volantu" ktorý je pod volantom??? Ten první.
Únor 27, 200817 r Jo dělá to jeden z nich.. sakra ted nevím kterej, ale tuším, že ten první. dělá mi to taky. ztuhává mi řízení, problikává mě to atd...
Únor 27, 200817 r Mě ale řízení funguje naprosto normálně, a palubka pohasínala už když to bylo nové - je to dáno náhlým zvýšením odběru. Ale to s těmi stěrači nemá s odběrem nic společného, neb to dělá v otáčkách kde alternátor už normálně dobijí. Napadá mně, jestli by to třeba nemohl dělat regulátor napětí. Upraveno Únor 27, 200817 r od Lancelot
Březen 23, 200817 r Taky mi to blbne,problikne přistrojovka i xenony,dokonce je to častější když běží stěrače,ale dělá to i bez nich.Jednou mě to dokonce vyresetovalo kilometry,ve Vagu bez závad. S řízením nemám sebemenší problémy,baterka je nová...ale je fakt že stav altíku nevím,má to 170tis.km .Dobíjí to ale normálně. Tak mě teda poradtě....
Březen 23, 200817 r Už jsem to tady taky psal - já měl všechno v pořádku a problikávalo mi to pořád. Zkontrolovali ukostření, spoje, vyměnili motorek na stěrače, zkontrolovali ty snímače a altík, ale problikávalo to stále. Do té doby, než po poradě s inženýrama ve škodovce vyměnili centrální řídící jednotku. Od té doby všechno OK a neproblikává to. U všech oprav a kontrol jsem byl osobně, takže jsem viděl, že všechno co mi řekli, to udělali a nevybodli se na to.
Březen 23, 200817 r Jo a nejdřív mi to dělalo pouze, když jsem měl zapnuté stěrače, potom i s vypnutými. Na VAGu taky nikdy nebyla žádná závada.
Březen 23, 200817 r Už jsem to tady taky psal - já měl všechno v pořádku a problikávalo mi to pořád. Zkontrolovali ukostření, spoje, vyměnili motorek na stěrače, zkontrolovali ty snímače a altík, ale problikávalo to stále. Do té doby, než po poradě s inženýrama ve škodovce vyměnili centrální řídící jednotku. Od té doby všechno OK a neproblikává to. U všech oprav a kontrol jsem byl osobně, takže jsem viděl, že všechno co mi řekli, to udělali a nevybodli se na to. Ta centrální jednotka mě napadla už dávno,zkuím se po nějaký mrknout
Březen 23, 200817 r No tak jestli je to jednotka, tak mě asi klepne. Kolik tak stojí nová či z vrakáče?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.