tttt Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ahoj pánové, téma na čištění (tepování) interiéru tu bylo, ale potřeboval bych radu na jakou firmu nejlépe v Praze popř. v jeho okolí se obrátit. Mám Fabii Elegance, světlý interiér s panáčkama. Boční bagy a výhřevy sedaček. Rozhodně chci profesionální firmu, která nenechá ,, čmouhy´´ a vše po jejich zásahu ( výhřevy sedáků) bude funkční!! Vyloženě špinavé sedačky nemám, ale občas nějaká čmouchy od předešlého mého čištění, prostředky, které se běžně kupují na benzinkách atd. Děkuji za Vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 www.autosklo.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 www.autosklo.net Hm, ten čtvrtý program Elegance za 1190,- Nezní vůbec špatně Program Elegance ! Akorát píšou, že udělají vysátí interiéru, zda je to mokrou, nebo suchou cestou? Každopádně zajímavá firma velký dík: žraloku !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 (editace) Není zač! Aspoň budou prémie! U programu č.4 je to vysávání na sucho. Jenom tepování ti tam neudělají ale to by jsme udělali na druhé pobočce na Kolbenova 40, Praha 9. Tam by se samotné tepování dalo domluvit. Jsou tam telefonní čísla tak si ta zavolej. Editováno: 16. Únor 2008, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Není zač! Aspoň budou prémie! U programu č.4 je to vysávání na sucho. Jenom tepování ti tam neudělají ale to by jsme udělali na druhé pobočce na Kolbenova 40, Praha 9. Tam by se samotné tepování dalo domluvit. Jsou tam telefonní čísla tak si ta zavolej. No, tak to by bylo úplně nejlepší, Kolbenka je blíže a mě jde hlavně o to tepování! Někdy v březnu, až se zlepší počasí se domluvím K téhle firmě jdu, aspoň budeš mít prémie Ještě jednou dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Doporučil bych spíše Sonax, nebo Porzelack, případně si zavolej do Riwax o kontakt na pana Studnu, co se tím zabývá v Praze. Nic proti žralokovi, potažmo autosklu, ale tyhle 3 firmy, co jsem tu uvedl, mají jako svoji jedinou specializaci právě renovace aut, což se o autosklu říct nedá. Osobně sem byl jak u Sonaxu, tak u Porzelack a u obou spokojenost, letos pudu na referenci od kamaráda k Riwaxu asi. Auto necháváme čistit jak zevnitř, tak zvenku každoročně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nic ve zlém ale podíval jsi se na ty stránky? Určitě ne, protože by jsi toto nemohl napsat. V názvu sice máme Autosklo Express ale taky máme Automyčku Express a Autopůjčovnu Express. Takže se nezabýváme jen autosklem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tohle je ono? Pokud jo, tak tam (Butovice) už nikdy více. Auto špatně umytý, naprd usušený, pominu, že sušili ušmudlaným hadrem, co zjevně sloužil k "dolaďování" vynechaných míst...výsledek byl spousta mikroškrábanců na laku - černá metal. Nebyl jsem sám, řval na ně i "kolega" od auta odvedle. Hlavně, že mají tu bezkontaktní technologii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Vyčistit interiér jsem si nechal ve Škoda servisu a jsem spokojený , ani jsem nečekal , že to bude tak vyčištěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jj, ale bacha, nějaký servisy to někam vozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Tohle je ono? Pokud jo, tak tam (Butovice) už nikdy více. Auto špatně umytý, naprd usušený, pominu, že sušili ušmudlaným hadrem, co zjevně sloužil k "dolaďování" vynechaných míst...výsledek byl spousta mikroškrábanců na laku - černá metal. Nebyl jsem sám, řval na ně i "kolega" od auta odvedle. Hlavně, že mají tu bezkontaktní technologii Já jsem tam jednou nechal vyčistit Šmidberovo Ferrari a byl jsem spokojený jak rychlostí tak kvalitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak na autosklo jedna recenzička od místního člověka tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Škoda že Praha..vím o jedný firmě u nás v Kolíně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Ahoj pánové, téma na čištění (tepování) interiéru tu bylo, ale potřeboval bych radu na jakou firmu nejlépe v Praze popř. v jeho okolí se obrátit.Mám Fabii Elegance, světlý interiér s panáčkama. Boční bagy a výhřevy sedaček. Rozhodně chci profesionální firmu, která nenechá ,, čmouhy´´ a vše po jejich zásahu ( výhřevy sedáků) bude funkční!! Vyloženě špinavé sedačky nemám, ale občas nějaká čmouchy od předešlého mého čištění, prostředky, které se běžně kupují na benzinkách atd. Děkuji za Vaše odpovědi Jestli to nemáš daleko tak můžu doporučit na Kladně http://www.nevecom.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 občas dělám auta známým. zatím si nikdo nestěžoval. www.R2D2interier.wz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 30. Duben 2022 Sdílet Vloženo 30. Duben 2022 Měl bych dotaz na zkušenější. Dá se v pohodě tepovat i koberec z podlahy kufru? Je podlepený překližkou nebo něčím podobným, tak mám strach, aby se to neodlepilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.