Popu Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Okej,............ Za me taky spis nedele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) Čus. Takže po nějakém čase drobný up-date. Kdo v tuto neděli kolem 15:00 dorazí ke Kaufu v KH??? Editováno: 23. Říjen 2013, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 pokud dorazi Milda tak bych se mohl ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 snad budu ready,... dneska sem chtel taky napsat jak to vypda a jestli s tim vubec nekdo pocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 bohužel nemohu tento víkend, takže účast beze mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) taky s tím samozřejmě počítám 27.10., parkoviště KAUFLAND, Kutná Hora, 14:00 tak zdar vy psi Jo a nic mě nenapadá kam jet, Vysoká je asi blbost, když jsme tam byli. Zase se táhnout někam daleko asi taky ne, nevím Editováno: 24. Říjen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ahoj lidi,přijet mohu,ale záleží kde skončíte,mohu dorazit tak v 15:10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 (editace) Jendo pokud mě do toho nespadne nic, tak rád přijedu, s tebou je sranda lukason tam bude? Editováno: 24. Říjen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Tak po dnesnim, celkem casnem rannim telefonatu s predsedou Jendou, sem vznesl navrh a pak usoudily ze by to nemuselo byt spatny Navrh zni,.... co jet na KAČINU ? ;) myslim ze kdyz by sme tam nekoho ukecaly jestli by sme mohli vjet do arealu,... bylo by i celkem vkusny pozadi ...... jakoz to ze kdyz tam jezdeji svatby, nemuselo by to byt nic tragickeho ani bez ptani a v nedeli odpoledne tam uz bude nula nula prd lidi a nejaky podzimni fotky by se urcite kazdymu z nas sikly Tudiz se ptam,.... ma nekdo dalsi nejake dalsi navrhy kam jinam jet ? ci souhlasite s KAČINOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 No problemo-Kačina je hezká destinace. Takže program srazu: Sraz základní u Kaufu v 15:00 (nevím proč psal Jenda ve 14:00?-posuňme to s ohledem na Milana) 15:00-15:30 - základní pokec u Kaufu a příjezd dalších nedochvilných členů 15:30-15:40 spanilá jízda z KH na Kačinu 15:40-??? - focení, další pokec, při nepřízni počasí můžeme navštívit i hostinec Na Huse (naproti Kačině) a pokec i tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 taky nevim proc psal tak brozo,... treba se kapitan preklik me je cas celkem jedno,... cim dilejc tim lepsi pro me,.... aspon se vyspim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Za mně super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 Radší bych ve 2, nu což vy bejci ušatý Těším se a Máro jsem rád, že za náma dorazíš budeš mít už new kchár nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 (editace) jak říkám, jestli mě do toho nic nespadne jako že ne, tak dorazím, no ojetá kára, ale pro mě nová je to hodina cesty, takže nic hrozného. Editováno: 25. Říjen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 já určitě nedorazim ... ale kdyby jste se chtěli mrknout jak budujeme .... Pouze pro registrované!!!! http://www.modrastrecha.cz/blog/azriel/album/zaciname-s-rekonstrukci-24sewl/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 skoda, skoda kolego ....... chtel sem se te zeptat na par veci jako kolegy z prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 cože? ty děláš u nás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 no jasnacka streda, ctvrtek sem videl scudika ...... hezky pod lampou na kraji,... mam takovej dojem utery, streda nebo ctvrtek,..... tedka nevim presne,... ale vzdycky kdyz sem odjizdel a prijizdel,... tak sem rikal,... kurva ten jede non-stop ne? ........ Smena B, Assembly - Final 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Díky za sraz a sezóně zdár.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Já jsem taky na B, ale Welding.... No po šíchtě když neni přesčas chodíme na kafe a cígo na hulírnu co je u vrat na Assy v rohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 (editace) pekne ,spise octavia sraz .....ja tedy radeji oprezul,kdyz bylo hezky ,dnes jezdeni po hrbitovech Editováno: 28. Říjen 2013, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 zdarec tak jak vidim tak bych si jednu plácnul že em na to zapoměl budu muset s Dodem dohodnout aby mě vždy ten den před srazem kontaktoval jinak to nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 (editace) Hoj chlapi, sraz byl na pohodu, pěkně jsme pokecali a taky jsem málem rošlehal auto při odjezdu z Kačiny...vůbec jsem to auto zprava neviděl jinak pár fotek mám, ale nechce se mě vůbec mazat ty spz...je to pakárna..tak kdo by je chtěl ať napíše na sebe mail a já mu je pošlu zdarec Editováno: 28. Říjen 2013, autor: Jendoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Jendo ty seš hroznej lenoch :-) Hele já teď mám dost času,tak mi je hoď na klosm@ seznam.cz,já to vymažu. Tos teda neviděl,koukali jsme co to tam nacvičuješ :-) Ten zprava měl asi plný brejle :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.