Pepik90 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 (editace) jo taky musim říct že se o5 sraz povedl. za měsíc se na vás budu těšit o5 s kouly v ruce nevim čim to je ale ten foták v tlefonu fotí hrozně takže přiště nefotim Editováno: 16. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 docela silenost no ty fotky si tak rikam zlatej muj teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 jo no je to děs o tom žádná ale rozmazaný fotky sou moderní a musime jít přece s dobou ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteglikCZ Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Koukám,že ste to měli hezký.O to víc mě to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 (editace) Zdar chlapi, bylo to jako vždy pěkný, škoda, že jsem nemohl nakrmit divý prasnice víc (pro ty co nerozumí, koule mi lítaly často do žlabu), ale příště se polepším a dorazím zavčasu. Mějte se a zdarec, díky. Editováno: 16. Září 2012, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Zdar chlapi,koukám zábava neměla chybu. Já se měl také fajn,ale musím přiznat,že jsem byl v duchu s vámi. Příště se uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Čau klucí,srazík super,palec sice trochu bolí,ale příště už snad bez úrazu. Čistič alu,fakt dobrej,zkuste mu písnout. http://forum.skodahome.cz/user/8495-hopa26/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Čus. Taky dík za super srázek Jelikož jsem lama a nechal jsem foťák v autě tak fotky budou až zítra. Od hopa26 ten čistič na alu mám už asi 2 roky, ale ještě jsem ho nepoužil. Je to dobrý podle mě na alu po zimě co jsou zoxidovaný. Jinak vím že by to měla být snad slabá kyselina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Petře je dobrej nejenom po zimně,používám ho od té doby,co hopa začal nabízet a nic lepšího jsem nikdy neměl.O složení jsem se nijak nezajímal,ale "vostrej"je dost to je pravda,ale je to koncentrát a je potřeba ho naředit.Pokud si vzpomínám,tak ho nabízel jako ekologické čistidlo.Krom myčky ho používám na vyčištění kol před uskladněním po sezoně a čistím na trávě a žádnou paseku mi to nenadělalo. Můžu ho fakt doporučit,navíc poměr cena/kvalita je bezkonkurenční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Pár foteček zde: Editováno: 18. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Tak chlapy zde je umístění v bowlingu počítané z průměrných hodnot tří zápasů: 1. Dodo-Kolín___98,6 2. Jendoslav___84 (2 zápasy) 3. Pepik90___78 4. Mikl___75,3 5. Mates1.2/Lukason___51 Tak jsem zvědav jak dopadnem příště (hrál jsem to všehovšudy tak 5x -naposled před 7 rokama) Editováno: 18. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Peta 100% keca hraje to kazdej den :-D. Pred jendou klouk dolu jak nas vsechny poprasil :-D Jinaj foto super ale na ty moje to nema proste :-D:-D:-D Editováno: 18. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Holt moderna, nóóó Však ty moje jsou taky umělecký dílo. Blbý světlo a Vaše rychlost udělala svý... Editováno: 18. Září 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 (editace) Ale musim rict ze my ty boty na drahu slusel nejvic z vas :D Editováno: 18. Září 2012, autor: Pepik90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 twl tati,.... jakto ze jsem posledni ? vzdyt to neni mozny ze dvou her sem byl vzdycky druhej,.... ! neumis pocitat vid ? nechci bejt za nejakyho chcipaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Nazdar chlapi, bylo to příjemný setkání, snad zas příště... Chtělo by to ale abych trochu potrénoval zápěstí (nebo vyhlásíme soutěž o nejlíp vymetený žlábek ) Dám sem taky pár svých fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Kurňa, škoda že jsem nestíhal. Těšil jsem se na F2 a hlavně pokec s váma se všema. tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Fotky jsou to pěkný což o to, jen mě tam nějak nesedí ta nesourodá šedá škatule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Holt se příště musíme fotit na Vysoké a ne u nějaké zapráskané lakovny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Ta škatule mi tak nevadí,zato ty fangle v pozadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 21. Září 2012 Sdílet Vloženo 21. Září 2012 Chlapci nechci bejt .ejak ukvapenej ale co pomalu dohodnout datum i cas na pristi mesic. Preci jen by nas treba dorazilo vic kdyby se to dohodlo driv :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Nazdárek já můžu 13-14.10.2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 hosi jak tak na to tady koukam tak to jde docela slusne do kopru vsichni casove vytizeny a zaneprazdneny co se tyce srazu, no problem,... ale v sobotu jsem v praze na SKODAHOME srazu takze leda v nedeli a nebo pojedte taky na SKODAHOME ja valim od rana do vecera nejaky souteze a podobne taky si myslim ze to nebude jen tak k zahozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 7. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2012 se mnou 100%počítejte ale taky bych bral spíš tu neděli. a i ten víkend oc psal zdenda by mi vyhovoval. takže ted už jen čekat jak se vyjádřej ostatní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Kluci zrovna celá naše rodina slehla chřipkou takže kdy já se nemohu zatím vyjádřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.