Přejít na obsah

Dekor panelu autoradia a klimatizace Elegance

Pítr

Doporučené příspěvky

Kamarád ale někde pořídil spray,vypadá to jak u Superba jak má od výbavy Comfort ten dekor na ofukách,kolem vnitř.klik dveří apod.,je to jakoby světlá měď,teda aspoň mě to tak přijde,nalakoval tak u Oct.II ofuky,kolem vnitř.klik a můžu říct že jak mi o tom vyprávěl před tim než to udělal..to jsem si totiž myslel že to bude katastrofa..tak jsem byl ohromně překvapenej když mi to pak ukázal hotové..vypadá to bombově,prostě jak z fabriky u Superba.

Akorát prý ten spray je za pěknou pálku a snad i kupovánej v německu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád ale někde pořídil spray,vypadá to jak u Superba jak má od výbavy Comfort ten dekor na ofukách,kolem vnitř.klik dveří apod.,je to jakoby světlá měď,teda aspoň mě to tak přijde,nalakoval tak u Oct.II ofuky,kolem vnitř.klik a můžu říct že jak mi o tom vyprávěl před tim než to udělal..to jsem si totiž myslel že to bude katastrofa..tak jsem byl ohromně překvapenej když mi to pak ukázal hotové..vypadá to bombově,prostě jak z fabriky u Superba.

Akorát prý ten spray je za pěknou pálku a snad i kupovánej v německu.

Mě ta stříbrná přijde moc obyčejná a zvláště ten velký panel okolo klimatronicu pak vypadá dost lacině a dělaá to dojem korejskýho auta. Taky semi nelíbí mít u Elegance něco jiného na dveřích a palubce a pak na středovém panelu. Mít rovnou RS nebo Ambiente to je něco jiného...

Odkaz ke komentáři

Tak neřikám že to je nějak převratné,ale pořád lepší ten RS než ten černej rámeček kterej mi u všech aut na sluníčku přišel až vyšisovanej třeba oproti rádiu a zesvětlalej a to třeba zas mě přijde dost levné.

Ono když se podíváš třeba na Passaty,Superby tak ty v těch nějlepších výbavách maj kombinace třeba třech dekorů,dřevo,hlíník a kartáčovanej kov a vypadá to líp než kdyby bylo vše v jednom dekoru.To samé má třeba BMW,ten standartně kombinuje 2-3 dekory apod.

A nebo stačí Oct.II L+K ten má taky kombinaci černého piana a střed.konzola alá RS a vypadá to moc dobře.

Ono zas když se podívám do sousedovic Hyundaje tak ten má vše v jednom dekoru bez kombinace a to na mě působí levně......ale zas chápu že každej má jinej vkus.

Odkaz ke komentáři

Poptám se toho známého kde a za kolik ho pořídil...vypadá to totiž fakt libově,na pohled si myslíš že to je kov...fakt moc pěkný.

Když mi tehdy řikal svoje plány o tomhle lakování tak mě omejvali co to bude za katastrofu,ale pak jsem čuměl,v první moment.jsem myslel že koupil origo dekor alá Superb.

Odkaz ke komentáři

taky už jsem s tím laboroval, k černému autu jsem už zkoušel černou perleť...zatím jen na středovém panelu.

taky jsme to meli..jen s tim rozdilem,ze to byla vysoce leskla cerna(bez perlete), s chrom. krouzky kolem climatronicu,chrom. oramovanim a leskle cernym/stribrnym radiem audience...k bilemu autu...nakonec to dopadlo tak,ze je klasicky stribrny - imitace matneho hliniku(stejne,jako vydechy,kliky atd..) a jen listy jsou leskle cerne s chrom. prouzkem dole..tak je to nejhezci,ale asi to bude kombinaci dynamic paket I onyx/achat a bileho auta..u tebe je to asi pekne.. ;)

PS: omlouvám se,že jsem psal bez interpunkce,nic-méně psal jsem před chvílí online sms a jaksi jsem zapoměl přepnout na běžný režim :)

Odkaz ke komentáři

To nevypada spatne! :palec2:

Jen vybrat kterej. Taky bych zkusil prelakovat ramecek kolem radia. Kterej sprej bude nejlepsi ten hlinik A-100? Aby to trosku ladilo s tema dekorativnima listama pro RS. Ten chromovej asi bude hodne lesklej, coz?! :D

právěže si myslím,že chrom. sprej by byl naprosto ideální co do podoby superba...100% chromový nikdy nebude(zvlášť ne v tenké vrstvě) a mohl by být 100% super!..škoda jen,že interiér u této octavie jsme už zabalili a použít tento sprej můžeme nejdříve v listopadu na nové(faceliftované) octavii :)

Odkaz ke komentáři

radím: pozor na fólie!!! Tak třičtvrtě roku zpátky jsme si pořídili realisticky vyhlížející hliníkovou fólii(byla skutečně z hliníku) za nemalých 700Kč(byly by zapotřebí ty role 2) ..nedalo se to lepit,dělalo to bubliny,překládalo se...zaoblené povrchy to nezvládlo vůbec...vypadalo to otřesně a navíc se to začalo po 2 dnech samo loupat,odlézat,udělali se pod tím vzduchové bbliny..a bylo to celé na vyhození..tak pozor na věcabyste nezchudli ;)

Odkaz ke komentáři

stříbrnej je asi nejlepší...napřed jsem koupil míchanej autolak v černé magic metalíze, nastříkal panel základem a lehce obrousil.pak jsem šel stříkat barvou a ejhle,špatně namíchaná,tak jsem to dočasně stříknul stříbrnou matalízou a nebylo to špatné.ještě uvažuju o nějaké stříbrno šedé matalíze nebo grafitu.uvidím, možná ji zkusím...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...