Přejít na obsah

Test AutoBild-OII po 100 000 km.

Rosta1.8

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi,

v novém Auto Tipu je zmínka o úspěšném testu naší OII 1.6FSI na 100 000 km.Okinka je chválená jako šedá nenápadná myška ale spolehlivá.Jediná vítka byla ke spotřebě 1.6FSI a to 9,1 L ale na druhou stranu tyto testy jsou dělány spíše ve sportovním stylu aby se ukázalo co auto vydrží, tedy ne nějaké eco jízdy a tak je spotřeba samozřejmě vyšší.Potěšitelné je, že v tomto testu bylo konstatováno, že jde o vcelku spolehlivý vůz.Jiné vozy dopadly hůře a to včetně Passatu, což mě trochu překvapilo.

post-9991-1203415913_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já pořád řikám, že kokta je prostě good auto. Hlavně se mi líbí design (bez různejch Milotec vychytávek)

Je prostě jednička. A to se podržte - kolega z práce mi neustále říká co jsem si to koupil za strašný auto. Podle něj Renault Scénic je daleko lepší......No nechám ho v tom..... lol

Odkaz ke komentáři

jako ne že by okta byla kdovíjakej designovej zázrak, ale Scenic??? lol lol lol lol

Tak tak.

Renault se mi vůbec v posledních letech nelíbí a už vůbec nechápu jak ta nová Laguna mohla vyhrát nejhezčí auto roku.....to už je hezčí třeba Citröen..kterej bych si taky ale nikdy nekoupil asi jako všechny fratíky.(ta nová C5 ale bude dost pěkný vozítko už je na netu na jejich stránkách..má dost z desingu A6).

Mám v autě časopis kde je srovnávací test OCT.II - CITRÖEN C5 - nová LAGUNA .....výsledek = vyhrála OCT.II.

Zítra to naskenuju a dám jsem celej článek.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři

jako ne že by okta byla kdovíjakej designovej zázrak, ale Scenic??? lol lol lol lol

Chlapi, uplne s Vama souhlasim!! Proti gustu zadny disputat, ale zrovna Scenic? To proti nemu je Octa opravdovy kus auta, at designove tak si myslim i kvalitativne. Co jsem se bavil s prodejci aut koncernu VW tak se zhodli, ze nova Octa se jim vice libi nez novy Pasik.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, uplne s Vama souhlasim!! Proti gustu zadny disputat, ale zrovna Scenic? To proti nemu je Octa opravdovy kus auta, at designove tak si myslim i kvalitativne. Co jsem se bavil s prodejci aut koncernu VW tak se zhodli, ze nova Octa se jim vice libi nez novy Pasik.

U Pašíka nemusim hlavně ten interiér..kvalitově bude určitě gut,ale vzhledově je to hnus....to starý dobrý VW třeba Golf3 to byli auta s nejhezčim interiérem své doby,ale od Golfu 4 se mi ty interiéry VW nelíběj,to už byl hezčí u předchozí Oct.I co měl brácha....a takovej Golf5 to už je taky o ničem,to proti tomu Oct.II má interiér super.

Odkaz ke komentáři

Tak tak.

Renault se mi vůbec v posledních letech nelíbí a už vůbec nechápu jak ta nová Laguna mohla vyhrát nejhezčí auto roku.....to už je hezčí třeba Citröen..kterej bych si taky ale nikdy nekoupil asi jako všechny fratíky.(ta nová C5 ale bude dost pěkný vozítko už je na netu na jejich stránkách..má dost z desingu A6).

Mám v autě časopis kde je srovnávací test OCT.II - CITRÖEN C5 - nová LAGUNA .....výsledek = vyhrála OCT.II.

Zítra to naskenuju a dám jsem celej článek.

Jó byl to test u všech z diesel.motory....jediné mínus pro Oct.II 2.0TDi oproti těm oběma frantíkům byl (1.tvrdý chod motoru a 2.tvrdší podvozek,jinak ve všem ostatnim vyhrála).

Odkaz ke komentáři

a to se oficiálně na OII nabízí? v životě jsem to na žádný neviděl

to jsou kola pro MR 08 pokud se nepletu.. Já jsem si je chtěl koupit ale když je konečně vidim v reálu, na obyč oktu se moc nehodí.. Spíš by byla pěkná na Scoutovi a uplně nejlépe na RS..

jinak alesio je má v nabídce už hrozně dloooouho.. ;)

Odkaz ke komentáři

Já pořád řikám, že kokta je prostě good auto. Hlavně se mi líbí design (bez různejch Milotec vychytávek)

Je prostě jednička. A to se podržte - kolega z práce mi neustále říká co jsem si to koupil za strašný auto. Podle něj Renault Scénic je daleko lepší......No nechám ho v tom..... lol

:smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

Cože? Scénic? fuck Dá se tomu vůbec říkat auto? Spíš bych ho viděl na takové poloauto.

Když jsem měl ještě starou 66kW Octavku, tak se vedle mě jeden takovej Scénic postavil před kopcem, že si to rozdáme, tak jsem ho nechal v oblaku kouře za sebou :skoda: (teda, chci říct pod sebou lol )

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...